Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Tin

Sider: [1] 2 3 ... 20
1
Model Y / Sv: Kjøpe MYLR nå før Tesla setter opp prisen igjen?
« på: Lørdag 04. Februar 2023, klokken 15:04 »
Fikk beskjed fra Tesla i går at man ikke kan utsette levering som tidligere, må tas ut i løpet av ett 7 dagers intervall.


Hei. Det er flere som har utsatt levering frem til det kommer velfungerende parkeringsassistent. Min selger bekrefter på e-post: bilene leveres ikke med ultralydsensorer og planen er at kameraene rundt om bilen vil fungere som sensorer. Tesla har foreløpig ingen info om når dette vil være på plass, biler levert uten sensorer venter på oppdateringer. Nødvendig programvare kommer via OTA.

Hvis du bestiller bil i dag så vet du at den leveres uten sensor og kan da ikke utsette levering. (Er info jeg fikk) Om andre får annen info så så er det som normalt, de pleier ikke være samstemte. Uansett; flere jeg kjenner har fått leveringsdato og når de har forsøkt i flytte denne så har de fått valg om å ta ut bilen eller avbestille og tape depositum

2
Model Y / Sv: Kjøpe MYLR nå før Tesla setter opp prisen igjen?
« på: Lørdag 04. Februar 2023, klokken 14:22 »
Fikk beskjed fra Tesla i går at man ikke kan utsette levering som tidligere, må tas ut i løpet av ett 7 dagers intervall.

3
Kjøp og salg av elbiler/elkjøretøy / BMW ix1 - charged
« på: Fredag 20. Januar 2023, klokken 20:23 »
Selger en ix1 charged I sort farge videre. Forventet produksjon februar/mars. Utover charged har bilen:

Bortfall blå eksteriørdetaljer
Sensatech perforated black
Sportsseter fram
Solbeskyttende ruter
Driving Assistant Pluss

Bilen selges/overtas for kostpris; 578k da det pt virker som jeg ikke får avbestilt uten betale gebyr.

Har ikke tatt med vinterhjul.4
Kjøp og salg av elbiler/elkjøretøy / BMW i4M50
« på: Tirsdag 20. Desember 2022, klokken 20:09 »
Vurderer salg av i4 M50. Resistrert 21.november.

Fully charged
Sanremo
Sorte skinnseter
Harman sound system
Shadowline lykter
Shadowline extended contents
Rødlakkerte bremser
19" sommer
18" vinter

Bilen har blitt kjørt 1500km

Vurderes solgt for 700k da vi ser bagasjeplassen blir litt for liten.

5
Audi e-tron / Sv: Pris etron facelift
« på: Torsdag 13. Oktober 2022, klokken 13:56 »
Polestar 3 med "alt" og 111 kWh batteri lansert for 739 før avgifter, levering høsten 23. Etron fl bør ikke ligge mye høyere.

Audi ringer rundt nå. Åpner for bestilling i morgen hvis jeg tolket de rett. Får ikke sende ut info enda, mne de antydet 730k ish for en bra spekket 50 utgave som kan sammenlignes med dagens 55utgave. Blir fort 800k+ med mva og evt vektavgift det. Bestillte heller en polestar 3 i første omgang så får vi se etterhvert.

6
Bestilling og levering / Sv: Flippe en Y Performance
« på: Torsdag 07. Juli 2022, klokken 10:28 »
Tipper prisen på performance skal opp ca30k. I tillegg kommer mva. Blir lett å flippe da. Men hvis så ikke skjer innen du tar ut bilen og markedet på finn har stoppet litt opp så er det bare å avbestille hvis du ikke har trua.

7
Model Y / Sv: Y Performance på Finn.no
« på: Onsdag 22. Juni 2022, klokken 00:01 »
Men blir de solgt i nærheten av prisantydning?

Yes, performance rundt 640-660, legg på 20-30k hvis fra forhandler. De får alltid mer. 700ink vinter ish.
Solgte selv min til forhandler for 650, de solgte videre for 679. Sort -sort.

8
Er neppe noen krise. Har fremdeles VIN i kildekoden. Har sikkert du også.

Samme her. Mange av oss :). Satser på at den kommer om en drøy uke...

9
BMW iX1 / Sv: Utstyrsnivå og priser
« på: Torsdag 02. Juni 2022, klokken 18:14 »
Ser de har endret prisen nå. I går var salgspris 512 600 for charged.

