Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Elgolferen

Sider: [1] 2 3 ... 7
1
Model 3 / Sv: "lugger" i wattpedalen
« på: fredag 15. november 2019, klokken 21:30 »
Nå er det vel også lyd dempings matte i sommerdekkene dine, så en viss forskjell vil det være uansett. Kjører selv nokian r3 på 19",støyer litt, men bilen viser ikke tegn til unormal vibrering osv, litt stivere over humper osv, men ellers meget bra!

2
Model 3 / Sv: Effekt LR rwd?
« på: mandag 11. november 2019, klokken 21:39 »
Kan sikkert være flere grunner. Ikke sikkert det er så mye poeng å dytte mer effekt ut på de stakkars bakhjulene. Dessuten er det vel en innbyrdes posisjonering der det skal være sånn passe hopp mellom SR+, LR RWD, LR AWD og P.

Enig i den, effekten er ikke så viktig som jeg kanskje får det til å virke som her, men poenget mitt var at jeg synes det virket rart om det ikke skulle skilt noe fra sr+ og LR på papiret.

Mtp at 306 hk er det som kommer opp i mitt vognkort, og det dinside hadde sak om på sr+. Bare ble nysgjerrig på hva og hvorfor  :)

3
Model 3 / Sv: Effekt LR rwd?
« på: mandag 11. november 2019, klokken 09:17 »
Takk for svar
Ikke lett å bli klok på alle disse tallene  8)
Prøvde å lete selv, men står så mye forskjellig. Skulle jo tro at ett mindre batteri ville generert mindre effekt, men jeg har ikke peiling på sånn utregning. Rart at ikke long range og sr+ har en større forskjell (?)

4
Model 3 / Effekt LR rwd?
« på: søndag 10. november 2019, klokken 20:35 »
Ser dinside publiserte en nettsak om sr+ idag. Ser at det er ett sammenlignings ark mellom sr+ og LR awd, og der kan man se at det er oppgitt til 306hk i sr+, men om jeg sjekker kjøretøyopplysninger på min LR rwd så står det 306 hk. Hvor mye er det i LR rwd? Og hva er i sr+?

5
Model 3 / Sv: Chrome delete på deep blue M3. Noen erfaringer?
« på: torsdag 07. november 2019, klokken 10:41 »
Hvor i Norge bor du? Jeg brukte Christer Rasmussen I Os utenfor Bergen. Alle jeg har møtt sier at bilen kler det, og jeg er naturligvis enig i det. Jeg vil si at model 3 er den bilen som kler C-D aller best.

6
Model 3 / Sv: Felgtråden
« på: onsdag 30. oktober 2019, klokken 10:27 »
Kjøpte dette settet her i 19" som skal brukes neste sesong, blir nok passende til blåfargen  :laugh:

7
Model 3 / Sv: Tesla Model 3 får flere ytelsesoppdateringer - over nett
« på: fredag 25. oktober 2019, klokken 12:04 »
Regner med LR rwd ikke blir prioritert her...

8
Model 3 / Sv: FSD?
« på: tirsdag 15. oktober 2019, klokken 10:55 »
Høres ikke ut som ett sjakktrekk å kjøpe fsd pakken da nei. Eneste jeg savner er feltskifte, resten bryr meg fint lite, er igrunn ganske uinteressant etter min mening at bilen kjører seg selv fra a til b, da kan jeg heller dra kollektivt. Men feltskifte er ikke verd 50k for min del, takk for svar!

9
Model 3 / FSD?
« på: tirsdag 15. oktober 2019, klokken 06:18 »
Valgte å kjøpe uten fsd på min, angrer ikke, men ser musk setter opp prisen på den igjen nå, hva mener dere her inne? Er det verdt å kjøpe dette?

10
Model 3 / Sv: Vinterdekk LR rwd
« på: onsdag 09. oktober 2019, klokken 09:08 »
Oppdatering.

Fikk svar fra selger hos Tesla at felgene kunne brukes vinterstid også. Godt å ha sånt skriftlig worst case.

Så da blir nye felger og dekk bestilt!

11
Model 3 / Sv: Vinterdekk LR rwd
« på: tirsdag 08. oktober 2019, klokken 09:05 »
Så dere tenker at Tesla har to forskjellige varianter av felger som ser helt kliss like ut men der den ene varianten ikke tåler vinter?

Grunnen til at jeg spør, er fordi dekkforhandlere selger felger som er like, men hvor det ene settet er merket på nettsiden med ett snøkrystall symbol for å indikere at det er garanti på at felgen er laget for å tåle vinterforhold.

Jeg ba om ett tilbud hos en dekkfoehandler som skrev at felgene kan selges, men da uten garanti. (sett uten snøkrystall) Og da er jo spørsmålet om felgene som fulgte med teslaen I juli er "behandlet" for å tåle vinterforhold.

Er vel fullt mulig at det selges to separate felg sett, men om de gjør det hadde vært fint å finne ut av

12
Model 3 / Sv: Vinterdekk LR rwd
« på: mandag 07. oktober 2019, klokken 19:52 »
Ja, må sikkert ta direkte kontakt med tesla for å få ett konkret svar, litt kjedelig å kjøpe felger som ikke "tåler" vintersuppen som nevnt tidligere her.

13
Model 3 / Sv: Vinterdekk LR rwd
« på: mandag 07. oktober 2019, klokken 15:47 »
Har aldri høyrt om at felgar ikkje er godkjent for vinterbruk. Derimot er det ein del felgar som ikkje er anbefalt for vinterbruk av di dei ikkje er lakkert eller behandla for saltsuppe.

Er nok det som menes her ja, de kunne leveres, men da uten garanti. Spørsmålet da er vel om hjulene som fulgte teslaen er mulig å bruke både sommer og vinter (?)

14
Model 3 / Sv: Vinterdekk LR rwd
« på: mandag 07. oktober 2019, klokken 13:49 »
Takk for svar, noen her som vet med sikkerhet om original felgene som blir levert på sommer er godkjent for vinter? Eller er de kun sommerfelger? Ser på nettbutikk hos dekk/felg forhandlere at visse felger ikke er godkjent som vinterfelg. For de jeg har fått tilbud på nå er godkjente vinterfelger. Men lurer på om jeg flytter dekkene over på de originale som fulgte med når jeg hentet ut bilen, også bruke felgene jeg evt bestiller til sommerfelger.

15
Model 3 / Vinterdekk LR rwd
« på: mandag 07. oktober 2019, klokken 09:15 »
Vet det er mye snakk om vinterdekk osv her inne og har prøvd å søke litt, men ikke funnet noe som gir ett konkret svar.

Holder på å skaffe vinterdekk, har sett på både 18 og 19" felger. Er usikker på hvilke bredde på felgene jeg burde velge og evt hvilke dimensjoner på dekk som er å anbefale. Legger ved noen bilder av to stk felger jeg har sett på. Hvilke dekk anbefales? Nokian, falken, michelin eller noe annet? Piggfritt jeg har tenkt. Må vel muligens ha så gode dekk som mulig for å kompensere for manglende firehjulstrekk? [ You are not allowed to view attachments ]

Sider: [1] 2 3 ... 7