Elbilforum.no

Bilmerker => KIA => Kia Niro EV => Emne startet av: Haahov på onsdag 10. juli 2019, klokken 10:11

Tittel: Hurtiglading stopper, feilmelding om at bilen ikke er slått av
Skrevet av: Haahovonsdag 10. juli 2019, klokken 10:11
Er ute på langtur fra Sør- til Nord-Norge og er strålende fornøyd med rekkevidde som ligger på ca 500km ved E6 kjøring. Har nå hurtigladet flere ganger på veien oppover, og hver gang har hurtigladeren stoppet etter en tid og feilmeldingen fra hirtigladeren er at bilen ikke er avslått (noe den er). Får startet ladingen igjen etter å ha koblet fra og til igjen. En gang skjedde det flere ganger i løpet av ladingen. Noen andre som har opplevd samme problem?
Tittel: Sv: Hurtiglading stopper, feilmelding om at bilen ikke er slått av
Skrevet av: Bjoristorsdag 11. juli 2019, klokken 21:29
Skjer dette på samme type lader/leverandør? Hvis det skjer på
vilkårlige ladere er det nok noe med bilen, men det kan lett være noe med laderene også, det skal gå å lade med bilen på... Bare den er av ved start og stopp...
Tittel: Sv: Hurtiglading stopper, feilmelding om at bilen ikke er slått av
Skrevet av: Haahovsøndag 14. juli 2019, klokken 09:21
Det har skjedd på hurtigladere fra forskjellige leverandører. Har de siste gangene tatt ut alt av USB kontakter og låst bilen før jeg har koblet til hurtigladeren. Da har det gått bra. Har låst opp igjen mens bilen lader uten at dette har hatt noen innvirkning.
Tittel: Sv: Hurtiglading stopper, feilmelding om at bilen ikke er slått av
Skrevet av: grlørdag 05. oktober 2019, klokken 20:12
Madammen sliter med Niroen vår og nå, får litt varierende feilmeldinger på forskjellige ladere, men deriblant "Kommunikasjon feilet, slå av bilen" eller noe slikt. Fikk ladet på sjette forsøk på Fortum Brokelandsheia, ga opp Ionity Rygge, fikk ladet på tredje forsøk eller noe på GK rett ved siden av, men den stoppet igjen etter 6 kWh. Forbanna dritt. Fant du utav noe?