Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - mack_

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
Model S / Sv: Anbefalt verksted, ettermontering av hengerfeste
« på: Tirsdag 19. Januar 2021, klokken 23:54 »

2
Tesla SW og AP / Sv: Venter du på oppgradering til FSD (avstemning)
« på: Torsdag 14. Mai 2020, klokken 20:45 »
Har model x fra januar -18  med MCU1  og APH2,5, men fikk oppgradert til HW3 I Trondheim i dag. Ikke fått testet skikkelig enda, men skal slenge inn en kommentar etter jeg har kjørt litt.

3
Ser ut til å være ferdig,men ligger ikke i Fortum-appen

4
Endelig har det blitt to hurtiglader ved Coop i Tydal. Utrolig at det ikke har vært mulig å lade på CCS eller Chademo i Selbu eller Tydal, men nå er det altså blitt en på denne fine vegen mellom Stjørdal og Røros.

5
Lading av Tesla / TWC, regn og snø
« på: Onsdag 05. Juni 2019, klokken 13:46 »
Planlegger å sette opp en TWC på hytta. Den må stå ved parkeringsplassen ca 25meter fra hytta, så den kan ikke monteres på vegg. Er det en dum ide å gjøre dette? Tenker å sette opp et stativ med et lite tak og vende den bort fra den verste vindretningen. Blir stående oppe på en forhøyning for å unngå den verste snøen, men i verste fall vil den bli dekket med snø (skrur av sikring når jeg forlater hytta). Noen som har tips?

6
Model 3 / Sv: Mobilnøkkel og førerprofiler
« på: Torsdag 21. Mars 2019, klokken 20:06 »
Dette er faktisk ett av de største irritasjonsmomenter med min Model 3 Vs Model X. Håper dette kan fikses i en software update!

7
Model 3 / Sv: Kommer NOA / Advanced Summon osv til Norge?
« på: Onsdag 20. Mars 2019, klokken 15:07 »
Innrømmer at det er "leketøysfaktoren" jeg betaler for. Men hvis tingene Tesla reklamerer for aldri kommer til Norge så kansellerer jeg FSD raskt.

Har hørt rykter om at Navigate on autopilot - hvor den kjører selv inn og ut av motorvei ikke var aktivert i Norge nemlig. Men det stemmer altså ikke, i følge mack_.
Har film av at jeg kjører på NoA fra Stjørdal til Værnes, så det er definitivt aktivert. Dette var allerede 24. Feb. Så var det borte i en liten stund, men nå har jeg det igjen. Har hørt rykter om at det krever den ukentlige kartoppdateringen og dermed WiFi, så det kan være derfor. Man plotter inn adresse, kjører på AP og velger riktig fil ut fra hvor man skal. Man må bruke hendelen for blinklys for å faktisk gjøre filskiftet. Når man kommer av motorveien får man en ny type lyd som indikerer at NoA vil avslutte. Altså er det mest en gimmick nå, men ser for meg at det har litt hensikt på steder man ikke er kjent.

8
Model 3 / Sv: Kommer NOA / Advanced Summon osv til Norge?
« på: Onsdag 20. Mars 2019, klokken 11:55 »
Jeg har navigering på AP i min Model 3 allerede, så det har faktisk kommet. Funker fint mellom Stjørdal og Trondheim. Advanced summon vet vi vel ingenting sikkert om i Norge i dag.

9
Model 3 / Sv: For de av dere som har hentet ut bilen før 01.03
« på: Torsdag 14. Mars 2019, klokken 19:30 »
Jeg har fått både skriftlig og muntlig bekreftelse at jeg skal få oppgradert EAP til FSD kostandsfritt. Gikk til og med til min loka Tesla butikk og fikk en selger ta det videre med sjefen sin, og fikk en bekreftelse på at siden det var bekreftet skriftlig så skulle det være i orden.

Så har ikke brukt min 14 dagers returret.. :D
Samme her! Men får vel først svaret når noen faktiske FSD-funksjoner kommer til Norges land i løpet av 2020(?).

10
Model 3 / Sv: Innkjøp av takstativ?
« på: Torsdag 14. Mars 2019, klokken 11:04 »
THULE svarte meg i dag mht. deres mulige 3parts løsning;

It is true that we will not be offering a roof rack for the Model 3. This is due to the design of how to fasten the rack around the edge of the actual glass roof. In our testing, it has not been able to fulfill our safety standards. I would recommend you reaching out to Tesla and ask if their solution will be sold in Europe.

Jaja.....
Kjipt med Thule, men gledelig at Teslashoppen endelig har åpnet i Norge! Takstativ til 4900,- er utsolgt per dags dato, men dette er virkelig gledelige nyheter!

11
Model 3 / Sv: Barnestoler i TM3
« på: Fredag 08. Mars 2019, klokken 06:44 »
Jeg har tre barneseter ved enkelte anledninger, men du må som det sies ha riktige seter. Jeg kjøpte de to smaleste beltespenne jeg fant: https://www.jollyroom.no/bilstoler/beltestoler/beltestoler/graco-junior-maxi-beltestol-midnight-black?gclid=Cj0KCQiAn4PkBRCDARIsAGHmH3dwofUKET97pUfcGOfeD19H2FGX6q8hUwRcWYSniuGYWOVFLM4NPPEaAiulEALw_wcB

Disse sammen med en maxi-cosi cabriofix eller maxi-cosi moby gjør at det går greit, men man er nesten helt avhengig av belteforlengere f.eks. fra seatbeltextenderpros.

12
Model 3 / Sv: For de av dere som har hentet ut bilen før 01.03
« på: Tirsdag 05. Mars 2019, klokken 18:54 »
Dette er så jalla at jeg ikke kan få sagt det. Hva med at Tesla sender ut en mail til alle som fikk bilen levert før 01.03. og sier hva som gjelder? Jeg kommer til å gå til søksmål hvis jeg ikke får FSD når jeg nå har ringt til Tesla to ganger og fått muntlig helt konkret svar på at jeg vil få det gratis.

13
Model 3 / Sv: Feil og mangler på modell 3
« på: Torsdag 28. Februar 2019, klokken 23:45 »
Jeg får ikke Homelink til å fungere. Bruker samme metode og håndsender som på Model x, men bilen blinker ikke med lysene tilbake. Står i manualen at man må holde inn knappen i inntil 3 minutter(!) 15cm til venstre for logoen foran på fangeren. Noen andre som har prøvd?

Sliter med det samme, men har ikke prøvd å holde i mer enn 30 sekund slik bilen sier.
See på FB at flere har lyktes med å holde senderen inn under skiltet. Må prøves i morgen.

14
Model 3 / Sv: Feil og mangler på modell 3
« på: Torsdag 28. Februar 2019, klokken 19:24 »
Jeg får ikke Homelink til å fungere. Bruker samme metode og håndsender som på Model x, men bilen blinker ikke med lysene tilbake. Står i manualen at man må holde inn knappen i inntil 3 minutter(!) 15cm til venstre for logoen foran på fangeren. Noen andre som har prøvd?

15
Model 3 / Sv: Innkjøp av takstativ?
« på: Torsdag 28. Februar 2019, klokken 17:52 »
Snakket med en hyggelig kar bak skranken på servicesenteret på Lade i går. Han sa at han ikke hadde fått noen dato på når det kommer, men skulle legge inn en bestilling for meg sa han. Litt usikker på om det faktisk ble gjort, men det virket lovende.

Sider: [1] 2 3 ... 6