Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Gunny

Sider: [1]
1
TAYCAN / Sv: Porsche Taycan
« på: Tirsdag 16. April 2019, klokken 18:08 »
Ja, skjønner ikke hva poenget med en Porsche 911 er, når en Passat diesel har dobbelt så lang rekkevidde....

2
Jaguar i-Pace / Sv: Har du reservert i-Pace?
« på: Fredag 10. Februar 2017, klokken 11:32 »
Har reservert, betalte depositumet på mandag. Har ikke fått noen kvittering dog? Rente på 10000 står man vel i med. Har ingen tro på 1mill+, selgern på Hellestø sa ca 750' for en godt utstyrt bil. Håper innvendig kvalitetsfølelse er bedre enn på Tesla.

3
BMW i3 / Sv: Feil og mangler (reklamasjoner) - Hva opplever du på din bil?
« på: Mandag 04. August 2014, klokken 13:11 »
Eneste feil til nå er en AC som ikke virker. Er dog en irriterende feil når vi har en enestående sommer i Stavanger. Ikke akkurat prioritert hos Bavaria Stavanger som ga meg time for fiks 5/9. Men, men da har jeg vel AC til neste sommersesong.

4
BMW i3 / Sv: Er vi BMW i-kunder annenrangs BMW kunder?
« på: Mandag 04. August 2014, klokken 13:07 »
Ringte Bavaria Stavanger idag da AC ikke virker. Var ikke snakk om å stikke innom å få resatt, fikk time 5. September! Kunne jo levere bilen på drop-in om morgenen, men da kunne de ikke garantere at jeg fikk den tilbake før om 2-3 dager noe som er et herk da jeg verken bor eller jobber på Forus. Min 5te og siste BMW.

Sider: [1]