Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - DrNogood

Sider: [1]
1
Jaguar i-Pace / Sv: Hurtiglading av I-Pace
« på: Torsdag 16. Juli 2020, klokken 16:34 »
Ganske sikker på at du kan registrere din Plugsurfing nøkkel på Jaguar Public Charger ja. Tror faktisk det er den eneste som aksepteres.

2
Jaguar i-Pace / Sv: Hurtiglading av I-Pace
« på: Torsdag 02. Juli 2020, klokken 15:04 »
Får ikke opp versjonsnummer Lenger, men ganske sikker på at det er 18.2 på telematikk. Hadde 16.2 før H264.

3
Jaguar i-Pace / Sv: Hurtiglading av I-Pace
« på: Onsdag 01. Juli 2020, klokken 16:10 »
Ja, alle kampanjer utført og siste versjon av infotainment og kart også.

4
Jaguar i-Pace / Sv: Hurtiglading av I-Pace
« på: Tirsdag 30. Juni 2020, klokken 23:52 »
Testet å lade fra Fortum Efacec på Tangen ved Kragerø søndag og fikk da "feil på elbil" på hvert eneste forsøk. Akkurat som i fjor sommer. Ga opp og kjørte videre til slutt.
Har alle oppdateringer, men det ser ikke ut til å ha fikset problemet med denne typen dr*ttladere, dessverre.
Det er utrolig irriterende med ladere som ikke fungerer. Ødelegger hele planen for turen. Ladekø er en ting, men inkompatibilitet og at ladere har "nedetid" er en helt annen sak. Også utrolig hvor ofte ladere har nedetid. Jeg mener, hvor komplisert er en lader egentlig? Burde være mulig å lage en stabil og driftsikker løsning , tenker nå jeg.
Mangler litt på kundeopplevelsen for oss elbileiere fortsatt.   

5
Jaguar i-Pace / Sv: I-Pace FÅR hengerfeste!
« på: Lørdag 23. Juni 2018, klokken 11:04 »
Etter hva jeg har funnet, så blir det mulighet for ettermontering av hengerfeste med vekt inntil 750kg på bilene som leveres nå og ut året.
Senere modeller skal kunne bestilles med fabrikkmontert hengerfeste 1800kg. Hvorfor denne forskjellen? Vet ikke, men antar at karosseriet forsterkes i neste revisjon av I-Pace, som kommer en gang i høst eller over nyttår.

6
Jaguar i-Pace / Sv: For de som har bestilt - leveringsdato
« på: Mandag 18. Juni 2018, klokken 16:02 »
Bestilte FE 31. mai. Fikk opprinnelig beskjed med forventet levering første kvartal 2019, men fikk i dag gledelig beskjed om forventet levering nov/des 2018. Riktignok med mange forbehold.

Sider: [1]