Nyhetsbrev

Få vårt månedlige nyhetsbrev tilsendt på epost med alt du trenger å vite om elbil og lading.

E-post *

Jeg godtar at informasjon som fylles ut i skjema behandles iht vår personvernerklæring

Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 485 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - christian1986

Sider: [1] 2 3 ... 33
1
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Lørdag 22. Februar 2020, klokken 22:52 »
Skjønner vel egentlig ikke den engstelsen for at Tesla skal selge biler. Så langt har de vært begrenset av batteriproduksjonen, altså laget alt de har solgt.

I år kommer så Model Y som igjen vil bety ytterligere press på batteriproduksjonen. Hvis de faktisk kommer i en situasjon der de har alt av batterier de kan ønske seg kan jeg dele din bekymring.

Ellers tror jeg vi ser 1000 ila de to neste ukene med mindre vi ser større makrobegivenheter(er selv rigget for det). Spørsmålet er hva som skjer så. Brytes 1000 på en overbevisende måte ser jeg ikke bort fra at vi kan få en voldsom reaksjon oppover. Selv satser jeg på å gradvis redusere eksponeringen fra 990 og oppover. Så godt som helt sikker på at vi får handlet på 500-600 en gang i fremtiden.

2
Model X / Sv: Ville dere kjøpt TMX på nytt?
« på: Tirsdag 09. Juli 2019, klokken 09:54 »
Kanskje partisk, men hvem er bedre? Dinosaurjuice er jeg ferdig med(føles sååå gammeldags), da er det jo ingen alternativer igjen?

Og hvem gir oss autopilot, infotainmentsystem, app eller hurtigladere? Alt som stadig forbedres?

Sannheten er vel at Tesla er alene. Klart blant annet audi og jaguar lager biler som er bedre skrudd sammen, men helt oppriktig føles det som å kjøpe den dyreste Nokia-telefonen rett etter iPhone kom ut🤣

3
Model X / Sv: Ville dere kjøpt TMX på nytt?
« på: Lørdag 29. Juni 2019, klokken 10:08 »
Er på min fjerde Tesla nå, men første Model X. Jeg ville uten tvil kjøpt på nytt. Selvsagt har jeg hatt problemer med bilene underveis, og selvsagt har det holdt på klikke for meg når jeg har måtte ha med Tesla Kokstad å gjøre, men det endrer ikke synet.

Når jeg nå hentet ut en Model X er opplevelsen det samme som ved tidligere bytte, ting blir stadig bedre skrudd sammen(selv om det hender at vingene bak ikke vil igjen på første forsøk :))

Så kjør på. Selv om noen har fått mandagsbiler(og husk at disse er de som oftest gir lyd fra seg), så er veeeeldig mange bare fornøyde!

4
Model S / Sv: Sove i Teslaen - tips til madrass?
« på: Mandag 24. Juni 2019, klokken 19:47 »
Noen som har tips til madrasstørrelse? Målet er plass til to :)

5
Model S / Sv: Erfaring med Tesla delivery
« på: Fredag 14. Juni 2019, klokken 12:16 »
Tja, tror det går litt fort for tiden. På bilen jeg hentet virket ikke AC... Etter litt feilsøking ble software oppdatert, og siden har det virket.

Uansett, utrolig at de ikke merker noe før utlevering...

6
Model S / Sv: Inventory priser
« på: Tirsdag 14. Mai 2019, klokken 14:32 »
Noen som vet noe om renter på disse nå?

7
Model S / Sv: Når kommer model S v2.0 og hva blir nytt?
« på: ſøndag 28. April 2019, klokken 22:08 »
Stemmer det at ny maks ladehastighet blir 200, mens Model 3 har 250?

I så fall lukter dette en midlertidig oppgradering som ikke påfører Tesla noen større kostnader i denne omgangen. I mine øyne en tabbe, toppmodellene bør jo være overlegen lillebror. Betyr at det nok enda blir en stund til jeg bytter ut min Model S fra 2016.

8
Model 3 / Sv: Mulig å selge reservasjonen?
« på: Tirsdag 18. Desember 2018, klokken 14:32 »
Ha muligheten:P.. Kan jo være jeg er fornøyd og vi ender opp med to Model 3....

