Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Tai

Sider: [1] 2 3 ... 58
1
Model 3 / Kansellere bestilling?
« på: Fredag 05. Februar 2021, klokken 15:59 »
Satt og designet bil forrige helg og det endte med at jeg bestilte meg en ny bil mandag. Nå har jeg fått litt kalde føtter og vurderer å kansellere bilen da jeg heller vil beholde X`en litt til. Er det i det hele tatt mulig? Kan ikke se noen sted inne på kontoen min hvor det er mulig å endre dette. Er det for sent...?

Trond

2
Model 3 / Hengerfeste model 3 performance?
« på: Mandag 01. Februar 2021, klokken 21:24 »
Hadde endelig bestemt meg for å gå "all in" og bestille en model 3 performance. Men det virker som om hengerfeste ikke er mulig på denne bilen? Er dette tilfelle?

3
Nissan e-NV200 / Nøkkel nissan.
« på: Mandag 13. Januar 2020, klokken 11:52 »
Skulle skifte batteri i nøkkelen til bilen i dag. Etter å ha skiftet virker den ikke lenger!
Åpner opp for å sjekke og ser disse merkene. Ser ut som det har eiret på kretskortet, det er tydelige rester på lokket også.

Noen som har erfaring med dette?


Trond

4
Model X / Leiebil ved service
« på: Fredag 01. Mars 2019, klokken 08:13 »
Jeg har kjørt Tesla siden mars 14 og er samlet sett fornøyd. Var en periode i fjor jeg var svært irritert på Tesla Kokstad men de har tatt seg sammen og blitt mye bedre.

Nå skal vår 2017 model X inn til service og diverse reparasjoner og jeg får beskjed om at de ikke har lånebil til meg. I mine 5 år som Tesla eier har dette aldri hendt før, har alltid fått lånebil uansett hva som skal gjøres med bilen min.

Er dette vanlig praksis? Hadde vært svært interessant å se hvordan resten av folket blir mottatt når de leverer inn bilen.

5
Kangoo / Lading avbrutt når bilen låses opp.
« på: Torsdag 21. Februar 2019, klokken 07:41 »
Hei

Har en kollega som fikk en renault kangoo i fjor. Han har problemer med at bilen slutter å lade hvis han låser den opp. For å starte landingen må han ta ut kontakten fra bilen og plugge den inn igjen.
Er dette normalt?

6
Nissan e-NV200 / Sv: Erfaringer nye Evalia
« på: Tirsdag 02. Oktober 2018, klokken 08:06 »
Veldig grei tråd dette, frister på med et spørsmål til:

Har litt problemer med å få timer på klimaanlegg til å virke. Har sett i manualen men det klimaanlegget som er vist der er litt anderledes enn det jeg har. Sliter også med å starte det via keyfob.

Jeg har satt ukedagene og starttid 0650. Ukedagene lyser rødt /oransje og kommer opp når jeg trykker lagre. Men anlegget starter ikke.

Har også prøvd keyfob og da har det startet en gang. Hvilken rekkevidde kan jeg forvente på keyfob? Selger snakket om flere hundre meter. Bilen står ca 30 meter nedenfor huset, men kan ikke se bilen.

Trond

7
Nissan e-NV200 / Sv: Erfaringer nye Evalia
« på: Tirsdag 02. Oktober 2018, klokken 08:00 »
Bilen tracker hvor du er og litt annet, dvs den tracker persondata om det. Det må den få lov til, tror det er hovedgrunnen til denne meldingen.

Jeg synes det er helt topp med slik tracking. Men hvorfor tror Nissan at jeg har glemt denne advarselen til neste gang jeg kjører? Burde være mulig å krysse den ut en gang for alle. Litt overrasket hvis jeg er den eneste som lar seg irritere av dette, men er ikke overrasket over at jeg lar meg irritere

8
Nissan e-NV200 / Sv: Trenger hjelp om litt info E-NV200 evalia 40kwt
« på: Torsdag 27. ſeptember 2018, klokken 08:50 »
Jeg kontaktet forhandleren her i Bergen angående dette. De tok bilen inn på verkstedet bare for å konkludere med at "Du har introduksjonsmodell, slik er det bare ".

Uhøflig selger og provoserende svar. Firmaet kjøpte nettopp ny varebil, det ble ikke nissan denne gangen

9
Nissan e-NV200 / Sv: Erfaringer nye Evalia
« på: Torsdag 27. ſeptember 2018, klokken 08:47 »
Ser ut som det er mye kunnskap om bilen her så jeg frister på med et spørsmål :

Fikk en nv200e som firmabil i juni og er greit fornøyd. Manglende autolys og regnsensor er plagsomt men det går greit. Har likevel en ting som irriterer vettet av meg!
Hver gang jeg starter bilen går jeg opp varsel om telematikk tjenester og må trykke OK på skjermen for å få vekk! Er det mulig å fjerne dette?


10
Model S / Sv: Påkjørt front
« på: Torsdag 27. ſeptember 2018, klokken 08:40 »
Jeg har blitt påkjørt bakfra 2 ganger i min forrige bil. Begge gangene var det et sant helv*** å få oppretter til å gjøre skikkelig jobb. Fargefeil og feilmontert støtfanger gjorde at det tok nesten et år før bilen så noenlunde ut.

