Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 510 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Marecat

Sider: [1] 2 3 ... 5
2
Da kom det inn kr 11100 på konto fra Mitsubishi. 18 måneder etter at vacuumpumpen ble skiftet. Hørte om et parallelt tilfelle på en maken bil kjøpt av samme forhandler. Hadde nok blitt mye billigere for Mitsubishi Norge om de hadde byttet pumpen med en gang og ikke latt som de ikke visste om at det var recall i USA.  Jeg visste om denne recall en god stund før min pumpe la av og sa fra til Mitsubishi med en gang jeg trengte en. De prioriterte nok USA hvor det er betraktelig høyere erstatningskrav enn her i landet!

3
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Vakumpumpe bremsen
« på: Fredag 10. Januar 2020, klokken 00:54 »
Hei, fint at du har tatt tak i dette. Har du en mulighet for å poste en kopi av mailen fra Motorforum om denne kampanjen? Kan godt tenke meg å få refundert de over kr.11000 som ble betalt for å skifte pumpen på min 2013 I- miev. Fint å ha en bekreftelse i hånden når jeg henvender meg til mitt lokale Mitsubishiverksted i Sandefjord (Øyans)

4
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Vakumpumpe bremsen
« på: Torsdag 09. Januar 2020, klokken 11:10 »
Forsøkte denne , fikk beskjed om at mitt chassisnummer ikke var omfattet av noen kampanje.Gjelder kanskje kun  danskregistrerte biler?

5
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Vakumpumpe bremsen
« på: Tirsdag 07. Januar 2020, klokken 00:16 »
Ca kr.11300 !!!    Sendte mail til Mitsubishi i Oslo sist mandag for å høre om de visste om noen recall på I-miev, men de ville ikke svare- henviste meg til forhandler.

6
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Vakumpumpe bremsen
« på: Lørdag 04. Januar 2020, klokken 09:31 »
Jeg postet et innlegg om dette samme problemet på min I-miev 2013 modell 14.desember, siden pumpen blir skiftet kostnadsfritt i USA ville det jo vært naturlig at Mitsubishi  dekker kostnadene her også. Betalte en heftig sum for å bytte den hos Mitsubishi i Sandefjord rett før jul. Bilen min har gått kun 50000, stått i garasje siden ny.

7
Hyundai KONA / Sv: På sporet av Kona - oppgi din leveringstid her
« på: Mandag 16. Desember 2019, klokken 01:00 »
Fikk plutselig tilbud om ny Kona fra Gjermundsen Auto i Sandefjord Skal  hente en Yellow acid lakkert  inneværende uke. Hadde ikke ventet å få bil før om et halvt år.Tror de hadde minst en til på lager tilsalgs i en annen farge? Fikk inntrykk at det var avbestilte biler? 

8
I følge Greencarreports blir eiere meddelt at vacuumpumpen for bremser visstnok må skiftes. Dette måtte undertegnede nettopp gjøre på  min I-MIEV 2013 modell . Jobben ble gjort hos Mitsubishi i Sandefjord til den nette sum av kr.12200 !  Forstår at en forbedret pumpe ble montert på trillingene fra 2017 og utover?  Noen som kjenner til dette?

https://www.greencarreports.com/news/1126350_2012-2017-mitsubishi-i-miev-recalled-for-brake-issue

9
B-Electric / Sv: CHAdeMO lading til Mercedes Benz Elctric
« på: Lørdag 26. Januar 2019, klokken 16:17 »
Står en B Electric  på Finn fra Sørimport som selges med Chademo hurtiglader - noen som kjenner til den?

10
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Skifte airbag sensor
« på: ſøndag 02. ſeptember 2018, klokken 08:03 »
Satser på at det to fremre sensorene er de mest utsatte for vær og vind. Fint å få de byttet innenfor garantitiden.

11
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Skranglelyd under bilen bak.
« på: ſøndag 02. ſeptember 2018, klokken 08:01 »
Det stemmer- liker veldig godt ledlysene.

12
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Skranglelyd under bilen bak.
« på: Torsdag 30. August 2018, klokken 08:29 »
Da er staget til lyktejustering skiftet - skranglelyden forsvant. Har ingen bilder så aner fremdeles ikke hvor det sitter?

13
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Sv: Skifte airbag sensor
« på: Torsdag 30. August 2018, klokken 08:27 »
Da er venstre airbagsensor også diagnostisert som gåen. Verkstedet skal bytte denne også innenfor garantien. Er vel ikke flere som kan svikte nå?

14
Kjøpe elbil? / Sv: Ny Peugeot Partner Tepee Electric - stor 5-seter for 200.000 kr!
« på: Fredag 24. August 2018, klokken 18:04 »
Har tidligere hatt en Citroen Berlingo fossilbil og skulle prøve den nye elektrifiserte utgaven. Førersetet var OK, men det doble passasjersetet foran var håpløst. Sikkert fint for frakt av barn over korte distanser, men fruen var ikke fristet av  tanken om å sitte der i litt lengre tid. Selv om det er dårlig med batterikapasitet er det nok en utmerket  bil for frakt av barn og sportsutstyr i hverdagen over kortere distanser. Lavt stort bagasjerom så bikkja kunne nesten spasere rett inn.  Glemte å spørre selgeren om den er registrert for 6 personer? Hadde vært en super bil for mange med et «ordentlig» passasjersete foran og lengre rekkevidde.

15
Mitsubishi i-Miev / Citroen C-Zero / Peugeot iOn / Skranglelyd under bilen bak.
« på: Tirsdag 14. August 2018, klokken 12:44 »
Har kjørt rundt en stund med en ulyd fra bilens underside når det ble kjørt på litt ujevn vei, vanskelig å lokalisere. Satte bilen innpå verksted og etter mye prøvekjøring av forskjellige mekanikere fant se til slutt ut at lyden kom fra et slitt stag for justering av lyskasterene? Undertegnede visste ikke om noe slikt stag, det ble bestilt deler, men fikk litt diffust svar fra verkstedet . De hadde ingen erfaring med denne feilen fra før! Bilen har gått ca 45 000.

Sider: [1] 2 3 ... 5