Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Fribom

Sider: [1]
1
Mach-e / Sv: Problemer med å bruke mobiler som nøkkel
« på: Torsdag 10. Juni 2021, klokken 23:34 »
Har lest i FB-gruppa at telefonen må liggje i midkonsollet for at den skal bli funnen. Elles har eg kopla den ut fordi det ikkje fungerer med passasjerar som sit i bilen mens eg skal inn og handle o.l. Då går innbrotsalarmen.

2
I følge Elektrolux den beste pakken som fantes i Rogaland då eg kjøpte den av han for fem år sidan. 20 av dei 27 battiera har blitt brukt nesten dagleg i min Citroen Saxo som nå blir spiker fordi motoren (eller motorstyringa) er ustabil og eigaren har fått seg ein Mustang på tunet. Bilen har Robometer og etter at eg monterte denne pakken har det aldri vore ujamne celler. Ikkje bytta eit einaste batteri. Rekkevidde: 4-5 mil avhengig av temperatur.
Gi bud på heile pakken eller 20 stk, så kan resten gå til ein som treng gode reservebatteri.
Tananger i Rogaland. Tlf 91589809.

3
Tidlige elbiler: PSA "Classic" (Citroen og Peugeot) produsert frem til 2003 / Sv: Checkelec
« på: ſøndag 17. Desember 2017, klokken 15:39 »
Not a big issue. You have a point in Apple not allowing devices to connect on USB. I can buy a cheap Android device when I need this. :)

4
Tidlige elbiler: PSA "Classic" (Citroen og Peugeot) produsert frem til 2003 / Sv: Checkelec
« på: Torsdag 14. Desember 2017, klokken 22:54 »
Hi Steens.
Seems to be a very nice app. Any plans for a IOS version?
B.r. Sigve

Sider: [1]