9
Model 3 / Sv: Mulig å selge reservasjonen?
« på: Tirsdag 18. Desember 2018, klokken 14:25 »
Spent på hvor lett det blir å selge. Er i en posisjon der jeg har bestilt to, men egentlig bare trenger en... Så tør jeg fullføre begge... Burde vel kanskje være mulig å få solgt uten å tape noe.. (Har Model S i dag, så burde få tidlig)...


10
Model S / Sv: Feil og mangler (reklamasjoner) - Hva opplever du på din bil?
« på: Mandag 14. Mai 2018, klokken 17:32 »
I februar begynt jeg å bestille service på bilen. Har sendt 15-20 purringer på Mail, uten å få svar. Tenkte derfor jeg skulle stikke innom i dag(Bergen). Fikk beskjed om at de var sluttet(!!!) å svare på Mail, men at jeg skulle få snakke med en medarbeider. Så jeg begynte å vente, etter 40 min begynte jeg å bli utolmdig. Viste seg å ta over 60 min før jeg fikk snakket med noen!

Videre var det masse unnskyldninger om masse å gjøre, men at nå ble det ansatt mennesker. Samme reglen har vært sagt før, senest når Model X kom. Hva skjer når Model 3 kommer...?

Uansett, service skulle jeg få. Problemet var bare at de ikke hadde lov å booke så langt fram. Så nå hadde de en jukselapp på siden, slik at når neste uke i september(!!) ble åpnet skulle jeg få time. På Mail(venter spent).

At de slipper unna med slik kundebehandling er for meg uberigpelig. At ikke flere tar sakene sine til media virker også merkelig.

Men jeg har bestemt meg. Når jeg nå ikke hører noe sender jeg krav om heving av kjøpet. Da må de respondere, om ikke annet.

11
Tesla / Sv: Tesla aksjer
« på: Onsdag 02. August 2017, klokken 23:13 »
Etter å ha kjørt en del i Europa har jeg bestemt meg for å handle aksjer igjen. Selv 3,5 år etter jeg fikk min første bil er det fremdeles spennende for en stor andel befolkningen i Europa. Folk kommer bort på parkeringsplasser, titter gjerne når de tror de er alene eller starter en diskusjon. Fascinasjonen er stor, og enda vil folk til bilder.

Dette er lett å glemme for oss hjemme, spesielt vi som har hatt en ganske lenge. Så med Model 3 på vei så kan jeg ikke skjønne annet enn at dette vil bli en god investering også framover. De andre produsentene sover enda, i alle fall i mine øyne.

12
Model S / Sv: S90D avsluttes
« på: Tirsdag 06. Juni 2017, klokken 11:25 »
Tror nesten det blir lettere å selge når den kampanjerenta forsvinner...
Veldig vanskelig å selge for tiden ja.

Spørsmålet er jo hva som skjer med bruktprisen på 90D når 100D er eneste en får kjøpt nytt. Er vel 62k i mellomlegg..

13
Model S / Sv: Prisreduksjon
« på: Tirsdag 18. April 2017, klokken 22:13 »
Men hvordan stiller tesla seg for de som har bestilt bilen men ikke fått den. Må jo være mange som vurderer å droppe de 15000 en betalte i forskudd å heller bestille en ny?

14
Model S / Servicenivået til Tesla....
« på: Mandag 27. Mars 2017, klokken 11:43 »
Bare meg som regarerer på dette for tiden? Jeg er på min tredje bil, og dette blir bare verre og verre. Til og begynne med var det på en måte greit, men at det blir verre og verre?

Ikke nok med at det tar måneder å bestille en vanlig time, deler er også et problem. Ryggesensorene mine har tatt kvelden og fikk beskjed for to uker siden at deler var bestilt. Nå, får jeg samme beskjeden. Ingen aner noe..

Trist, men servicen Tesla nå opererer med får meg til å vurdere andre bilmerker. Småfeil lever jeg fint med, men da må de fikses!

15
Model S / Sv: Bekymring: månedsvis ventetid på servicesentrene
« på: Fredag 10. Februar 2017, klokken 21:21 »
Ga beskjed om mulig lekkasje i Bergen, tre måneder å vente... :-1-:

Sider: [1] 2 3 ... 33