Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Lefsegokk

Sider: [1] 2 3 4
1
e-Golf / Sv: Setevarmer
« på: Fredag 30. Oktober 2015, klokken 21:26 »
187 meter, tar det.

2
e-Golf / Sv: Hvilken hjemmelader anbefales?
« på: ſøndag 04. Oktober 2015, klokken 19:32 »
Jeg ønsker meg noe ala det GreenBeHH har. Lei av å drasse stikkontaktkabelen inn og ut av bagasjerommet. Problemet er at jeg er like god på elektrisk sjargong som et spedbarn er på kjemiske forbindelser.

Jeg har en utestikkontakt nå. All elektronikk ble lagt i år da huset er nytt. Kan jeg bare be en elektriker om å fikse en sånn blå gærning på veggen? Så bruker jeg den andre kabelen som jeg nesten aldri har brukt? Det står i sikringsskapet mitt at dette uttaket har 15A sikring.

3
e-Golf / Sv: Manual på hvordan få oversikt over ladestasjoner / fotobokser i Discover Pro
« på: ſøndag 04. Oktober 2015, klokken 19:10 »
Forbausende enkelt, og GUD, så digg dette var. Nå slipper jeg allskens apper og drit. Mekka eget "POW!"-ikon siden jeg var i gang allerede

4
e-Golf / Sv: Skrytebilder
« på: ſøndag 27. ſeptember 2015, klokken 20:19 »
Skrytebilde trenger kanskje ikke være av interiør eller eksteriør? Her er ett av triptelleren som har vært i eie siden mars.

5
e-Golf / Sv: Trimming?
« på: Onsdag 23. ſeptember 2015, klokken 21:59 »
Ja, det er jo alltids et spørsmål om slitasje på komponenter. Nå er vel avgifter for effekt fjernet, så den er nok sikkert godt balansert mellom ytelse og slitasje i motsetning til CO2-utslippsbiler. Jeg hadde bare et tankeeksperiment.. En gang lånte en kompis av meg ei lita vifte som jeg hadde. Vifta var beregnet på 9V-batteri. Så kobla han den til stikkontakten. Det tok vel rundt to sekunder før det begynte å brenne. Så det er jo ikke uendelig mulighet for power i en elmotor.

6
e-Golf / Trimming?
« på: Tirsdag 22. ſeptember 2015, klokken 22:36 »
Delvis av nysgjerrighet lurer jeg på hvorvidt det er mulig å trimme en elbil. Og da selvfølgelig egolf. Jeg liker trøkket som allerede er i bilen, men går det an å tyne mer ut av bilen enn hva som ligger latent ved kjøp? Eller er det batterikraft ut som definerer toppen av hva som går an å få ut av motoren?

7
e-Golf / Sv: Skrytebilder
« på: Mandag 17. August 2015, klokken 22:09 »
Han sa han gjerne solgte meg kun dipp. Det hadde kostet 3000 uten utstyr. Det er 5 år garanti på selve produktet, men 1 år garanti på jobben. Jeg er forsåvidt eksepsjonelt fornøyd med hvordan de behandler kundene sine.

8
e-Golf / Sv: Skrytebilder
« på: Mandag 17. August 2015, klokken 15:42 »
veldig pent! Hvor mange lag sprayet du?
Takker og bukker! Det er 9-10 lag, og det er gjort av en proff. Jeg ville ikke kødde det til.
Såpass ja :). Det er vel 4-5 lag som anbefales. Hvor fikk du dette gjort og hva kostet herligheten?
Jeg fikk det hele forklart av han som gjorde det. Tror det het drammen car dip. Det kosta 12.500. Grunnen til at han kjører dobbelt så mange lag er at han bruker en annen teknikk, visstnok. Det er jo forskjell på å bruke utynnet plasti dip fra sprayboks og dyse med tynnet plasti dip. Det hadde noe med finishen å gjøre.

Det er jo fresht å velge custom farge, men jeg har hørt at dette er det eneste som stopper småsteinsprut. Jeg har ikke lyst på en bil som er full av hull om 5-6 år.

9
e-Golf / Sv: Skrytebilder
« på: Mandag 17. August 2015, klokken 14:58 »
veldig pent! Hvor mange lag sprayet du?
Takker og bukker! Det er 9-10 lag, og det er gjort av en proff. Jeg ville ikke kødde det til.

10
e-Golf / Sv: Skrytebilder
« på: Mandag 17. August 2015, klokken 00:37 »
Da begynner jeg å nærme meg målet med bilen, og kan derfor legge ut bilde. Har hatt den siden mars, men jeg ville få riktig look først. Ganske fornøyd ble jeg også. Det er forresten plastidip som er sprayet på. Ikke folie.

11
e-Golf / Sv: Skrytebilder
« på: Mandag 10. August 2015, klokken 17:57 »
Hei alle sammen.er ganske ny her og har vært ganske passiv frem til nå men får prøve og gjøre noe med det.

Jeg venter min elgolf Limestone grey med marrakesh skinn om 1,5 uker og jeg må si jeg gleder meg mer å mer.

Garasjen er klargjort med lys til shine av bil, lader er satt opp av elektriker igår og felger (19" TSW), samt senkesett er kjøpt (eibach 30-30mm, polert og vokset. Mangler bare bilen ::)

Her er noen bilder så langt
Hvor mye kosta laderen deg?

12
e-Golf / Sv: Problemer med forbruksmåleren
« på: ſøndag 09. August 2015, klokken 19:17 »
Det er selvfølgelig også mulig å få negativt forbruk. Han skriver han kjører 1000km i uka og fremdeles får et lavt forbruk. Gi oss gjerne gjennomsnitt mr. Jaya!
Startet med full tank, 2 mil med bare nedover. Fikk ikke negativt forbruk, den lå lenge på null, men aldri minus.
har jeg også opplevd. Starte man med fullt batteri er det ikke noen plass å gjøre av energien. Neste gang vil jeg prøve med ledig kapasitet, så får vi se hva som vises. Men uansett, forbrukes mindre enn du mottar er forbruket i praksis negativt.
Jeg har testet dette. Jeg bor høyt, og kjører ned til byen med minusforbruk. Det står bare "forbruk: --.-- kw/t /km.

13
e-Golf / Sv: Hurtiglading maks 1 gang per dag?
« på: Mandag 20. Juli 2015, klokken 20:06 »
Det var bedre, smart tenkt. Dersom det ikke står i manual eller kontrakt, har det ikke noe å si hva selgeren sier muntlig under overlevering. Selgerene har jo ikke rykte på seg for å vite hva de selger..

14
e-Golf / Sv: Hurtiglading maks 1 gang per dag?
« på: Mandag 20. Juli 2015, klokken 10:42 »
Hva er dette for noen svada-svar? Er det ingen som vet noen ting? Gjetting hjelper jo ingen. Det er en grunn til at Tesla tillater uendelig antall hurtigladinger per dag. De tror på produktet sitt, og gir deg nytt hvis de tok feil. Er det noen som VET noe mer om dette rundt e-golfen?

15
e-Golf / Sv: Hurtiglading maks 1 gang per dag?
« på: Lørdag 18. Juli 2015, klokken 18:07 »
Er det noen som vet noe mer om dette? Jeg hører så mye rart. Det jeg fikk høre av selger var maks 1 pr dag. Ellers, rundt omkring, har jeg hørt alt mulig annet.

Sider: [1] 2 3 4