Elbilforum.no

Bilmerker => Tesla => Tesla SW og AP => Emne startet av: kråkebolle på torsdag 03. oktober 2019, klokken 23:14

Tittel: Ingen Netflix og YouTube i Theater etter v10
Skrevet av: kråkebolletorsdag 03. oktober 2019, klokken 23:14
Oppdaterte til v10 i dag og finner ingenting under Theater-fanen. Jeg har prøvd reset med tomlene + bremsen, uten nytte. Jeg bruker norsk språk.

Noen som har en quick fix for dette?
Tittel: Sv: Ingen Netflix og YouTube i Theater etter v10
Skrevet av: krister461torsdag 03. oktober 2019, klokken 23:15
Kjøp nyere bil. :)
Tittel: Sv: Ingen Netflix og YouTube i Theater etter v10
Skrevet av: kråkebolletorsdag 03. oktober 2019, klokken 23:16
Kjøp nyere bil. :)
Må vel legge til at det er en Model 3 LR AWD som jeg plukket opp hos Tesla for seks dager siden.
Tittel: Sv: Ingen Netflix og YouTube i Theater etter v10
Skrevet av: krister461torsdag 03. oktober 2019, klokken 23:17
Ah. :)
Tittel: Sv: Ingen Netflix og YouTube i Theater etter v10
Skrevet av: geirci2torsdag 03. oktober 2019, klokken 23:23
Hjelp... nytt emne om noe som er bekreftet, besvart og endog løst i hovedemnet "Tesla V10 er her!"...

Hva med å søke først?

https://elbilforum.no/index.php?topic=47541.msg843369#msg843369 (https://elbilforum.no/index.php?topic=47541.msg843369#msg843369)
Tittel: Sv: Ingen Netflix og YouTube i Theater etter v10
Skrevet av: kråkebolletorsdag 03. oktober 2019, klokken 23:45
Hjelp... nytt emne om noe som er bekreftet, besvart og endog løst i hovedemnet "Tesla V10 er her!"...

Hva med å søke først?

https://elbilforum.no/index.php?topic=47541.msg843369#msg843369 (https://elbilforum.no/index.php?topic=47541.msg843369#msg843369)
Dette er såpass konkret at jeg tillot meg lage en ny tråd. Begynte å bla i tråden du lenker til, men 22 sider à 15 poster er litt nåla i høystakken i en alt-mulig-tråd om v10.

Men takk skal du fan meg ha for hjelpen.
Tittel: Sv: Ingen Netflix og YouTube i Theater etter v10
Skrevet av: Spirofredag 04. oktober 2019, klokken 18:28
Samme problem her. Har en m3p med v10 uten Theater og karaoke. Sikkert mange fler som har det problemet. Løsninger ser ute ?
Tittel: Sv: Ingen Netflix og YouTube i Theater etter v10
Skrevet av: geirci2fredag 04. oktober 2019, klokken 19:01
Hjelpe meg :-)

https://elbilforum.no/index.php?topic=47541.msg843369#msg843369 (https://elbilforum.no/index.php?topic=47541.msg843369#msg843369)
Tittel: Sv: Ingen Netflix og YouTube i Theater etter v10
Skrevet av: Klykkenfredag 04. oktober 2019, klokken 23:10
Løsningen er tålmodighet og bugfix via OTA, om man ikke vil teste ut noe som potensielt skaper nye problemer.
Tittel: Sv: Ingen Netflix og YouTube i Theater etter v10
Skrevet av: kråkebollelørdag 05. oktober 2019, klokken 12:17
Jeg fikset det med factory reset under innstillingen. Men husk at du mister alle innstillinger og triptellere, men det tok ikke mange minuttene å legge til telefon på Bluetooth og gjøre de andre innstillingene for sentry, autopilot etc.
Tittel: Sv: Ingen Netflix og YouTube i Theater etter v10
Skrevet av: Kenneth Frantzensøndag 06. oktober 2019, klokken 20:32
Eg fekk det fram etter å ha gjort detta:
https://youtu.be/w5gowPtcWK4 (https://youtu.be/w5gowPtcWK4)