Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - dundun

Sider: [1] 2 3 ... 25
1
E / Sv: Prøvekjørt
« på: Torsdag 02. Juli 2020, klokken 10:38 »
Anbefaler prøvekjøring! Veldig annerledes å kjøre enn det meste jeg har prøvd av småbil, minner mest om en Mini. Jeg kjøper neppe i denne omgang pga kjipe etterlikningsmaterialer og litt jalla ux, men liker den godt!

2
E / Sv: Prøvekjørt
« på: Tirsdag 30. Juni 2020, klokken 17:23 »
Som jeg har sagt tidligere har jeg liten forståelse for holdningen om at en elbils kvalitet kan regnes ut fra rekkevidde og pris. Det er rett og slett noe tull og viser totalt manglende forståelse for bilinteresse. Ikke alle velger bil med fornuften. "Space not good", "Range not good" kan også beskrive en Ferrari. Selvsagt er en Leaf et mer fornuftig valg, men for oss som vurderer Honda E eksisterer ikke Leaf og Zoe - de er rett og slett ikke i nærheten av å være aktuelle kandidater. Da kjører jeg heller gammel bensinbil.

3
E / Prøvekjørt
« på: Fredag 26. Juni 2020, klokken 13:25 »
Nå har jeg endelig fått prøvekjørt, og sitter igjen med et veldig godt førsteinntrykk!

Liten, leken og godtsammenskrudd bil med masse fancy teknologi og en svingradius som fikk meg til å le høyt. Flotte seter, kjip treimitasjon, gode skjermer.

Er litt i tenkeboksen ang. bestilling, men er veldig fristet!

4
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Fredag 01. Mai 2020, klokken 22:57 »
Et normalt selskap hadde sparket ham for lengst, og definitivt for dette. Tesla? Sikkert null konsekvenser..

5
E / Sv: Honda Urban EV Concept - skal i produksjon i 2019
« på: Mandag 09. Mars 2020, klokken 19:16 »
Jeg er ganske sikker på at ikke Honda sikter på den delen av markedet som anser rekkevidde som alfa og omega.

Har feks selv en 18kwh i3 og er helt happy med rekkevidden (drøye 100), det er rett og slett ikke en relevant metrikk for en ren bybil. Tror en god del tenker som meg, så får vi se om det er mange nok til at Honda er happy.

6
Elbiler i media / Sv: Slutt på gratis elbilparkering i Oslo
« på: ſøndag 12. Januar 2020, klokken 10:22 »
Bor også i en boble der alt koster 50% mer og der plass faktisk er et svært begrenset gode. At besøkende som slipper å betale for å bo i byen må betale for å ta med seg og gateparkere to tonn stål når de skal på jobben synes jeg er helt rett og rimelig, uavhengig av drivstoff.

Når det gjelder økning av avgifter går jeg tilbake på det jeg sa. Økninger utover prisstigning er selvsagt helt ok i tilfeller der økningen er for å påvirke folks handlinger, altså for å få folk over på andre transportmidler (re folk som ikke gidder gå til bussen).

7
Elbiler i media / Sv: Slutt på gratis elbilparkering i Oslo
« på: ſøndag 12. Januar 2020, klokken 08:04 »
Man kan ikke mene at et fritak fra avgift kun skal kunne endres med normal prisstigning. Enig i at avgifter normalt kun bør økes i tråd med normal prisstigning eller reelle kostnader, men dette kan ikke gjelde ved endring av midlertidige fritak fra å betale avgiftene.

Flertallet i Oslo har bestemt at bil ikke er en prioritet i gatebildet, og elbil tar like mye gateplass som andre. Skikkelig rabatt får man også for å oppta gateareal med batteribil fremfor bensin.

Elbil er bedre enn diesel i byen, men ingen bil er enda mye bedre. Så kan de som ønsker å kjøre betale prisen for å parkere, byen er full av kommersielt drevne parkeringshus, ingen grunn til at felleskapet skal sette til side masse plass til andre enn handicappede.

(Hilsen bilinteressert Osloboer og MDG-medlem)

8
Elbiler i media / Sv: Slutt på gratis elbilparkering i Oslo
« på: ſøndag 12. Januar 2020, klokken 06:37 »
Tenker at dette er helt flott. Gateareal i sentrale Oslo er et ekstremt knapphetsgode, og det er ikke fair at elbiler fritt kan oppta plass i folks nabolag. Dårligere kår for bilen i Oslo er villet politikk og populært blant innbyggerne. Kjør på!

9
Tesla / Sv: Sentry Mode i fellesgarasje - sur nabo
« på: Tirsdag 29. Oktober 2019, klokken 18:43 »
Om ikke dette faller innenfor grensene nå bør lovverket endres. Sentry mode i felles garasje bør definitivt defineres som ulovlig overvåkning.

Jeg heier på fornuftig nabo!

10
Tesla / Sv: Tesla service appointment exprerience in Trondheim
« på: Onsdag 02. Oktober 2019, klokken 08:55 »
Nettopp. Skjer det noe uventet før jeg skal levere i3en ringer jeg direkte til verkstedet, finner en løsning, og dét er dét. Problemet løst. Dette er katastrofal  kundebehandling av Tesla. De er faktisk ikke den russiske ambassaden selv om de oppfører seg sånn.

11
Tesla / Sv: Tesla service appointment exprerience in Trondheim
« på: Mandag 30. ſeptember 2019, klokken 12:29 »
Det grunnleggende problemet her er 100% Tesla sitt ansvar - at man ikke enkelt og greit kan ringe dem og gjøre en avtale med et menneske, sånn som man kan med ethvert oppegående selskap.

Det er jo fullstendig galskap og umulig både å forstå, forsvare, eller godta.

12
E / Sv: Honda Urban EV Concept - skal i produksjon i 2019
« på: Tirsdag 17. ſeptember 2019, klokken 12:03 »
At de har inkludert en sjelden og åpenbart nyttig feature som standard, og at de har valgt å spekke den såpass høyt at man kan benytte nesten alt av elutstyr på kontakten?

13
Elbilen i Samfunnet / Sv: 77% av eilbilførere kan ikke lese, og kan ikke klokka
« på: Lørdag 14. ſeptember 2019, klokken 06:56 »
Jepp. Samme som feks kjøring i skravert felt.

(Men den største straffen er jo at man må gå rundt og være idiot, dog merker man vel ikke det selv).

14
Elbilen i Samfunnet / Sv: 77% av eilbilførere kan ikke lese, og kan ikke klokka
« på: Fredag 13. ſeptember 2019, klokken 09:13 »
For å gå tilbake til topic: Kjøring i kollektivfelt uten lov burde prikkbelastes. Tre prikker pr. gang. Asosiale idioter bør straffes. Gjentagende asosiale idioter bør hindres.

15
E / Sv: Honda Urban EV Concept - skal i produksjon i 2019
« på: Torsdag 12. ſeptember 2019, klokken 15:00 »
Siden jeg er sivilisert nok til å ha garasje velger jeg å bestille bil og håpe på det beste. Må bare velge farge, nå.

Sider: [1] 2 3 ... 25