Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - mrexplode

#1
Model 3 / Sv: Baklykter som dugger
fredag 29. mars 2019, klokken 11:32
Sitat fra: fnatiC på fredag 29. mars 2019, klokken 10:28
Var i kontakt med tesla service etter jeg vasket bilen da jeg oppdaget mye dugg inni begge baklyktene. Dette er jo vanligvis en feil som utbedres, har ihvertfall vært slik med alle andre biler jeg har hatt før.... Men neida, dette var visst helt vanlig og var ingen feil de tok på garantien.... Hva tenker dere om dette? Synes det virket veldig rart.

Helt vanlig, hadde dette på min bil, forsvinner normalt etter 2-3 dager. Vann skal det ikke være, da er det noe galt.
#2
Model 3 / Sv: 145 kW på V2 Supercharger. God nyhet!!!
mandag 25. mars 2019, klokken 15:34
Sitat fra: Hodetelefoner på mandag 25. mars 2019, klokken 11:55
Sitat fra: TøddiVedder på mandag 25. mars 2019, klokken 11:16
Hørte et tips om å skru varmeapparatet til hi mens man ladet på suc (en liten periode)skulle hjelpe med oppvarming av batteri og øke hastigheten. Noen testet?
Du må kjøre rutene opp og ned samtidig

Hehe, og synge en sang samtidig  8) 8)
#3Sitat fra: tmfredriksen på mandag 25. mars 2019, klokken 15:10
Jeg lurer på om noen her er fornøyd med bilens automatiske vindusviskere? For meg går viskerne aldri tidlig nok, og jeg blir nødt til enten å trykke på spaken slik at de går én runde, eller endre hastigheten manuelt. Dette gjelder stort sett hver gang det starter/slutter å regne, eller i møte med andre biler som skitner til ruta, og det hele er veldig frustrerende.

Har kjørt to turer på 600 km i regn, sludd og vått føre, og auto fungerte aldri bra nok. Selv når vi møter vogntog som skyller ned hele bilen går ikke viskerne hvis de står på auto. Når det sludda gikk de litt tidligere, men fortsatt alt for sent, og funksjonaliteten er i realiteten ubrukelig. Når en i tillegg er nødt til å trykke på skjermen for å endre hastighet begynner det å bli svært irriterende og rett og slett trafikkfarlig.


Noen tips?

Auto funksjon er i Beta, å vil bli mye bedre ved ny software oppdatering. Enig at den er ubrukelig.
#4
Sitat fra: atta på mandag 11. mars 2019, klokken 12:29
Sitat fra: GOS på mandag 11. mars 2019, klokken 11:41
Er det noen i Stavanger området som mener den støyer lite og som kjører på 18" aero R3 og kunne tenke seg å gjøre en test hvor vi bytter biler en liten kjøretur for å se om vi har så forskjellig oppfatning av støy-nivået? Alternativt i Haugesund området da jeg har hytte på andre siden av fjorden.
Send meg i så fall gjerne en PM

Kjører på 18" aero R3 og kunne tenke meg å være med på en test, - men det er fordi jeg opplever at jeg har unormalt mye vindstøy i 40-70, og lurer på om det er min bil eller jeg som er sensitiv for de høyere frekvensene. ;)

Generelt mener jeg at dbA målinger ikke er nok. De fanger ikke opp frekvensene lyden ligger i, og f.eks hjulstøy som er lavere frekvenser er enklere å maskere med musikk enn vindstøy selv om de dbA-messig skulle være like.


Opplever samme, det er dekkene som synger... kommer i de hastighetene dere skriver. Testet det med å stå på utsiden av bilen å la en annen person kjøre forbi. Da forstod jeg at det var dekkene, ikke vindstøy. Så det blir alldri mer Hakka_R3 på meg. 

