Elbilforum.no

Lokale elbilforeninger => Sogn og Fjordane elbilforening => Emne startet av: Mhagen3 på Torsdag 20. Juni 2013, klokken 09:55

Tittel: Hvor er alle sogningene?
Skrevet av: Mhagen3Torsdag 20. Juni 2013, klokken 09:55
Sogn og fjordane ser litt ut som et "sort hull" på hurtigladerkartet. Må da være noen ivrige elbilister i fylket som har lyst å trykke på litt! Hint-hint: Sogn og Fjordane Elbilforening???
Tittel: Sv: Hvor er alle sogningene?
Skrevet av: sølv-pilenſøndag 05. April 2015, klokken 01:23
Meir en eit år er gått sidan  hovudutvalet for plan og næring i Sogn og Fjordane fylkeskommune vedtok utbygging av hurtigladestasjonar i Jølster, Sogndal, Stryn og Lærdal. Ingenting har skjedd sidan då. Det er heilt klarsynt at her treng fylket ei lokal foreining som kan passa på at fylket held sine lovnader på dette området.
Tittel: Sv: Hvor er alle sogningene?
Skrevet av: THETirsdag 14. April 2015, klokken 11:32
Har undersøkt status for lader i Lærdal. Lærdal energi har planer om ladestasjon på Lærdalsøyri og/eller Håbakken, men planene er utsatt på ubestemt tid. Tror nok Lærdal energi avventer nye runder med tilskudd fra Enova.

Grønn kontakt søkte om tilskudd for etablering av hurtiglader i Lærdal, men fikk avslag.

Det vil si at det fremdeles ikke er noen konkrete planer om etablering av ladestasjon noen steder i Lærdal kommune. Burde hatt hurtiglading både på Håbakken og Borgund/Borlaug. 

Jeg fortsetter dialogen med Grønn kontakt da de ikke er avvisende til å søke tilskudd på nytt. For meg virker det som Grønn kontakt  kanskje er den mest seriøse og pålitelige aktøren på hurtigladefronten.

Jeg skal også ta kontakt med Ishavsveien for å få status på laderen de har fått tilskudd til i Aurland. Kommer med oppdatert info når/hvis jeg får vite mer.
Tittel: Sv: Hvor er alle sogningene?
Skrevet av: THETirsdag 14. April 2015, klokken 11:45
Har fått bekreftet fra Ishavsveien at Aurland skal være klar til bruk innen 30. juni 2015.
Tittel: Sv: Hvor er alle sogningene?
Skrevet av: Oleeſøndag 05. Juli 2015, klokken 13:46
Har fått bekreftet fra Ishavsveien at Aurland skal være klar til bruk innen 30. juni 2015.
Hehe, mye rart AR lover :) Er den oppe og går nå eller?
Tittel: Sv: Hvor er alle sogningene?
Skrevet av: THEOnsdag 27. April 2016, klokken 13:12
Nå begynner det å bli mange elbiler å se langs veiene i Sogn og Fjordane, men det er fremdeles like vanskelig å lade i fylket.

Håper jo at Fortum sine Enovastøttede hurtigladere begynner å komme i drift før sommerferien. (Gudvangen, Håbakken, Borgund, og i tillegg Rv52 Hemsedal og E16 Vang og Røn). Rv5 Håbakken - Florø står vel også for tur i neste runde med Enovatilskudd, så kanskje det er håp om en bedre elbilhverdag i Sogn og Fjordane neste sommer.

Nå når Østfold får sitt lokallag av Elbilforeningen, så er det vel bare Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal og Buskerud som ikke har fylkeslag? Det begynner vel å bli såpass mange elbiler/elbileiere i SogF at det er grunnlag for et fylkeslag her også?
Tittel: Sv: Hvor er alle sogningene?
Skrevet av: e-curiousFredag 16. Desember 2016, klokken 17:54
Kommer ladestasjon i Høyanger:
http://ytresogn.no/vil-byggje-ladestasjon-i-hoyanger-sentrum/ (http://ytresogn.no/vil-byggje-ladestasjon-i-hoyanger-sentrum/)
Tittel: Sv: Hvor er alle sogningene?
Skrevet av: moderator 2Onsdag 25. Oktober 2017, klokken 10:10
Bli med på etableringen av Nordvestlandet elbilforening. Vi etterlyser engasjerte personer som ønsker å bidra.

https://elbilforum.no/forum/index.php/topic,36384.0.html
Tittel: Sv: Hvor er alle sogningene?
Skrevet av: ok67Lørdag 01. ſeptember 2018, klokken 20:49
Ser at Grønn Kontakt har etablert hurtigladar i Gaupne. Har dog ikkje brukt den, då det er litt langt frå Trondheim til Sogn med imiev.
Tittel: Sv: Hvor er alle sogningene?
Skrevet av: Troaldſøndag 02. ſeptember 2018, klokken 22:42
Nå er dette en gammel tråd og ting har nok forandret seg. Kjørte E16 i sommer og det var iallfall problemfritt. Den ene veien skulle vi lade på Haabakke, men dro til Borgund da kafeen var stengt. På tilbakeveien ladet vi i Aurland. Alle 3 flotte ladesteder med greie kafeer som ga lading til både bil og folk.