Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Bolfus

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
"Nye" TH!NK City produsert fra 2008 - 2012 / Sv: Tesla-Bjørn tester Think City
« på: Lørdag 13. Februar 2021, klokken 00:12 »
Flytta fra landet og inn til Oslo i 2010, og lærte meg å kjøre i byen takket være firmaets Think City. Liten, enkel, kjapp og oversiktlig. Gjort en tabbe? Ta en spansk en. Helt perfekt bil for all kjøring innafor ring 3. Jeg savner den bilen.

2
Jeg bor en halvtime utenfor Oslo (med to biler) og er en av dem som kunne tenke meg å flytte inn til et bilfritt Oslo, dersom det hadde blitt noe av.

3
Finnmark elbilforening / Sv: Let's start...
« på: ſøndag 13. Desember 2020, klokken 22:46 »
Gratulerer med bra og fornuftig bil. Har selv hatt  en trilling i syv år nå og har vansker for å tro at jeg noensinne vil bli like fornøyd med noen annen bil i fremtiden.

 Du er sikkert klar over at det finnes en del vintermodifikasjoner som kan være spesielt relevante for deg, feks etterisolering av varmetank, vannrør, montering av kupévarmerkontakt, etc. Biltema og Jula har hurtigkjettinger som passer - det kan jeg anbefale, for Trillingene har god plass i hjulbuene. Antispinn kan deaktiveres helt, noe som er bra da den er litt vel primitiv ifht mer moderne biler.

4
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Gir og smøring
« på: Tirsdag 08. Desember 2020, klokken 22:51 »
Teflonspray har tatt min fra å være helt stuck til å gli som ny. Hadde et par episoder i høst hvor jeg måtte ut av bilen og røske i den girarmen for å få bilen i P etter parkering.

5
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: iOn Vakuumpumpe - tips?
« på: Onsdag 11. November 2020, klokken 08:38 »
Jeg fikk innkalling til bytte av vakuumpumpe på min 7 år gamle  c-zero. Byttet uten kostnad for meg.

6
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Dugg frontrute
« på: Onsdag 04. November 2020, klokken 00:26 »
Bare hopper inn her for å si at jeg også opplever dette problemet, og spesielt nå på denne tiden. Jeg har en 250w varmevifte som jeg setter inn i bagasjerommet en stund før avreise, det hjelper.

7
Dacia Spring Electric / Sv: Blir dette Norges rimeligste elbil?
« på: Onsdag 21. Oktober 2020, klokken 23:43 »

8
Kjøpe elbil? / Sv: WLTP + EPA rekkevidde for elbiler i Norge (pr 27.juli-2020)
« på: Tirsdag 11. August 2020, klokken 08:30 »
Veldig godt jobba - dette er en kjemperessurs for alle oss som enten skal kjøpe eller gir råd til andre som skal kjøpe. Jeg er i den siste kategorien med jevne mellomrom, og da er det gull å ha en sånn oversikt!

Eneste jeg kunne tenke meg å legge til nå, måtte være hengerfeste (ja/nei evt. kg), ettersom det nå begynner å bli endel modeller som tilbyr dette -dog med sterkt varierende kapasitet. Dette er jo noe vi vet at folk er svært opptatt av når de velger bil.

9
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Styring
« på: ſøndag 02. August 2020, klokken 01:34 »
Nå vet jo ikke jeg hvordan din bil kjennes, men sannsynligvis er den helt normal.

Trillingene har en betydelig dødsone, og er generelt trege i responsen - dette venner man seg fort til. Jeg kjørte C-zero som eneste bil i fem år før jeg fikk en i3, og først da skjønte jeg hvordan responsiv styring kjennes.

Når jeg nå setter meg inn i Trillingen igjen og kjører på motorveien så sitter jeg også å korrigerer hele tiden. Etter en stund har jeg dog vent meg til det.

10
Alt det andre / Sv: Tips til Netflix i karantene
« på: Mandag 23. Mars 2020, klokken 23:44 »
Har du sett Drive to survive (to sesonger)? Hvis ikke så bør du fikse det.

11
CCS / ChaDeMo hurtigladere / Sv: Nye BKK ladestasjoner
« på: Mandag 09. Mars 2020, klokken 23:56 »
Oppdal trenger sårt ladestasjoner
Enig, Oppdal er en no-brainer.

12
BMW i3 / Sv: Bremsekraft ved oppstart - i3 94Ah
« på: Tirsdag 03. Desember 2019, klokken 22:47 »
Opplever akkurat det samme. At regen er lav pga fullt batteri bidrar til følelsen.

13


Så prøvde jeg med trikset med bolt og mutter i caliper festet. Jeg trodde en stund det funka for det ble litt større avstand mellom caliper festet og skiva, men det viste seg at jeg bøyde feste-ørene ut over 2mm :o Etter en del banking med den største hammeren fikk jeg bøyd de tilbake. Så den teknikken anbefales altså ikke!

Om det er noen trøst så gjorde jeg akkurat det samme på denne tiden i fjor. Mekanikern tok et idiotgebyr for å bøye festet tilbake for meg...

14
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Brakket til ac kompressor
« på: Torsdag 10. Oktober 2019, klokken 14:31 »
Dere, i det siste har jeg merket at det er en "vibrasjonslyd" fra viftekanalene, spesielt den som munner ut i fotbrønnen på passasjersiden. Er dette et tegn på at AV kompressoren holder på å riste seg løs, eller er det noen annen kjent årsak til lydene jeg hører?

15
BMW i3 / Sv: Din første ripe
« på: Torsdag 06. Juni 2019, klokken 12:48 »
Jeg glemte å si takk, Orbit - for et veldig bra og informativt svar. Jeg har bedt om et estimat fra bilia, slik at jeg vet hva det evt. koster  å få det gjort der før jeg bestemmer meg. Når jeg vet hva det kommer på så kan jeg oppdatere posten, det kan jo være nyttig for andre som googler seg innom senere.

Sider: [1] 2 3 ... 10