Elbilforum.no

Bilmerker => Tidlige: Buddy / Kewet => Emne startet av: Kewetķnerten på Torsdag 20. August 2020, klokken 10:17

Tittel: 2009 Buddy går bare bakover?
Skrevet av: KewetķnertenTorsdag 20. August 2020, klokken 10:17
Heia, min brors 2009 Buddy har gjort seg vrang, plutselig ville den bare bakover og sprenger sikringene.  Har nå byttet cc uten hell, hva i alle dager plager den?

Knerten derimot bare går og går. :-)
Tittel: Sv: 2009 Buddy går bare bakover?
Skrevet av: offpistTorsdag 20. August 2020, klokken 10:42
Hvilken sikring er det som går?

Mistenker mer at det er noe med motoren, eller MotorController.
Tittel: Sv: 2009 Buddy går bare bakover?
Skrevet av: KewetķnertenTorsdag 20. August 2020, klokken 17:13
Heia, sikring nr9 nr man trør på brems men etter bytte av motorcontroller går ikke sikring men går fortsatt kun bakover.  Kommer et klikk når trør på bremsen, kan være regenereringen.  Muffens...
Tittel: Sv: 2009 Buddy går bare bakover?
Skrevet av: rotorOnsdag 26. August 2020, klokken 23:42
Begynn med å sjekke at ikke bryteren har hengt seg, hvis den for eks. kobler både fremover og bakover samtidig skulle en tro sikringen ryker.
Tittel: Sv: 2009 Buddy går bare bakover?
Skrevet av: Kewetķnertenſøndag 30. August 2020, klokken 07:36
Ja kryper til korset og tauer den til et verksted som skal ha peiling, kan være en liten ting, men skjønner jo at det er mer greier inni denne tassen enn det ser ut til.... :-)
Tittel: Sv: 2009 Buddy går bare bakover?
Skrevet av: Kewetķnertenſøndag 20. ſeptember 2020, klokken 08:49
Bare t.o., var brudd i en forbindelse på et kretskort på MC, han på verkstedet loddet og vipps så går den fremover igjen!  :-)