Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Elmer01

Sider: [1]
1
Audi e-tron / Sv: Reservasjon av Audi e-tron
« på: Fredag 07. Desember 2018, klokken 22:07 »
Jeg startet å følge denne delen av forumet med stor entusiasme etter kjøp av reservasjon i april -17. Det har vært en informativ og lærerik opplevelse med massevis av innspill fra likesinnede elbilentuiaster. Alle hadde stor tro på at Audi skulle få frem en konkuransedyktig elbil.
Desverre skjedde ikke dette. Overraskelsene som Audi hadde lovet, var ene etter den andre, negative. Fra å være den eneste eneste bilen jeg tålmodig ventet på og ville ha, ble dette til en bil jeg definetivt ikke vil ha. Trodde virkelig Audi/ Møller at den store listen med reservasjoner var full av lojale Audientisiaster som uansett ville skrive kontrakt. Har de ikke skjønt at elbilfolket stort sette er teknilogisøkende og fokuserer på tallenes tale i stedet for merke.
Mitt inntrykk er denne bilen ble som en gammel mobiltelefon i en litt for trang, men eksklusiv innpakning med dårlige kapasiteter.
Alle etter reservasjon ca 1460 rykker nå frem en plass.
Hos oss endte nedturen direkte til prøvetur av TMX som ble bestillt tre dager etter. Så nå er entusiasmen tilbake.

Sider: [1]