Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - najtrox

#1
Svaret her er nok rett og slett så lenge Tesla vil selv. Denne har vel nå vart helt siden oktober eller noe slikt? Fikk selv utlevert i Mars og da jeg bestilte var det snakk om å avslutte den "når som helst". Vanskelig å spå, men tipper de avslutter den i det Model Y kommer muligens?
#2
Hei folkens!
Tok levering av en Model 3 idag, hvor jeg har fått tak i vinterdekk utenom. Den ble da levert med sommerdekkene(pilot sport 4). Slik været er idag var det uproblematisk (tørt, sol, 4-5 plussgrader).

Har noen erfaring med å kjøre på disse i temperaturer slik været i Oslo er meldt fremover? Alt fra 3-6 + grader på dagtid til -1 om natten(da kjører jeg heller ikke). Leser bl.a at piggfrie vinterdekk er dårligere egnet enn sommerdekk på tørt føre, men også at sommerdekk naturlig nok er dårlig når det blir kaldt og potensielt underkjølt. Tryggest å legge om til piggfritt(Nokian R3) i en mnds tid eller la sommerdekkene stå på?
#3
Hentet min bil idag - ingenting å utsette på bilen. Ingen merkbare panel-gaps, lakken så fin ut. Berøringsfri levering fungerte egentlig utmerket. Fikk god tid til å se på bilen, og kunne tilkalle hjelp om nødvendig. Hengerfeste lå i frunken om noen skulle lure på det ;)
#4
BMW i3 / Sv: Priser på brukte i3
onsdag 03. mars 2021, klokken 23:14
Sitat fra: Orbit på onsdag 03. mars 2021, klokken 21:52
Mangler vel noe på "alt utstyr", f.eks. ACC, komfortaksess og soltak? Ser det også står metallic-lakk i annonsen, men hvitfargen til i3 er ikke dette. Vet ikke hva markedsprisen er, men du må nok regne med i alle fall 20-30000 under en tilsvarende "fully charged"-variant (ukvalifisert gjett).
Takk for svar :)
Du har helt rett, korrigerte teksten noe nå. Hm, bavaria annonserte selv denne med metallic lakk da jeg kjøpte den, så det er nok en følgefeil derfra. Tanken var å ligge et sted mellom sammenlignbare charged varianter og en FC. Ser charged varianter ligger på mellom 190-210, så bør vel kunne forvente noe i det leiet?
#6
BMW i3 / Sv: Priser på brukte i3
onsdag 03. mars 2021, klokken 21:10
Hva kan man forvente på en '18 charged med endel ekstra utstyr (stor navi, carplay ++). 19" S/V - 55k på telleren? Er skinn et must for kjøpere?
#7
Sitat fra: Tetsuo på onsdag 03. mars 2021, klokken 09:23
Spennende! Lykke til  :)
Kan du sjekke om du får den «gamle» 2021-modellen fra Freemont eller den «nye» 2021-modellen fra Kina?
Du kan se forskjeller og hvordan du identifiserer her: https://youtu.be/RV3rv4d9qUg

For oss med "Lefthand drive" så er vel alle LR fra Fremont, og alle SR+ fra Kina? Eller var det generelt om de som kommer fra Fremont nå har det nye interiøret som er vist i Made-in-china modellen? :)
#8
Model 3 / Sv: Innkjøp av takstativ?
tirsdag 02. mars 2021, klokken 11:02
Så den igår, var faktisk merkbar forskjell både på støy og forbruk. Denne er jo også laget for å stå denne veien. Problematisk å montere andre "feil vei", da de ikke er laget for det mtp oppbremsing etc :)
#9
Sitat fra: turfsurf på tirsdag 02. mars 2021, klokken 06:23
Hentet bil i går. Ferdig med bulk i kanal fra fabrikk. Merker man har kjøpt Tesla igjen.
Hva gjorde du med dette? Tok du levering av bilen, ble det notert der og da eller rapporterte du via appen? Skal selv hente på torsdag - greit å være forberedt.
#10
Model Y / Sv: Avvente bestilling til luftfjæring kommer?
fredag 26. februar 2021, klokken 13:47
https://insideevs.com/news/490084/video-dirty-tesla-model-y-prototype-lift-kit/
Spekuler i vei! Er vel mest sannsynlig en ansatt-bil, men hvem vet :)
#11
Model 3 / Sv: Innkjøp av takstativ?
torsdag 25. februar 2021, klokken 14:52
Har selv bestilt et slikt takstativ fra "Taptes" (fra Begood). Er det noen som har erfaring med å montere dette uten lås? Evt: får man kjøpt lås til det? Virker jo som man må montere dette riktig for å unngå skader samt. at det ikke skal løsne :)
#12
Virker som de Model 3'ene som blir levert nå har det nye rattet, men at det ikke er bekreftet at de har rattvarme. Ref denne tråden: https://teslamotorsclub.com/tmc/threads/2021-m3lr-heated-steering-wheel-yes-build-month-of-this-vehicle-feb-2021.219970 så virker det som et mysterium/ingen bekreftet måte å vite hvilke biler som har/ikke har dette enda. Noen som vet mer ang. rattvarme?
#13
Samme her. Er nok tilfeldig, de er ihvertfall lastet på båten :D
#14
Sitat fra: NoPain på onsdag 24. februar 2021, klokken 23:37
Vin som jeg fikk oppgitt dukket opp på uecc for noen timer siden, så tipper den bilen ble flyttet fra grand ruby til spica leader

Min dukket også opp nå, Vessel loaded 18:28. Så da kom den på Grand Ruby som jeg hadde gjettet meg til.
Har forøvrig utlevering 04.03 om noen lurer på tid fra omlasting i Zeebrugge til utlevering :)
#15
Tar gjerne imot flere erfaringer fra utlevering i Drammen. Har det selv, og forstår jo at den kanskje ikke er nydelig utvendig med det været vi har, men den burde jo være rengjort innvendig. Er jo en kliss ny bil det er snakk om :)
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA