Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Taben

Sider: [1] 2 3 ... 8
1
Model 3 / Sv: Hvordan åpne hanskerom i TM3
« på: Tirsdag 20. April 2021, klokken 18:45 »
Trykk på høyre rulleknapp på rattet og si åpne hanskerom

2
TAYCAN / Taycan Cross Turismo
« på: Tirsdag 24. November 2020, klokken 14:11 »
Drar igang en tråd vedr. Taycan Cross Turismo.

Hei. Fikk denne info på e-post idag fra Porsche Center Oslo:
Du står på en av våre interesselister for Taycan Cross Turismo, eller er reservasjonsholder for Taycan.

Snart vil vi lansere nye Taycan Cross Turismo og ønsker å gi deg muligheten til å være blant de første til å reservere bilen.

3
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Tirsdag 01. ſeptember 2020, klokken 16:52 »
Hei. Jeg selger mine aksjer nå etter 8 år uten noen satt strategi. Reisen er over til tross for at jeg har sterk tro på videre positiv reise for langsiktig TSLA.   

4
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Fredag 21. August 2020, klokken 06:27 »
By the way; TSLA ATH intraday $2021,99, ATH sluttkurs 2001,83 🚀🍾🥂😎

Hei. 8 år med fantastisk utvikling. Hva nå? Kan jo ikke selge nå. Ingen strategi.

5
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Tirsdag 07. Juli 2020, klokken 07:51 »
Bra jobba, Tesla 🍾🥂😎Hei Wenche. Hva nå? Jeg har ingen strategi lenger.

6
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: ſøndag 05. Juli 2020, klokken 08:36 »
Hei. Noen som vet hvor mange forhånds reservasjoner det er kommet på CyberTruck? Stemmer det at det kan være over 600.000 forhåndsreservasjoner? Dersom 60% av disse bestiller, da vil CyberTruck ta et stort jafs av dette segmentet. F 150 alene selger nærmere 900.000 i året. Dette markedet er stort, hvis vi tenker utenfor Norge og ennå er ikke Kina kommet på banen med reservasjoner. 
 

Battery Day blir spennende- her kommer noe, det må det jo, når vi ser rekkevidde estimat på CyberTruck, samt overraskende pris estimat på en stor og tung 6 seter med trimotor. Bilens utseende gjør i tillegg at alle andre produsenters biler ser gammeldagse ut.   

+++ model Y, Semi- stort marked og i tillegg design, masse som vil kunne påvirke aksjene ytterligere. Fortsett å smile, aksjer er også følelser. Ser vi bort fra følelser var Q2 overraskende bra, med utlevering av + 90.000 enheter.

7
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Fredag 26. Juni 2020, klokken 20:50 »
Hei. Jada, fornuftig du. OOH SHIT. Skulle hørt på deg og solgt. Ja, jeg har kun aksjer i TSLA. Glad jeg fikk de til hyggelig dollarkurs iallfall. De 2000 jeg kjøpte var til ok pris i forhold til dagens kurs som tilsynelatende er helt feil. Synd at markedet tar så feil, markedet burde hørt på deg

8
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: ſøndag 21. Juni 2020, klokken 21:20 »
Hei. Virker som enkeltperson (-er) her inne virker langt mer opptatt av angrep styrt av følelser med kritikk mot Tesla uten å bidra på noen måte når det gjelder TSLA.

Til dere som fortsatt sitter long på TSLA, strategier fremover? 

Noen som vil tippe verdi pr 3 dje kvartal 2023? Masse positive ting som vil være skjedd innen den tid som vil kunne påvirke TSLA: Batterier, Cybertruck, Semi, Roadster....... 

9
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Torsdag 11. Juni 2020, klokken 06:06 »
Hei.
Sitter fortsatt med mine aksjer, har ikke solgt noen, alle er i behold. Har ikke noen plan nå. Det jeg har investert kan jeg ikke se at er mulig å tape og ja, jeg har ikke realisert noen gevinst. Kun papir

10
Model 3 / Sv: Renner inn noen vanndråper i maskinvask
« på: Mandag 23. Mars 2020, klokken 05:52 »
Hei. Jeg opplevde det samme, noen få vanndråper ved vask- innenfor ett vindu. Etter at jeg begynte å sjekke alle fire lukkemekanisme knappene, slik at vinduene er helt oppe og samtidig låste bilen med ikonet på skjermen, så har problemet ikke oppstått. Dette gjør jeg hver gang jeg har kjørt inn bilen i vaskehallen og vasker i børsteløs bilvask. Ved å gjøre dette opplever jeg at vindu lukkes de siste millimeter.   

Jeg avbestilte dermed service punktet.

11
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Onsdag 04. Mars 2020, klokken 11:23 »
Hvor er det blitt av alle investorene og aksjeguruene?

Når det nå plutselig skjer interessante ting på børsene så har dem tydeligvis dratt på ferie :DHei Rollep. Mange her har sittet på TSLA i lang tid. Jeg kjøpte ca 2000 aksjer da de kostet 30$. Den gang var dollaren i tillegg svak. Har sittet på de i ca 8 år, siden 2012. Sitter foreløpig fortsatt stille i båten. 

Hva ville du gjort nå og hvorfor? Har du selv aksjer i TSLA?

12
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Tirsdag 04. Februar 2020, klokken 11:02 »
Hei. Den gang kostet aksjene 30$ og til en helt annen dollarkurs enn vi ser idag. Ja, jeg vil påstå at de investerte pengene er sikret. Det er mange her som kjøpte da og fortsatt ikke har solgt. Selskapet kan bli kjøpt opp, men da til en høyere aksjeverdi enn utgangsverdien. Tesla konkurs, nei.

13
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Tirsdag 04. Februar 2020, klokken 10:45 »
Hei. Det er ingen fasit når det gjelder kjøp, salg av aksjer, lett å være etterpåklok. Det er flere her som har sittet på sine aksjer i 8 år og ser ennå frem 5 år til, da snakker vi langtids perspektiv. De det gjelder kan få ut kjempegevinst ved realisering, i verste fall kan de uansett ikke tape pengene som ble investert. 

14
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Mandag 03. Februar 2020, klokken 17:53 »
Hei. Noen med kommentarer til hva som skjer? Jeg kan ikke se noen grunn til å selge nå, uforståelig å ikke tenke år frem. Kan ikke se noen grunn til å realisere papirverdi til rene penger nå. Masse som vil kunne påvirke kursen positivt de neste 5 årene. Noen som vil utdype med tanker rundt kurs frem i tid og hva som vil påvirke denne videre opp med 5 års perspektiv? De første 8 år er eventyrlige for Tesla aksjene.

15
Model 3 / Sv: Skade på glasstak
« på: Torsdag 16. Januar 2020, klokken 09:07 »
Hei. Jeg har byttet hos Tesla Nord. Deres samarbeidspartner kommer og utfører glassbytte i lokalene til Tesla. I noen tilfeller blir bilen hentet og glassbytte utføres i lokalene til firmaet som utfører jobben. Firmaet holder til 10 minutter fra Tesla Nord sine lokaler. Anbefaler å levere bilen hos Tesla.     

Sider: [1] 2 3 ... 8