Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - ArTa

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
e-Golf / Sv: eGolf - Feil på sensor til varmepumpe (HJELP?)
« på: Tirsdag 20. Desember 2022, klokken 09:34 »
Jeg tenkte på slik 12 v kupevarmer som kan benyttes mens du kjører, siden det går utover ruten med dugg/ is når du ikke får varmluft, og bilen kan være uforsvarlig å kjøre pga. dårlig sikt.

Prøv også å sjekke om noen andre møller verksted har de sensorene inne, når jeg fikk det problemet så hadde Møller på Lillehammer og Arendal delene men de vil ikke sende til Oslo da de visste at det var manko på disse delene og kunder der ville få behov, men verdt et forsøk.
Eventuelt sjekk på nettet om det er å få tak i de delene

2
e-Golf / Sv: eGolf - Feil på sensor til varmepumpe (HJELP?)
« på: Mandag 19. Desember 2022, klokken 15:46 »
Hei, hadde samme problem på min egolf, måtte vente 2 måneder på sensorer, men en tips er å bruke ekstern kupevarmer,

3
BMW i4 / Bredding på bakaksel
« på: Fredag 23. September 2022, klokken 14:39 »
JEg har kjøpt i4 med brediing på bakakselen, vinterdekkene er normale dekk vs sommerdekk som fulgte med (Perfomance dekk. Selger snaket om man kan bruke spacere for at det ikke skal se då dumt ut. Er det noen andre som har det problemet ?hva har dere gjort

4
BMW iX1 / Levering 2022
« på: Lørdag 18. Juni 2022, klokken 14:52 »
Det er meget stor sannsynlighet for at de fleste vil få ix1 i 2023, men jeg tror dette er noe vi kan få gjort noe med. iX1 bilene skal gå i produksjon fra november av, ut fra de opplysningene jeg har fått så vil produksjonen være på 1000 biler pr. uke. Hvis BMW i Norge forklarer situasjonen i Norge (moms fra 2023) og vi, de fleste kundene legger litt press så kan vi kanskje få til at de prioriterer f.eks de første 2 ukes produksjon for Norge.

BMW har ingen ting å tape på dette men vil til gjengjeld få noen glade trofaste kunder samt at flere bestillinger kan renne inn og 2000 bestillinger kan være oppnåelig mye fortere.

Hvis flere synes at jeg ikke er helt på bærtur med den tankegangen her så kunne vi kanskje diskutert hvordan vi kan gå frem mot forhandlerene for å få dette til.

5
BMW iX / Sv: Foliering - for / mot
« på: Lørdag 18. Juni 2022, klokken 09:30 »
Når skal man nyte lakken man har betalt så mye for.
Folie er som å trekke plast på fjernkontrollen, TV-en blir ødelagt men du sitter igjen med en plettfri og fin fjernkontroll som ikke kan brukes til noe.

Nyt lakken, ta heller en  lakkbehandling, ikke tre bilen inn i en kondom.

6
BMW / Sv: Prisøkning 1. juni
« på: Tirsdag 10. Mai 2022, klokken 20:21 »
Fikk info idag angående kommende endringer fra 1. juni:

Prisøkning: 1,8 %
Storkunderabatt: senkes med 2%

7
BMW iX / Sv: Rekkevidde iX40 og 50 - synsing og erfaringer velkommen
« på: Fredag 18. Mars 2022, klokken 16:17 »
Og kjære, snille BMW.  Vær så elskverdig å lage en "shortcut Tile" slik at vi kan få alt med klima og ønskede shortcuts kjempe lett tilgjengelig på home-screen    :) :)  Please BMW, det må være mulig   :)

Klima har du alltid tilgjengelig på bunn. Resten kan du selv lage shortcuts for med metoden vist i posten over

8
BMW iX / Sv: Tips og triks
« på: Søndag 13. Mars 2022, klokken 13:44 »
Leste på facebook gruppen at noen har åpnet dekselet bak speilet og lagt bombrikken der. Er visst god plass der. Har ikke prøvd dette selv.