#5
Model 3 / Sv: Vindstøy
onsdag 06. mars 2019, klokken 13:49
Sitat fra: atta på søndag 03. mars 2019, klokken 22:03
Sitat fra: GOS på fredag 01. mars 2019, klokken 15:06
Sitat fra: atta på fredag 01. mars 2019, klokken 13:37
OP her. Det jeg opplever er noe jeg mistenker er galt med min bil. Det er såpass høy vindstøy allerede fra 40-50 kmt/t, og fordi det er høyfrekvent overdøver det stereoen. Mistenker derfor at det er noe som ikke er som det skal. Har jo litt ujevne panelgaps, dører som stikker litt lenger ut enn andre, trekanten over ene speilet stikker ut, etc, at det skulle ikke forundre meg om det er noe som er feiljustert og skaper ekstra støy. Derfor er jeg interessert i andres erfaringer når jeg går i møte med service, ikke for å klage..

Klarer du å ta opp lyden og legge den ut?

Gjorde et forsøk, musikk på "vanlig" nivå (litt lavere enn jeg pleier å ha, du kan se nivået i starten)  for referanse. Du hører susingen over musikken. Kom bare opp til ca. 50 km/t, ønsket å komme opp til 60 km/t hvor det er enda mer markant, men var rett før jeg var hjemme så tok til takke med det jeg fikk. :)

https://drive.google.com/file/d/0B7aY3TdffodyUTh4N0RHTEQ1ZkdvMWtrODZFcGc1TDMza053/view

Har det samme, noe av skylden >>> Hakka R3. Jeg valgte å gå ned til 39PSI(som vil gi advarsel om lavt dekktrykk), endring i intensitet, men ikke tilfredstillende.

Sjekket triangel plastikken ved sidespeil(noe løs montert, men ikke av betydning), deksel under vindu-viskere var korrekt installert, pakkninger og avstander rundt alle glass flater var det ikke noe problem med, underkanten av frontlyktene ca 5 mm utenfor støtfanger...(må nok fikses) Igår merket jeg at ved hard sving mot venstre i 70km/t forsvant lyden...

...og jakten fortsetter  :P

#6
w00t springer å sjekker...  :o   ......  :D ingenting å finne.
#7
Model 3 / Sv: TM 3 hva får man uten enhanced AP?
onsdag 27. februar 2019, klokken 22:06
Uten kjøp av EAP, får man CC, men ikke adaptiv. Slik er det i min bil.

En annen ting jeg trodde jeg ikke fikk, var visning av kjøretøy på skjerm, men det er med. Slik at man kan sjekke skjerm for biler i blindsone, svært nyttig (som selvsagt ikke er en erstattning for god gammeldags vridning av hode)
  ;D
#8
Jeg kjøpte på SC, dvs 20x nut covers (de samme på S og X), og center cap er også samme. Kosta ca 800,-
Du får da seff. ikke nut cover utdrageren. Mulig de har den og?
#9
Sitat fra: HCO på mandag 04. juni 2018, klokken 22:23
Noen som vet om takluke stjeler takhøyde innvendig?

Ja, 4cm.

Kilde https://kona.no/spesifikasjoner/   se/søk Innvendig Takhøyde*
#10
Se privat melding.
#11
Har en slik adapter, kjøpt for nyskjerrighetens skyld (ikke til 3000kr)  :o

Det fungerer kjempe fint, men regn(vann)klarer å komme seg inn i mellom overgangen, slik at den må beskyttes.
#12
Mekanisk / Sv: Kraftige vibrasjoner ved hastighet over 60 km/t
mandag 26. juni 2017, klokken 12:54
Hadde liknende problem, det viste seg at et av dekkene hadde en luftboble på kanten av dekket, heldigvis synlig fra utside, fikk byttet og balansert. Problem borte.
#13
Når vi var på feire i Danmark kjøpte jeg meg en kort skjøyteledning i Norge, og handlet stikkontakt i Danmark. Men vær litt obs på varmeutvikling i vegg, pga det er noen korte pinner på dansk stikk.

#14
Model 3 / Sv: Head up display?
mandag 04. april 2016, klokken 10:14
Sitat fra: THE på mandag 04. april 2016, klokken 10:06
Tenker med en gang på en del Citroën der rattnavet står i ro når man vrir på rattet.
https://www.youtube.com/watch?v=STdVLEO4MxA

Sykt! :o  Hadde tatt litt tid å bli vandt til... Men rått  8)
#15
Model 3 / Sv: Head up display?
mandag 04. april 2016, klokken 10:04
Mulig de går denne retningen
© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA