Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Ampéreson

Sider: [1] 2 3 ... 22
1
Bestilling og levering / Sv: Levering model Y performance
« på: Onsdag 22. Juni 2022, klokken 09:54 »
Fikk estimat på levering av min røde TMYP i dag, inne på mine sider står det "Beregnet levering: November 02 - December 17". Endelig har jeg noe å se frem til. Tidligere var estimert levering denne våren, april - mai. Så de ryktene som sa at de skulle produsere andre farger i tredje kvartal er det kanskje noe i.

Jeg reserverte en rød TMYP med FSD og svart interiør høsten 2019.

2
Model Y / Sv: Model Y - Tilhengerfeste inkludert?
« på: Tirsdag 21. Juni 2022, klokken 12:44 »
Fikk også denne meldingen, vil dette generere en ny totalpris eller blir det et tillegg som legges på angitt pris. Jeg har en lavere pris siden jeg bestillte i 2019, som jeg selvfølgelig ikke vil at skal oppdatere seg til dagens prisnivå.

3
Bestilling og levering / Sv: Levering model Y performance
« på: Tirsdag 21. Juni 2022, klokken 10:37 »
Det er så mye rykter rundt dette at vi kan ikke forutse noe som helst. Leste på facebook at de skulle begynne med grå, blå og røde i tredje kvartal i den rekkefølgen. Men Tesla er som joker nord og vi må ta det som det kommer. Begynner å bli lei av å vente på min røde MYP bestillt i 2019 nå kjenner jeg.

4
Bestilling og levering / Sv: Innleveringsestimat gått ut på tid
« på: Onsdag 25. Mai 2022, klokken 09:33 »
Samme her, veldig dumt dette, jeg venter på en rød med FSD. Og det ryktes at røde ikke blir produsert før mot slutten av året eller begynnelsen av 2023. Fikk beskjed i mars at de skulle prioritere min bestilling og at jeg måtte inn med detaljer og evt. inbytte tidligst mulig slik at jeg fikk bilen så tidlig som mulig.

5
Bestilling og levering / Sv: Levering model Y performance
« på: Onsdag 18. Mai 2022, klokken 19:09 »
Hvilken farge bestillte du?

6
Bestilling og levering / Sv: Levering model Y performance
« på: Onsdag 18. Mai 2022, klokken 12:44 »
Ringte nettopp til tesla og etterspurte hvor lenge det er til min røde MYP kommer, og de visste ingenting mer enn hva som står på nettsidene til Tesla. Han nevnte at de pr. i dag produserer svarte og hvite og de andre fargene kommer fortløpende.

Jeg spurte også om det var mulig å endre farge til svart for å få den tidligere, dette var ikke å anbefale da den gode prisen jeg har fått vil gå opp (som jeg visste). Han sa også at han ikke kunne endre fargen på deres side uten at prisen gikk opp. Så må smøre dobbelt med tålmodighetskrem da var responsen.

7
Bestilling og levering / Sv: Levering model Y performance
« på: Tirsdag 17. Mai 2022, klokken 21:02 »
I dag da vi kjørte nordover fra Bergen på E16 møtte vi en lastebil fullastet med Performance Model Yer, alle bilene var svarte.

8
Bestilling og levering / Sv: Levering model Y performance
« på: Onsdag 11. Mai 2022, klokken 14:01 »
Nå har dem endret svart og hvit fra August til August-Oktober 2022 på nettsiden… det går ikke riktig vei for oss som venter🤬

Min antagelse er at om du bestiller nå, så får du bilen i den angitte peridoen som står på bestillingssiden til Tesla. Vi som har bestillt og venter på bil får bilen før det som står på bestillingssiden.

9
Bestilling og levering / Sv: Levering model Y performance
« på: Onsdag 11. Mai 2022, klokken 10:02 »
Har hatt inne bestilling på en rød med sort interiør MYP fra 2019, har stått på steget "Klargjør for levering" siden tidlig i Mars måned. Ingen dato eller vin-nummer å finne. Ser fra Teslastats.no at det kun er registrert 37 hvite model Y (det jeg tror er Performance biler fra Berlin).

Noen som har fått leveringsdato eller vin-nummer som har andre farger enn hvit?

10
Bestilling og levering / Sv: Levering model Y performance
« på: Torsdag 24. Mars 2022, klokken 15:17 »
Tesla starter med svarte og hvite biler, jeg har selv bestillt rød som kommer tidligst i Mai, mest sannsynlig Juni. 

11
TMY Hjul, dekk og felg. / Sv: Vinterdekkpakke med felg
« på: Torsdag 24. Mars 2022, klokken 15:11 »
Noen som vet om man kan bruke 19" felger på Model Y Performance?

På min nåværende Model Y LR, er det trangt mellom bremsekaliper og innsiden av felgen, så jeg tenker om bremseskivene og/eller kaliper er større vil ikke dette gå.

12
Bestilling og levering / Sv: Når kommer Y LR fra Berlin?
« på: ſøndag 20. Mars 2022, klokken 23:13 »
Jeg har en Kina LR, tatt ut September 2021, det er en meget god bil. Så godt skrudd sammen som en bil kan være. Venter nå på min LR Performance (bestillt 2019), den skal komme fra Berlin. Blir spennede å se forskjellen, men jeg tror ikke den er bedre skrudd sammen en den fra Kina.

Før har jeg hatt en 2014 P85+, den var på motsatt side kvalitetsmessig enn min nåværende bil. Tesla har kommet langt på disse årene, og Kine er pr. i dag deres beste biler, mener jeg.

13
Bestilling og levering / Sv: Levering model Y performance
« på: Onsdag 09. Februar 2022, klokken 10:51 »
Veldig glad jeg tok ut en LR i September, veldig fornøyd med den bilen, har hatt en Performance i besilling siden 2019. Kommer ikke til å ta ut Performance før det leveres med strukturelle batterier. Krysser alle fingre og tær for at det kommer luftfjæring også (selv om Elon sa at det bare var for S og X).

14
Model Y / Sv: Hengerfeste til TMY i Tesla shop - kr 10000
« på: Onsdag 02. Februar 2022, klokken 14:22 »
Jeg kommer til å gjøre som han karen her på youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=9R0CLSFuW-Y&t=91s

Han klipper av flere av festeklipsene slik at dekselet blir enklere å ta av.

15
Model Y / Sv: Problemer med nøkkelløse funksjoner Iphone 13prof
« på: Onsdag 02. Februar 2022, klokken 13:59 »
Jeg gikk lei av at den mobilnøkkelen ikke alltid fungerte, veldig slitsomt å stå utenfor bilen og ikke komme inn med en liten på armen og en litt større slående på døren.

Kjøpte en nøkkel fra tesla shoppen, og siden har det bare vært en gang at den ikke har villet låse seg opp, og det var når mobilen lå foran nøkkelen i lommen.

Sider: [1] 2 3 ... 22