Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 495 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - JonI

Sider: [1] 2 3 4
1
Model S / Sv: En liten dekk- og felgguide
« på: Torsdag 05. Januar 2017, klokken 19:07 »
Jeg trenger nye vinterdekk til min 85+ og fikk anbefalt Pirelli Ice Zero FR av dekkleverandøren. Noen som har prøvd disse og kan gi meg råd ? Er usikker på om jeg bør velge disse eller R2

2
Lading av Tesla / Sv: Feil på UMC?
« på: Lørdag 20. Februar 2016, klokken 17:23 »
Er på hytta og bilen vil ikke lade...  Umc lager en klikker, ladeporten blinker vekselsvis blått og grønt, status på lading er charging starting i tillegg går ladespenning fra 0 til 220 og starter på 0 igjen.

Noen som har opplevd det samme og har en fix?

3
Model S / Sv: Endelig kom Spotify
« på: Lørdag 16. Januar 2016, klokken 18:54 »
Har forståelse for at det er begrensninger på abonnementet som er med bilen, men det blir litt knotete når det er flere som kjører bilen.  Jeg har lagt inn mitt private abonnement i bilen og det fungerer bra når jeg kjører, men når andre kjører vil jeg gjerne kunne bruke abonnementet mitt på pc eller mobil :(. Da må neste sjåfør logge inn med sin eget abonnement eller resette til bilens.

Hadde spotifyabonnementet vært koblet til profilen hadde det fungert bedre og vi hadde fremdeles hatt lyst til å ha privat abonnement.

4
Model S / Punktering / kjøre med et sommerdekk
« på: Lørdag 02. Januar 2016, klokken 22:08 »
Jeg har kjørt på en skrue og punktert høyre bakdekk. Står en fin og stor skrue i dekket.  Har fått satt på ett sommerdekk. Er det ok å kjøre med dette til dekksjappa slik at jeg får plugget dekket?  Vinterdekk er 19" mens sommer er brede 21" (P85+) .

5
Model S / Sv: Software 7.0
« på: Lørdag 07. November 2015, klokken 17:03 »
Noen som installerte som har problemer med "auto present handles"??
Ja de står på og ja har prøvd restart, funker fint og dobeltklikke på tak, kan det være batteriet uten å få melding om det?

Har opplevd at ETT dørhåndtak ikke autopresenterte seg. Hadde ekstremt dårlig batteri i FOB'en, men det kan vel ikke være problemet...
Nei det er tvilsomt at det ikke er noe annet enn feil med det ene dørhåndtaket da, har opplevd flere ganger idag at håndtakene ikke kommer ut, virker ikke som bilen registrer nøkkelen heller, for det går ikke an og trykke på de. Derimot kommer de med engang jeg dobbeltklikker på taket, merkelig..

Samme her også. Har virket en stund i 7.0 men stoppet å virke for et par dager siden.

6
Model S / Sv: kulda skaper problemer for min model S
« på: ſøndag 28. Desember 2014, klokken 13:49 »
Hva man har luftfjæringen på i fart er nok ikke så nøye i og med at da blir snøen kontinuerlig "filt unna", men det kan være en utfordring at den senker seg etter stans og da kanskje pakker snøen litt ekstra og fryser

Min senket seg automatisk i sommer og høst.  Etter siste fw har den ikke gjort dette. Skjedde ca 30 sek etter stopp.

Hmm, jeg har aldri opplevd at min senker seg etter parkering. Mulig noen har lekkasje i systemet?

7
Lading av Tesla / Sv: Tesla superchargers - ønsker og forslag
« på: Tirsdag 02. Desember 2014, klokken 10:13 »
Hvis man ser på 2016 kartet er det et område i midtre delene av Sverige og Norge som stikker seg ut. Det finnes ingen SC mellom Trondheim og Mora området i Sverige. Det betyr at man ikke kan reise denne strekningen samt at det ikke er mulig med t/r Trondheim-Røros. Dette kunne f.eks vært løst med en SC i nærheten av Røros og en i Sveg.


8
Lading av Tesla / Sv: Detektivarbeid: Finne fremtidige Superchargers?
« på: Lørdag 13. ſeptember 2014, klokken 00:33 »
Stemmer bra med at det jeg har hørt. Visstnok var det lageret på bygger'n de skulle ha og det har innkjøring på baksiden.....

9
Lading av Tesla / Sv: Detektivarbeid: Finne fremtidige Superchargers?
« på: Fredag 12. ſeptember 2014, klokken 11:39 »
  Hørte et rykte for en stund siden at de skulle lage større servicesenter ca 200 m fra dagens og at dagens skulle bli rent showsenter.

  10
  Lading av Tesla / Sv: Kan noen forklare/oppsummere hvordan man lader en Model S?
  « på: Mandag 26. Mai 2014, klokken 15:44 »
  Dobbelklikk på taket på nøkkelen så løser du ut kabelen.

  Er det noen spesiell teknikk her? Bilen låser seg opp, men kabelen sitter fortsatt bom fast når jeg gjør dette. Fungerer å åpne den fra skjermen

  Ingen spesiell teknikk. Ved dobbelttklikk eller at du går så nærme at handtakene presenterer seg selv skal ladelyset lyse hvitt og du kan trykke inn knappen på UMC og trekke ut ledningen

  11
  Model S / Sv: Trondheim Oslo
  « på: Torsdag 10. April 2014, klokken 17:00 »
  Dombås-Lillehammer tar ihvertfall ikke så mye juice. Så om du planlegger en litt lengre spisepause ville jeg lagt den til Lillehammer. Jeg og skal kjøre denne strekningen, og videre forbi Oslo, på mandag.

  Husk at Marche stenger Kl 20. Bensinstasjon ved sc på Lillehammer anbefales ikke til matpause

  12
  Model S / Sv: Påkjørt mens TMS var parkert...
  « på: Onsdag 29. Januar 2014, klokken 23:11 »
  Ikke morro det der nei. Høres ut som veldig lik skade som jeg fikk. Jeg måtte vente ca 2uker på deler fra USA. Kostnad ca 20'. Jeg fikk heldigvis tatt synderen på fersk gjerning.

  13
  Model S / Sv: VisibleTesla
  « på: Fredag 24. Januar 2014, klokken 07:41 »
  Er det noen som har funnet en mulighet til å endre slik at man får zoomet i grafen sli at man kan se nærmere på enkelte perioder?

  14
  Model S / Sv: Tesla-treff i Trondheim lørdag 25. januar kl 10:00
  « på: Torsdag 23. Januar 2014, klokken 16:56 »
  Desverre står min hos hell bil for skifte av støtfanger etter at en dude rygga på mæ nyttårsaften.  Blir litt utrygg når du må gi de på verkstedet opplæring på hvordan man starter når du leverer bilen  ???

  15
  Model S / Sv: Snu Schuko - Bare bullshit?
  « på: Mandag 13. Januar 2014, klokken 10:41 »
  Betyr det at hvis det har virket med støpsel begge veier engang så er det ingen vits i å prøve å snu neste gang man har problemer.

  Kan da like godt bruke de andre tjuvtriksene som:  ta ut / inn UMC. Restarte lader med å slå på bil etc...
   ::)

  Sider: [1] 2 3 4