Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
meny

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.

Vis innleggmeny

Meldinger - smo

#1
Litt info - det virker som Tesla selgere normalt ikke utleverer denne type info - at de av og til gjør det er en annen sak. Når jeg spurte en annen selger i dag fikk jeg vite at teknisk muligens satt på mer info, men at jeg måtte vente til jeg fikk bilen for å få vite om eventuelle detaljer (underforstått: nye lykter, radar, HW4...)
#2
Hei, dette var veldig interessant. Jeg har også en X LR 7 seter bestilt januar 2021 som nå skal komme. Produksjonsdato 22.03.23. Min telefonkontakt hos Tesla klarte å se noe om Phoenix radar, men på Min Side hos Tesla ligger det jo en bestillingsoppdatering med teksten: " Tesla Vision  Din Model X har ikke ultrasoniske sensorer,...".
Allikevel sier du at din kommer med USS :-) Og nye lykter :-)

Jeg ser nå at min bil også er med den samme båten


Kan jeg spørre fra hvor/hvem du fikk denne infoen?
© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA