Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Motorwatt

Sider: [1] 2 3 ... 313
1
Tesla SW og AP / Sv: FSD – vår tids største bløff?
« på: I går kl. 19:30 »
AP er stort sett basert på samme kode, men med noen regionale tilpasninger. FSD er et tillegg til AP idag, og man får litt ekstra slik som NoA, Smart Summon (ikke i Europa)  og at bilen stopper for rødt trafikklys (også grønt...). På AP har det vel ikke vært noen særlig  syn- eller merkbare oppdateringer på en god stund, men det kan være noen udokumenterte. Det kom noe i 2018/2019 som hadde med tilpasninger krevet av EU å gjøre, med bl. a. annet g-kraft restriksjoner i svinger, og striktere regler ved semiautomatisk filbytte.

2
Godt å ha når "alle" el-biler kan lade på Teslas Superchargere.

3
Tesla SW og AP / Sv: FSD – vår tids største bløff?
« på: I går kl. 15:04 »
Det er ikke bare lesing av fartsskilt (bortsett fra de digitale og noen med gul bakgrunn) som er problemet. Det er også logikken om preferanser med navdata kontra skilt. På motorveier, og noen andre, er det ikke skiltene som har preferanse, men den kategorien veien har. Lesing av skilt på landeveier (60-70-80 km/t) og bygater (30-40-50-60 km/t) synes jeg ikke er så galt.

4
Tesla SW og AP / Sv: FSD – vår tids største bløff?
« på: I går kl. 13:18 »
Dårlig kartgrunnlag har vært en hemsko i FSD Beta. Nå kommer det en ny oppdatering for USA/Canada og Kina. Satser på at EMs utsagn om gode nyheter for Europa i mars også inneholder nye kart/Navdata.

5
Tesla SW og AP / Sv: FSD – vår tids største bløff?
« på: I går kl. 12:57 »
Mye som står igjen før de trenger å bry seg om fartsskilt....

6
Tesla SW og AP / Sv: FSD – vår tids største bløff?
« på: Lørdag 15. Januar 2022, klokken 19:32 »
Ble mest fascinert av at noen har som jobb å ta bilde av bensinpriser, jeg.  :P

Spesielt at det også tydeligvis kreves mere enn én person. Men slutten på artikkelen fra geear var jo positiv (hvis man kan tro på den):

It makes sense for Tesla to introduce this new hardware in a new model first before retrofitting new camera modules into existing models.

7
Tesla SW og AP / Sv: FSD – vår tids største bløff?
« på: Lørdag 15. Januar 2022, klokken 19:15 »
"Avsporet": Det finnes apper som gir mye bedre innstillingsmuligheter enn det Apple tilbyr. "På sporet"

8
Tesla SW og AP / Sv: FSD – vår tids største bløff?
« på: Lørdag 15. Januar 2022, klokken 19:07 »
Sveip solikonet opp for å øke eksponeringen, eller sveip det ned for å redusere eksponeringen. Bildet på skjermen blir enten lysere eller mørkere umiddelbart. Hvis du trykker et annet sted på skjermen, tilbakestilles eksponeringen til automatiske verdier. Kameraet vil bruke en passende lukkerhastighet og ISO-innstilling for å få den eksponeringen du ønsker.

9
Tesla SW og AP / Sv: FSD – vår tids største bløff?
« på: Lørdag 15. Januar 2022, klokken 18:58 »
Kan du ikke bare sette ned lukkerhastigheten? 1/50 burde gå bra.

10
Tesla SW og AP / Sv: FSD – vår tids største bløff?
« på: Lørdag 15. Januar 2022, klokken 18:12 »
Dette er veldig kjent problematikk med LED-matriser. Min sønn har som jobb å ta bilder av bensinpriser for en forhandler i området.
På Circke K sin tavle er det under noen lysforhold helt umulig å få alle sifrene synlig på bildet. Alt ser fint ut før man tar bildet, men straks man knipser så blir gjerne bare ett siffer synlig. Det kan enkelte ganger lures til med manuell justering av lyset, men ikke alltid. Tar man derimot en kort video, og skjermdump av denne ser man alle sifrene. Tipper at noe av dette kan løses med SW, men kanskje ikke kombinasjon med andre behov i systemet.
Sikkert at det ikke er omvendt? Har ikke problemer med å ta bilde av LED, men video blir som oftest håpløst. LED oppdateres med 100 Hz, altså skrur den seg på og av 100 ganger i sekundet. Det fungerer dårlig/ikke med video. Tesla bruker vel video, og ikke stillbilder?

11
Lading av Tesla / Sv: Detektivarbeid: Finne fremtidige Superchargers?
« på: Lørdag 15. Januar 2022, klokken 17:38 »
Fra artikkelen:

Tesla vil utvide fordi de skal åpne opp for at alle typer elbiler skal kunne bruke deres ladestasjoner, sier Olsen

12
Tesla SW og AP / Sv: FSD – vår tids største bløff?
« på: Lørdag 15. Januar 2022, klokken 16:30 »
Stemmer nok det, og har med oppdateringsfrekvensen (Hertz) å gjøre.Flott at det blir fikset. Nå er det vel i Norge bare motorveier som har slike skilt, og der fungerer ikke skiltlesing på vanlige skilt heller.

13
Tesla SW og AP / Sv: 2021.44.25 - Holiday update
« på: Fredag 14. Januar 2022, klokken 15:10 »
Det står jo at 30.6 løser problemet.

14
Tesla SW og AP / Sv: Stemmekommandoer på norsk (liste)
« på: Torsdag 13. Januar 2022, klokken 19:37 »
Så å si "Jeg er varm" skrur opp varme? Må vel være en brist i logikken? 😗

15
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Torsdag 13. Januar 2022, klokken 19:23 »
Den er kun interessant sammenliknet med egenkapitalen.

Sider: [1] 2 3 ... 313