Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Grumle

Sider: [1] 2 3 ... 8
1
Ville sjekket begge bremsekalipperene forran.
Mulig dette ikke merkes før man har kjørt å brukt bremsene en stund, da varme kan gjøre at bremsestempelet går tregere i kalipperen. På bremseklossene er det ett belegg som lukter litt som svidd elektronikk når det blir varmt nok.

Neste gang du er ute å kjører å merker samme problem så kan du gå ut å legge hånden på utsiden av alle 4 felgene, er en felg varmere enn de andre så har du mest sannsynlig funnet synderen.

2
Hei. Har ett par defekte celler i kassen som sitter
i motor rommet på Berlingoen. Noen som har en grei beskrivelse på hvordan dette skal gjøres ? Må jeg ut med sagemboksen ? Ser nesten ut til å klare å få lirket av lokket om jeg tar bort topp dekselet og kablene inn til sagemboksen samt vannpåfyllings stussene ? Men beste er kanskje å demontere sagem boksen ? Hvordan er denne festet ?

3
Supert! :) Bor i Brumunddal så bør nok sendes, om du har muligheter for det ? Men vi kan kanskje ta det videre på pm ? :)

4
Sendt deg pm city-stromer :)

5
Får også opp en feilmelding om at ladekabelen er tilkoblet så tydelig noe muffens der.

6
Det er ikke selve luken som dekker kabelen når bilen lader, men det dekselet som dekker for polene når ladekabelen ikke er koblet i som virker å være problemet. Eller rettere sagt den bakre av de to så må nok bytte hele innmaten. Er det noen av dere som har noe sånn liggende ? og som er villig til å sende ? :)

7
Tok en nærmere titt nå og virker å være platen i bakkant, inne i ladeluken som er problemet, da det er knekt på ene siden. Må man av med hele skjermen for å komme til sånn at man får ut ladeluken ?

8
Hei. Har den siste uken hatt problemer med å få mekanikken i ladeluken når man setter i ladekabelen til å virke. Tenkte å demontere ladeluken i dag for å se hva som kan være problemet. Noen som har vært borti samme problem og har noen tips ? :) Har 3 ladekabler og alle tre har jeg vanskligheter med å klikke skikkelig inn sånn at bilen starter å lade så tipper det er noe inni ladeluken som er slitt/ødelagt. Ser det er ett par bevegelige tapper på hver side inni luken og den ene virker å være knekt, kanskje dette skaper problemer ? Nå har bilen gått 150.000 så kanskje ikke rart luken er kranglete..   Eventuelt noen som har en lade luke til salgs,  sånn i tilfelle jeg ikke får reparert den ? :)

9
Ok :) Takk

10
Takk :)

11
Hei. Ser at det svetter litt rundt der drivakslene går inn på motor/gear så tenker å bytte disse. Noen som vet målene eller delenummer på dem sånn at jeg får bestilt dem før jeg demonterer ?

Er det samme type simmering på lang og kort motor ?

12
Takker for svar! :) Er det greit å bruke dette om man endrer litt på vannpåfyllings slangene ?

13
Er de forskjellig fra psa ? Det stammer fra pakken som satt i berlingoen, da jeg kjøpte den. Var faktisk det batteriet som målte høyest volt, men tok ett annet da jeg ble litt usikker på kobling av gummislangene til batterivann.

14
Pussig. Ingen av de andre batteriene jeg har av hverken D eller G har vannpåfyllingstutene på toppen vendt ut mot polene. Kan dette være ombygget for å fungere som ett G batteri ? Ser ingen tegn til at det har blitt plugget igjen hull på andre siden.

15
Tesla / Sv: Satt på vinterhjula i dag, men...
« på: ſøndag 28. Oktober 2018, klokken 14:22 »
Risting i ratt er som regel en ubalanse i ett eller begge framhjul. Risting i setet er en ubalanse i ett eller begge bakhjulene.

Sider: [1] 2 3 ... 8