Elbilforum.no

Tekniske spørsmål => Avansert: Batterier og Lading => Emne startet av: Lars C. Krogenæs på Mandag 11. Mai 2020, klokken 09:47

Tittel: 32A 4pol jordfeilautomat og IT
Skrevet av: Lars C. KrogenæsMandag 11. Mai 2020, klokken 09:47
Spør for en venn  ;) :

Er det noe i veien for å bruke en 4pols jordfeilautomat i et IT-nett for 3-fas tilkopling? Vet elektrikern gjør det med Chint B-vernet, og da burde vel være greit for jordfeilautomater også?

Trenger 32A CEE uttak til en byggstrømboks, og Elektroimportøren har 4 pols som kuppvare...

https://www.elektroimportoren.no/jordfeilautomat-gewiss-432c-32a-4-pol-4-mod-c-karakteristikk/1612705/Product.html?Path=001000000&Event=querylist
Tittel: Sv: 32A 4pol jordfeilautomat og IT
Skrevet av: Maxwell_400Mandag 11. Mai 2020, klokken 15:18
Ja, men du må muligens laske den, (avhengig av type)
  [ You are not allowed to view attachments ]  
Tittel: Sv: 32A 4pol jordfeilautomat og IT
Skrevet av: Erik Ola UlvestadMandag 11. Mai 2020, klokken 21:00
Malthe Winje v/Bjørn Olsen , tlf 66996100 er importør av GEWISS. Eg fann denne type info som viser alternative koplingsmåtar for Gewiss jordfeilverna, men ikkje for automatane i farten, desverre.
Installatøren din kan jo også sjekke direkte på mwhandel.no.

Sent fra min SM-G960F via Tapatalk

Tittel: Sv: 32A 4pol jordfeilautomat og IT
Skrevet av: Maxwell_400Tirsdag 12. Mai 2020, klokken 08:49
Jordfeil automaten kobles på samme måte, vanskelig å gjøre det feil, eventuell lasking er kun for at test bryteren skal fungere. Sammenfatte det i to regler; jord skal IKKE inn i automaten, slår den ikke ut når test trykkes inn så er den feil lasket.
Tittel: Sv: 32A 4pol jordfeilautomat og IT
Skrevet av: KjellGTirsdag 02. Juni 2020, klokken 14:06
I IT kan en flytte lederen på L3 til N-terminalen, så slipper en lasker.