Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Ampéreson

Sider: [1] 2 3 ... 16
1
Model S / Sv: Effekt redusert- service kreves
« på: Fredag 11. Desember 2020, klokken 08:28 »
Jeg skal inn med min på den 15. for DU bytte, i samme slengen skal de se om ledningene er korroderte og estimerte bytte av de til 4500 kr i deler. Slik jeg leser trådstarter (BMW850) her så har han fått dette også dekket på garantien. Jeg spurte om dette og de sa det var en slitedel som de ønsket å bytte om det var behov for det, siden de lett kunne gjøre det med DU ute.

Har en 2014 P85+.

2
Ja dette er gode nyheter, godt at folk får nyte godt av det. Jeg var ikke så heldig, min gikk i svart to dager før vi skulle på ferie på Sørlandet, Dyreparken og Abra havn. Måtte ta ut en leiebil for egen regning i syv dager, ikke billig det heller når man er glad i bil og ønsker å kjøre staselig ;D. Kremt, Volvo XC 90 T8, kremt.

3
Model S / Sv: "12 volt batteriet må snart byttes" RETT før innbytte
« på: Tirsdag 24. November 2020, klokken 21:37 »
Jeg er på mitt sjette batteri, bare i 2020 har jeg byttet to ganger. Ingen bakdeler foruten, irriterende feilmelding og at man ikke kan oppdatere SW.

En artikkel fra electrek vdr. fiks:

https://electrek.co/2020/09/15/tesla-fix-dying-12v-batteries-software-update-musk/

4
Da fikk jeg denne mailen, skal bli bra om vi får tilbakebetalt de pengene vi har lagt ut.

Lenke til mer info om den utvidede garantien: https://www.tesla.com/no_NO/support/warranty-adjustment-program?redirect=no&utm_source=Iterable&utm_medium=email&utm_campaign=warranty_adjustment_program&utm_content=ownership&utm_locale=no_NO

5
Noen som har nevnt at det kan søkes etter tilbakebetaling om man har måttet betale for reparasjonen. Mens de meldinger jeg har sett fra Tesla er det at man vil bli kontaktet innen februar 2021 om man skal ha tilbakebetalt. Noen som vet noe mer om dette?

6
Model S / Sv: Tesla overstrammer felgmutter
« på: ſøndag 08. November 2020, klokken 20:04 »
Samme problem hadde jeg, slo på en 21mm. Men før du tar de av, kjør til tesla service center og kjøp deg nye mutre, de koster, om jeg husker riktig, ca 400 kr.

7
Model Y / Sv: Long Range vs. Performance
« på: Tirsdag 03. November 2020, klokken 20:25 »
For noen er mest mulig hest for pengene viktig, røske godt når man trykker på wattpedalen. Jeg tenkte at dette mest sannsynlig blir siste gang jeg kjøper bil med de økonomiske fordelene vi har til og med 2021. Og da strekker jeg meg så langt det går for å få mest mulig for pengene. Ser for meg at en Tesla Model Y blir betraktelig dyrere når avgifter legges til. Selv har jeg bestilt TMY Performance, rød og FSD. Hadde TMS hatt mulighet for hengerfeste ville jeg aldri byttet, liker store sedaner best.

8
Model Y / Sv: TMY vs ID4
« på: Tirsdag 29. ſeptember 2020, klokken 10:33 »
ID.4 ser meget kapabel ut, en kompis la inn en bestilling i går på bakhjulsdrift versjonen 1st. Max tror jeg den heter. ID.4 kommer til å ta en god del av kompakt SUV markedet. Vurderer det selv også, men det ladenettverket til Tesla er uten sidestykke.

9
Andre Elbiler / Sv: Lucid Air
« på: Mandag 21. ſeptember 2020, klokken 08:47 »
Ja se her ja, fant tilfeldigvis dette bildet, der er det noen lys under lokket, rett over bakskjermen.


10
Andre Elbiler / Sv: Lucid Air
« på: ſøndag 20. ſeptember 2020, klokken 20:49 »
Det er en ting ved denne bilen jeg stusser veldig på og det er bakluken. Den ser meget stor ut, så og si hele toppen av rumpa er et lokk som kan åpnes for stor åpning. Men, som dere ser så er alle baklysene også med opp. Og i USA er det strenge reguleringer på baklys som sier at de ikke kan være på en bevegelig del. Derfor alle biler har baklys som er fast på sin plass. Vi har også slike reguleringer på denne siden av atlanteren, men ikke så strenge som de i USA. Vet det er mange som har blitt skuffet over at dette ikke er en "hatchback", og om de vil måtte endre denne designen for å være i henhold til reglene vil også bakluken være meget liten på bilen som settes i produksjon, samme som Tesla Model 3.


11
Model S / Sv: Ulyd fra motor på P85+
« på: Fredag 04. ſeptember 2020, klokken 08:14 »
Ja det er litt snodig, mener det høres ut som en elektrisk ulyd. Det kan selvfølgelig komme av slark i et lager som gjør at noen elektriske komponenter kommer for nær hverandre eller lignende.

Det har pågått i et år, nå i det siste har det blitt verre, og det blir verre fortere nå, lyden er pr. i dag slik at enkelte snur seg på gaten for å se hva som kommer rullende.

12
Model S / Sv: Ulyd fra motor på P85+
« på: Onsdag 02. ſeptember 2020, klokken 15:10 »
Var oppe på Tesla Kokstad, de kjørte en runde med den og kunne bekrefte at det var ulyd. De skulle gjøre klart og kalle inn så fikk jeg skiftet. Vet ikke om det er ny drive unit eller deler. Men han nevnte at det var et lager som er dårlig som er en kjent sak på eldre modeller. Han nevnte at enkelte har hatt så voldsom lyd at de kunne høre det på hundre meters avstand.

Her er lyden fra bilen min forresten, er som en sirkelsag som kjører fordi. Fikk ikke lagt til videoen direkte av en eller annen grunn.

https://youtu.be/vvwOgsXOxFQ

13
Model S / Ulyd fra motor på P85+
« på: Mandag 24. August 2020, klokken 12:18 »
Har søkt en del på forumet og det virker som at "drive unit failure" ikke skjer så ofte lenger. Men jeg mistenker at min er på vei til å bli dårlig. Den har det siste året hatt en høyfrekvent lyd som nå er blitt mer en sirkelsag lyd i senere tid. Kjører jeg mellom 40 og 50 kmt på en fin og rolig veg hører jeg det meget godt med vinduene nede. Slipper jeg aksleratoren forsvinner lyden. Så det har noe med hvor mye strøm som går gjennom motoren som skaper lyden.

Er dette et tegn på at motoren havarerer, evt. hva er tegnene?

14
Jeg som startet tråden og nå har fått en "remanufactured" MCU har faktisk dette spotify problemet nå. Og dette uheldigvis på min sønns to favorittsanger, Maga khans sang og Pinkys sang på det nyeste Kaptein Sabeltann albumet. Veldig vanskelig å forklare at de ikke fungerer.

15
Model X / Sv: Skåne MCU mest mulig
« på: Tirsdag 18. August 2020, klokken 12:12 »
Som det skrives i Model S forumet så er det en løsning på vei fra Tesla.

https://elbilforum.no/index.php?topic=52188.msg912742#msg912742

MCU i X og S er identisk

Sider: [1] 2 3 ... 16