Nå har de endret til 527 200 som virket noe høyt, det skal vel være 519.

Uansett, jo mer jeg titter på pakkene, jo mer virker charged som en grei pakke. Inneholder mye greit utstyr. Det er liksom rundt 550 med vinterdekk denne bilen burde ligget på, synes jeg da. Hadde den hatt større batteri, feks batteriet til MEB, ville jeg betalt mye mer.

Jeg har bestilt charged plus enn så lenge.

Jeg gikk for charged. Litt for dårlig ladehastighet og litt for kort rekkevidde til at jeg gidder legge over 600k i den. Kan uansett endre spec etterhvert, så stresser ikke. 519 er uten metallic. Men jeg skjønner ikke de som klager over at bilen ble altfor dyr. At den koster mer enn enn Kia E Niro er vel kanskje ikke så rart..men se bare hva Audi skal ha for Q4 med litt utstyr...

10
BMW iX1 / Sv: Utstyrsnivå og priser
« på: Torsdag 02. Juni 2022, klokken 09:49 »
Ser de har endret prisen nå. I går var salgspris 512 600 for charged.

11
BMW iX1 / Sv: Utstyrsnivå og priser
« på: Onsdag 01. Juni 2022, klokken 23:38 »
Ser Bilia allerede kjører "kampanje" ut Juni. Noe lavere pris ser det ut til. https://www.bilia.no/biler/bmw/bilmodeller/elbiler/bmw-ix1/

12
TAYCAN / Fjernet Taycan 4 CT
« på: Fredag 20. Mai 2022, klokken 15:02 »
Ser at man ikke kan bygge denne lenger på nettsidene til Porsche. Noen som vet om den fjernes fra markedet i Norge? Midlertidig stoppet?

13
BMW iX1 / Sv: BMW iX1 (2022)
« på: Mandag 09. Mai 2022, klokken 20:21 »
13 cm kortere enn ix3, men den har jo et stort tomrom i panser. Kan den ha utnyttet plassen bedre og samtidig ha AWD så er denne en vinner. Litt synd med rekkevidden selvsagt, men det er tilstrekkelig for oss som hytte- og bybil.

Kjedelig at bmw annonserer prisoppgang på alle modeller fra 1 juni og samtidig fjerner noe av storkunderabatten, siden ix1 vel skal lanseres etter dette

Storkunde fra 8 til 4%?

14
Model Y / Sv: Prøvekjøring og førsteinntrykk av Model Y Performance
« på: Fredag 06. Mai 2022, klokken 21:02 »
Jeg prøvekjørte Y performance idag. Hadde en Y LR en kort stund i august i fjor, og syns Y performance faktisk var noe softere enn LR som jeg hadde, så trolig har de hørt på kundene i mellomtiden og gjort noe med stivheten i bilen. Skal sies at jeg ikke kjørte de samme veiene da og nå men kan med sikkerhet si at den føltes softere nå. For meg er det ihvertfall positivt da jeg syns LR som jeg hadde var i stiveste laget. Ellers så var kvalitetsnivået på den jeg testet idag ikke helt prima, bl.a var høyre baklykt litt skjev og noen paneler inne i bilen passet ikke helt. Har også lest på forum rundtomkring at noen har klaget litt på finish på Berlin-Y. Kanskje ikke så rart når de er helt i oppstarten der. Y fra Kina virker bedre sammenskrudd og Y-en jeg hadde derfra fant jeg ingenting å utsette på.
Ellers sa de hos Tesla (Bergen) at de nettopp hadde fått bekreftet at det kom biler i slutten av juni, men kom trolig ikke veldig mange til Europa pga lockdownen som har vært..

Dem sier at det ikke kommer mange i Juni?

Ja. De visste ikke hvor mange men trolig endel mindre enn vanlig (noe som virker veldig logisk siden fabrikk har vært nedstengt og den nå går for halv maskin) og at ikke alle som har blitt forespeilet bil ved neste levering kom til å få det

Mange som har fått bekreftet utlevering i mai, så må være LR de sikter til. SMS utsendelsen startet vel i dag hvor folk kunne velge tidspunkt fra midten av mai med på performance.

15
Polestar 2 / Sv: Standard range uten pakker - dårlig deal?
« på: Lørdag 26. Februar 2022, klokken 19:32 »
Fordelen med gratis vinterhjul ryker nok også hvis man venter for lenge, samt at prisen sikkert går opp med 10k.

Sider: [1] 2 3 ... 20