Og da havnet den i det dekslet over bakspeilet, trengte ikke å lakkere :). Takk for tipset

9
BMW iX / Bombrikke
« på: Fredag 11. Mars 2022, klokken 17:53 »
Havnet på denne løsningen: Plasti Dip spray

10
BMW iX / Bombrikke Fremtind
« på: Torsdag 10. Mars 2022, klokken 12:47 »
Den hvite bombrikken synes jeg er ikke tar seg helt fint i kupeen som stort sett er svart  i bilen min. Har noen smart sted å plassere / montere i bilen (samtidig som den blir registrert av bompengeleverandør) uten at den er synlig. I den andre bilen (E-tron) så brukte jeg Plasti Dip på bombrikken, kan Forsåvidt gjøre det nå og, men hvis noen har noe smart triks så hører jeg gjerne det.

11
BMW iX / Sv: Mangler ved levering
« på: Fredag 04. Mars 2022, klokken 00:00 »
Jeg tenker kravet ditt må være at de ettermonterer en stol med de funksjonene du har kjøpt. De kan ka skje ta en førerstol fra en annen bil?

Du har krav på en levering, og selger kan ikke ensidig kansellere salge, så den saken er grei.
I praksis ender du nok med å få et prisavslag. Men den prisen må du jo være fornøyd med. De kaster jo knapper og glansbilder etter kundene; ca 15k for massasje 2 stoler, avslag for 1 stol ca 3k? Det er ganske frekt. Jeg vil hevde at når 1 stol mangler halveres ikke verdien, det er faktisk verre.

Jeg skal jo ha bilen en stund, så håper dem kan fikse setet med massasje og innstillinger slik det står i avtalen. Får vel vente på svar fra selger nå. Det er jo en bil med lang kjørestrekning så det blir nok noen langturer og da er det greit at forsete passasjeren sitter og behagelig og fint.

12
BMW iX / Sv: Mangler ved levering
« på: Torsdag 03. Mars 2022, klokken 15:37 »
Høres ut som en gedigen tabbe av selger. At dette ikke var avklart før levering er den virkelige store feilen her.

Fikk meg til å tenke på denne gamle saken som kanskje kan muntre litt opp i tilværelsen om en har sans for den slags:

https://youtu.be/rcVizqpqetY

 :) :)
Har vært meget fornøyd med selger stort sett under hele kjøpsprosessen, men det er vel nå han får virkelig vise frem kundebehandlingen. Så spent på hva han får til.

13
BMW iX / Sv: Mangler ved levering
« på: Torsdag 03. Mars 2022, klokken 15:11 »
Fikk ikke beskjed om det noen gang, ingen reduksjon (selv om det er helt uinterresant for min del mhp. den summen man får i fradrag). Det står ganske klart i kontrakten min multifunksjonsseter for passasjer og fører. Ingen kode for bortall av det i kontrakten. Jeg kunne absolutt ha ventet et par måneder til om det er pga. chip mangel. Men det kjipeste er vel at aldri vært informert om det før etter levering heller (oppdaget av meg selv). Får vel da vente på svar fra selger da også tenke neste steg ut ifra hva han sier.

14
BMW iX / Mangler ved levering
« på: Torsdag 03. Mars 2022, klokken 14:58 »
Hentet ut bil forgårs, fullspekket ix xdrive 50 bil med absolutt ingen mangler utenom de blåe beltene.

Oppdaget senere  at passasjersetet ikke har alle justeringsmuligheter som sjåførsete og heller ikke massasje funksjon. Har kontaktet selger og foreløpig svar er at det er bare sånn det er men han skal sjekke med noen bak i systemet.
Sjekket siste kontrakt og det er ikke noe sted nevnt at de tingene utgår, har aldri vært opplyst om dette verken muntlig eller skriftlig. Hva bør jeg gjøre? Jeg ønsker passasjersetet med de funksjoner slik det er beskrevet i kontrakten min.

15
BMW / Sv: BMW Charging
« på: Mandag 14. Februar 2022, klokken 21:30 »
Nå som Tesla holder på åpne flere og flere ladere i nettverket sitt for andre, sp tror jeg hele IONITY konseptet med sin priser vil få verdi 0. Så BMW charging service er bare tull. Ikje noe å tenke på engang.

Sider: [1] 2 3 ... 6