Elbilforum.no

Annonser (relevant for elbiler) => Tilbud og etterspørsel av tjenester => Emne startet av: SandvenSAS på Onsdag 04. April 2018, klokken 15:57

Tittel: Service, EU kontroll og reparasjon Tesla i Bergen (og andre elbiler)
Skrevet av: SandvenSASOnsdag 04. April 2018, klokken 15:57
Hei,

Sandven Service AS satser kraftig på elbilmarkedet. Vi har investert i god kompetanse og har samlet 12 års erfaring med Tesla.

Vi tilbyr PKK (EU kontroll) service, hjulstilling og reparasjon på Tesla, men har også skaffet oss god kompetanse på flere merker. Vi jobber også med å utvide våre tjenester med tilbehørsmontering mm. 

Vår hjemmeside gjenspeiler ikke noe av dette men vi jobber med å oppgradere denne i løpet av våren, her vil vi på sikt dele tips og triks med det å eie en elbil.

Prøv oss gjerne om du trenger noe utført på din bil, vi er nå flere elbilentusiaster som jobber her og hadde et hyggelig besøk med TOCN Hordaland før påske.

Introduksjonspriser service på Tesla:
Service 1: 4000 kr
Service 2: 5500 kr (inklusiv bytting av bremsevæske)
Service 3: 4000 kr
Service 4: 5500 kr (inklusiv bytting av bremsevæske)

Servicer inneholder skift av kupefilter, vindusviskere, batteri i fjernkontroll, sjekkliste på lik linje som Tesla samt alle servicer vil inneholde forslag for utbedring av garantiarbeid hos Tesla. (Det være seg problemer vi finner evt om bilen mangler noen bulletiner)

Tillegg: Hjulstilling ved behov: 1750

Vi tilbyr nå også en Garatiutløpstest på Tesla - Vi har som sagt 12 års erfaring og vet hva vi skal se etter. Pris for dette er: 2900
Alle priser er inklusiv mva.

Med vennlig hilsen
Kjetil E. Langsæter, Sandven Service AS

Kontakt oss på: service@sandven.com eller telefon 55133280