Elbilforum.no

Bilmerker => Tesla => Model X => Emne startet av: Thorleif Hallen på Torsdag 02. Januar 2020, klokken 10:11

Tittel: Feilmelding når sete på rad 2 er lagt ned
Skrevet av: Thorleif HallenTorsdag 02. Januar 2020, klokken 10:11
Innimellom må vi legge ned setene på høyre side på rad 2 og 3, når vi skal frakte ski f.eks. Når jeg gjorde dette i jula så fikk jeg feilmelding om at setet på rad 2 ikke var i låst posisjon. Sånn har det ikke vært før. Er det noe feil med setet, eller er det noe som er nytt i SW?

Tittel: Sv: Feilmelding når sete på rad 2 er lagt ned
Skrevet av: geearTorsdag 02. Januar 2020, klokken 12:22
JA, har fått denne de siste ukene når jeg har lagt ned venstre del av baksetet. Har klart inntrykk av at dette er softwarebug, akkurat som klimafeilen, tror det kom med .36 eller noe, men Tesla vil ha bilen inn på verksted for begge deler, som vanlig. Eneste er at det ikke er så ofte jeg legger ned sete, så akkurat den er jeg usikker på når begynte.
Tittel: Sv: Feilmelding når sete på rad 2 er lagt ned
Skrevet av: LarsebassTorsdag 02. Januar 2020, klokken 12:46
Jeg hadde min bil inne i en uke for samme feil. De mente det var noe kalibrering som måtte til. Det fungerte fint noen dager og nå har jeg samme feilmelding igjen, så jeg tar kontakt med Tesla igjen for å be de utbedre.
Tittel: Sv: Feilmelding når sete på rad 2 er lagt ned
Skrevet av: geearTorsdag 02. Januar 2020, klokken 14:52
Off. Spy og drite. Er så sykt lei slike feil som tilsynelatende kommer susende med en ny softwareutgave, og behandles som om det er en feil. For øyeblikket er det en skikkelig gledesdreper med bilen for meg. Har ikke lenger tall på hvor mange ganger bilen har vært der inne. Noen måneder senere er kanskje feilene løst i software, men det virker helt tilfeldig, og ingen beskjeder.
Tittel: Sv: Feilmelding når sete på rad 2 er lagt ned
Skrevet av: smurfTorsdag 02. Januar 2020, klokken 16:53
Får samme feilmelding og bad de sjekke det når bilen var på service sist. Tesla sjekket det og sa det ikke var feil, men kun en varsling og det skulle være slik. Har ikke vært slik tidligere, og veldig voldsom varsling... skulle helt klart vært foruten slik varsling.
Tittel: Sv: Feilmelding når sete på rad 2 er lagt ned
Skrevet av: sjokomelkTorsdag 02. Januar 2020, klokken 19:58
Jeg får tilsvarende meldinger i 6-seteren min hvis setene på rad 2 er kjørt langt frem. Da plinger den hver gang jeg setter bilen i Drive om at "Setene er ikke i låst posisjon. Pass på å kjøre de bakover så de låser fast hvis du skal ha folk sittende der."
Tittel: Sv: Feilmelding når sete på rad 2 er lagt ned
Skrevet av: kodaxTorsdag 02. Januar 2020, klokken 21:31
Får også denne når setene er lagt ned, men det forsvinner med en gang jeg begynner å kjøre. Vet ikke om det har vært sånn siden jeg fikk bilen i august.