Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Bjørn Tore Vibeto

Sider: [1] 2 3 ... 7
1
Model S / Sv: Vibrasjoner i ratt
« på: Lørdag 10. ſeptember 2016, klokken 20:14 »
Det er akkurat slik min oppleves også. Dessverre finner jeg til tide, denne støyen mer til irritasjon og sjenanse enn dekkstøyen. Har kjørt andre D biler, hvor dette er fraværende. Så det skal være mulig å fikse problemet, det er viljen det står på. Dessverre for Tesla, så lar jeg ingen prøvekjøre bilen min, da jeg syntes dette trekker inntrykket veldig ned. Hadde jeg prøvekjørt bilen med dette problemet og de hadde fortalt meg at slik er bilen, så hadde jeg nok ikke kjøpt den. Men digger bilen forøvrig.

2
Model S / Sv: Vibrasjoner i ratt
« på: Onsdag 24. August 2016, klokken 20:26 »
Jeg bor i Larvik, men tar gjerne en tur til Oslo en ettermiddag, hvis en klarer å samle en gjeng.

3
Model S / Sv: Vibrasjoner i ratt
« på: Onsdag 24. August 2016, klokken 20:04 »
Tror ikke de legger rare energien i dette problemet. De kommer med svada svar, når en ber om at de finner ut av problemet. På service i juni, kom de med en forklaring, hvor de skylde rattstammen på dual modellene. De snakket om en pakning og dårlig plass pga. fremre motor. Denne støyen er utrolig irriterende. Kanskje alle med problemet, må gå sammen og ta dette inn for Forbrukerrådet. De gjør jo ingenting for å utbedre denne feilen.


Sent from my iPad using Tapatalk

5
Model S / Sv: Tesla Model S Firmware ønskeliste SAMLET
« på: Torsdag 05. November 2015, klokken 21:31 »
Trykk på selve lampen, da slår du den på. Du trenger ikke rote i menyen.

6
Send en mail til Brage Johansen, han svarer på mail. Så får dere kanskje mere og ny informasjon om de kommende produktene. contact@zaptec.com

7
Elbiler i media / Sv: VG:Kjedene tjener fett på din bensin
« på: Lørdag 15. August 2015, klokken 19:56 »
Folk klager høylytt om dyre drivstoffutgifter. Men sannheten er den at drivstoffet er billigere nå, enn det var f.eks. for 20 år siden. I f.eks. 1995, fikk du 14 liter bensin, for en times gjennomsnitts timelønn. Mens i 2014, fikk vi 17,3 liter, for en time gjennomsnittslønn. Jeg satt å undersøkte dette for en tid tilbake og noterte meg desverre ikke tallene, bare regnet det ut ved hjelp av historiske opplysninger i fra Statistisk Sentralbyrå.

8
Model S / Sv: Calling P85D owners world-wide
« på: Lørdag 15. August 2015, klokken 10:55 »
De manglende 200 HK er ganske så intressante, de betaler en ganske så mye for hos forsikringsselskapene, som kaller P85D et risikoprodukt. Så hvis bilen ikke har stort mere krefter enn 85D, så burde det være av betydning. Jeg har ikke googlet det, men mener å huske at Nissan tapte rettsaken rundt X-Trail og manglende HK. De måtte vel gi en betydelig sum tilbake til kjøper pga. av manglende krefter.

10
Model S / Sv: Smart luftfjæring
« på: Lørdag 08. August 2015, klokken 21:49 »
Min bekjente som jeg nevnte, fikk oppgitt en pris på ca.6000,- for denne hos MB verksted. Så kommer vel montering i tillegg, tror jeg, jeg vet ikke om det var inklusiv eller ikke.

11
Model S / Sv: Kraftig prisnedgang på deler
« på: Lørdag 08. August 2015, klokken 21:44 »
Må ikke glemme at vi også har 5 års reklamasjonsrett, så da vil nok både håndtak og pano, dekkes av dette.

12
Model S / Sv: Kraftig prisnedgang på deler
« på: Lørdag 08. August 2015, klokken 19:27 »
Der er nok riktig som du sier. Vi får la tiden vise, nå har jo BB og en del andre allerede passert 100.000 for lenge siden. Har vel ikke hørt om noe spesiellt ennå, annet enn om motor og drivverk. Så vi får krysse fingrene.

13
Model S / Sv: Smart luftfjæring
« på: Lørdag 08. August 2015, klokken 19:16 »
Tidligere versjoner av MB luftfjæring, hadde visstnok et problem med kondens i belgen og påfølgende problem med frysing vinterstid. Dette skal visstnok ikke være noe problem lenger, iflg. en MB mekaniker. Luftdemperen på Model S, er av nyeste versjon. Jeg har dette i fra en bekjent, som undersøkte rundt dette, da han holder på å bestille Tesla og ville vite litt om kostnader ved bilholdet. Han var skeptisk til luftdemperene, men ble beroliget av MB mekanikeren.

14
Model S / Sv: Bjørns videoer
« på: Lørdag 08. August 2015, klokken 18:48 »
Med Xén kan han jo også huke på en henger, da snakker vi muligheter for Nimber-oppdrag.

15
Model S / Sv: Kraftig prisnedgang på deler
« på: Lørdag 08. August 2015, klokken 18:46 »
Dette lover vel godt for forsikringspremiane?

Det er en ting, men hva jeg merker meg er at om dette stemmer, så er det jo nå det begynner å bli noen biler som kommer ut av garantien (på km), og folk må i større grad begynne å betale for delene av egen lomme. Kan det ha noe med saken å gjøre?

Nå er det vil ikke mange av Model S 60, de aller fleste er Model S 85 og de har jo ubegrenset KM garanti. De første ble jo utlevert 4. kvartal 2013, så de er jo ikke mer en 2 år og har 3 år garanti til på bilen. I tillegg har jo motor og drivverk 6 år igjen.

Sider: [1] 2 3 ... 7