De absolutt verste var Fana bilskade senter! Først var det grov fargefeil, så feilmontert støtfanger som de mente var Tesla sin skyld pga produksjonsavvik. Kranglet i et halvt år med dem før de tok inn bilen og monterte støtfangeren riktig. Kunne spart meg for mye hodebry ved å gjøre det med en gang!

Jeg ville holdt meg LANGT unna fana bilskade senter. Fana karosseri derimot var flinke og imøtekomme. Men som andre sier over: bruk smart repair om mulig!

11
Model S / Sv: Hjelp - gammel service avtale
« på: Torsdag 27. ſeptember 2018, klokken 08:32 »
Hvis det blir en rettsak av dette er jeg gladelig med på en kronerulling for å dekke kostnader!

12
Nissan e-NV200 / Sv: Lys på nye NV200 E
« på: Torsdag 16. August 2018, klokken 17:43 »
Jeg hadde faktisk verksted time hos autocenteret i dag på grunn av disse lysene. Bilen var på verksted i 45 minutter før en mekaniker kom ut og sa at slik var bilen.

Jeg synes dette var uakseptabelt, og henvendte meg til en selger. Han avfeide meg bryskt og uhøflig med at slik var lanseringsmodellen. Mitt argument var at jeg da kunne ventet en måned og fått med denne funksjonen, men han var overhodet ikke interessert. Han kunne ikke vite at de endret på dette, og var ville ikke høre på meg.

Jeg synes det er svært provoserende av en selger å bruke en slik oppførsel! Har gått mange runder i firmaet for å få kjøpe denne bilen, og nå skal vi ha 2 elbiler til.
Gjett hvor vi ikke kommer til å kjøpe bil!

Men det er helt latterlig å produsere en liten mengde biler uten autolys og kalle det "introduksjonsmodell"! Tipper nissan hadde gamle deler de ville bruke opp og lurte de på forbrukerene med dette trikset.

@mr oizo : bilen har heller ikke app tilgang eller regnsensor. Kan ikke justere rattet, passasjersetet og førersetet kun i lengderetning.

Tai

13
Nissan e-NV200 / Lys på nye NV200 E
« på: Torsdag 16. August 2018, klokken 10:31 »
Etter å ha overtalt sjefen fikk jeg ny firmabil i juni. Er for det meste fornøyd med bilen men er usikker på hvordan lys virker på bilen.

På de fleste nyere biler har man DRL foran og ingen lys bak før det blir mørkt, eller kjører inn i tunnel. Da går baklys og nærlys på.
På bilen min kommer det ingen lys på når det blir mørkt eller i tunnel. Da må jeg manuelt sette lysene på. Så må jeg skru de av når jeg parkerer. Kan dette være riktig?

Spurte de ansatte på autocenteret i Bergen, de ble veldig usikker og har satt meg opp til time i ettermiddag.

Jeg vet at det tidligere var påbudt med nærlys og baklys, men at et EU regulativ fjernet dette. Men er det ikke påbudt at lys kommer på automatisk?

Tai

14
Model S / Sv: Mine siste timer i min egen Model S
« på: ſøndag 29. April 2018, klokken 10:55 »
Utrolig morsom fortelling Geir, dette beskriver med stor nøyaktighet hvordan jeg føler det etter vi byttet til X.

Noen har et kjærlighetsforhold til bilen og merket mens andre er mer platonisk. Det finnes de som er monogame, mens andre foretrekker polygami.  Uansett tviler jeg på at sjåfører av andre bilmerker har samme engasjement som du finner på Tesla forumet.

 Har latt meg underholde stort siden jeg ble med i dette forumet høsten 2013 og selv om jeg ikke er like aktiv som jeg engang var klikker jeg inn av og til. Fremdeles er det stor aktivitet her inne og på Facebook, du finner hele spekteret fra hatere til de som er dypt forelsket i bilen.

En stor takk til de som deler sine opplevelser her inne, det gir Tesla som bilmerke enda en dimmensjon!

15
Nissan e-NV200 / Sv: NV 200 vs Kangoo
« på: Mandag 26. Februar 2018, klokken 11:23 »
Jeg får ikke noe mer i lønn om bedriften kjøper en billigere bil. Og jeg synes strengt tatt det er litt feil med diesel armer på en elbil....

Kangoo maxi har et lasterom på 4m3. Litt mindre men det er ikke mye. Hurtiglading er et poeng, selv om sjefen ikke ser den helt. Garantien synes jeg er et bra argument, nissan har 70% etter 8 år/160000 km mot kangoo sin 66% etter 5 år/100000 km.

Noen som vet noe om byggekvalitet på bilene? Viktig for meg å poengtere at jeg ikke er ute etter å slenge dritt om kangoo! Men jeg har personlig mer troen på NV200 som firmabil og siden jeg skal lade bilen hjemme utenfor arbeidstid synes jeg at min mening bør telle.


Sider: [1] 2 3 ... 58