Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - harasi

Sider: [1]
1
Model S / Sv: Feil og mangler (reklamasjoner) - Hva opplever du på din bil?
« på: Mandag 08. Desember 2014, klokken 15:03 »
Jeg har du siste to dagene opplevd at regen. er veldig ujevn. Når man slipper gassen vil den gå både opp og ned i effekt og det lugger merkbart. Det er og synlig på måleren. Jeg får og mindre effekt på regen. enn for bare et par dager siden. Noen andre som opplever det samme ?

Jeg opplever også dette med ujevn regen. Er litt i tvil om hvor mye kaldt batteri har å si, men tror også det kan være en direkte kobling til ute-temperatur. Sannsynligvis på grunn av fare for glatt veibane?

2
Model S / Sv: 3G problemet er tydeligvis (ikke) fikset?
« på: Tirsdag 04. November 2014, klokken 10:40 »
Har ikke hatt utkobling av 3G etter oppdatering .73 natt til fredag.
Dette er første gang etter oppdatering til 6.0 at 3G har holdt i mer enn 2 døgn.
Så nå begynner jeg å tro på at det er fikset  :)

3
Lading av Tesla / Sv: Skjer ting i Vestfold
« på: Fredag 03. Oktober 2014, klokken 13:17 »
Jo da, enig i det. Men det er nok markedet som ikke har begynt å virke for komersielle ladestasjo er ennå. Når det gjelder sammenligningen med bensinprisen er det vel også et moment at det er et fåtall som har egen bensinpumpe hjemme

4
Lading av Tesla / Sv: Skjer ting i Vestfold
« på: Fredag 03. Oktober 2014, klokken 10:41 »
dette er bra  bare det ikke koster som disse på flykafen  ved tønsberg  dom koster 60 kr per time

Om det er 22kW det er snakk om, synes jeg 60 kroner timen er billig.

Det er vel ikke akkurat billig, hvis en overfører det prosentvise påslaget her ville vel bensinprisen ligget på 35 - 40 kr literen.

5
Lading av Tesla / SC Solli ute av drift
« på: ſøndag 20. Juli 2014, klokken 16:32 »
Var på Solli kl 15:40, alt var ute av drift(plakat på alle ladestolpene).
Er det noen som vet noe når den kan være i drift igjen?

6
Model S / Sv: Tesla levert i Juni, ny rekord???
« på: Tirsdag 01. Juli 2014, klokken 06:46 »
Etter å ha prøvekjørt Teslaen i juli og betalt inn depositum, ble jeg sittende i tenkeboksen. Hadde vel egentlig slått fra meg hele saken fordi jeg ikke bruker bil til jobb, og derfor greide meg godt med fosilbil.
Så kom det en mail fra Tesla i november om forestående prisstigning, bestemte meg kvelden før fristen. Fikk bilen to uker forsinket den 14. April.
PS Har ikke angret ennå.

7
Tesla Owners Club / Sv: Fremtiden
« på: ſøndag 29. Juni 2014, klokken 11:14 »
Det har vært sagt en del, og gjort noen forsøk på å få til rabattavtaler på diverse forbruksvarer, men det som virkelig betyr noe økonomisk er vel dekk.
Er det en ide å prøve å få til en avtale med en eller flere dekkleverandører?

8
Model S / Sv: Skrytebilder! :)
« på: Fredag 27. Juni 2014, klokken 16:41 »
Det er faktisk mulig å få endene til å møtes selv om man har investert i ny Tesla...

9
Model S / Sv: Avstemning: Hvor fornøyd er du med din Tesla Model S?
« på: Tirsdag 24. Juni 2014, klokken 18:29 »
Etter nesten 10.000 km på 10 uker (95% langkjøring har jeg svært lite å klage på. Det er mulig at dette har noe å gjøre med at jeg i utgangspunktet er spesielt bilinteresert, jeg har alltid sett på bilen som et framkomstmiddel.
Når det er sagt vil jeg si at Teslaen er en nytelse å kjøre. Har allerede hatt 4 turer Trondheim - Fredrikstad - Trondheim, og det er fremdeles ikke blitt eet ork å sette seg i bilen for en slik tur.
Jeg har svært lite å utsette på bilen, det eneste jeg syntes var negativt før jeg ble vant til det er den høye dørstokken (men det kan vel ha å gjøre med at jeg begynner å dra på åra.
Den første feilen på bilen hadde jeg i forrige uke, 3G forsvant, men det løste seg ved første forsøk med resett etter råd funnet på forumet.

Sider: [1]