Elbilforum.no

Lokale elbilforeninger => Møre og Romsdal elbilforening => Emne startet av: moderator 2 på Onsdag 25. Oktober 2017, klokken 10:07

Tittel: Etablering av Nordvestlandet Elbilforening
Skrevet av: moderator 2Onsdag 25. Oktober 2017, klokken 10:07
Har du lyst til å bidra lokalt for miljø, elbil og flere ladestasjoner? Vi starter opp Nordvestlandet elbilforening og etterlyser engasjerte personer som ønsker å bidra.

Norsk elbilforeningen jobber med å starte opp lokalforeninger i hele Norge slik at vi får innspill og jobbe for miljø, elbil og flere ladestasjoner på lokalt nivå. Vi inviterer deg som medlem i Møre og Romsdal og Sogn og Fjordane til oppstartsmøte for Nordvestlandet elbilforening.

   
Program
Har du lyst til å gi ditt bidrag for elbil lokalt? Meld din interesse til petter(at)elbil.no i forkant av møtet. Hvis du ikke har anledning til å være tilstede på møtet kan du sende noen ord om deg selv. Vi er på utkikk etter engasjerte personer med ulike interesser som miljø, politikk og teknologi.

Lokalforeningene i Norsk elbilforening arrangerer medlemsmøter, deltar på ulike arrangementer, kommer med innspill til lokale myndigheter og lokale medier.

Personene som blir valgt til interimstyret får i oppgave å arrangere ordinært årsmøte med valg av lokalt styre. Det blir mulighet for å delta på landsråd i Norsk elbilforening som samler lokalt tillitsvalgte fra hele landet en helg for å dele erfaringer og vedta hva Norsk elbilforening skal jobbe for.

Har du spørsmål kan du kontakte Petter Haugneland (Mob. 98234699, petter(at)elbil.no).
Tittel: Sv: Etablering av Nordvestlandet Elbilforening
Skrevet av: THEOnsdag 24. Januar 2018, klokken 08:23
Hvordan gikk det med etablering av Nordvestlandet elbilforening?

Hadde egentlig litt lyst til å reise, men var opptatt på jobb, og det fristet ikke å kjøre 400 km med tre fergestrekninger hver vei, total minst 8 timer + evt. lading for å være der. Måtte i så fall tatt meg fri to dager fra jobb, og det sier jo litt om hvor kronglete Nordvestlandet er geografisk. For min del hadde faktisk den mest praktiske reiseruten (bedre med tanke på lading og ingen ferger) gått gjennom både Mjøsen og Omegn og Trøndelag elbilforening sine områder.
Tittel: Sv: Etablering av Nordvestlandet Elbilforening
Skrevet av: ØggenOnsdag 14. Februar 2018, klokken 22:12
Hei.

Har ikkje sett dette innlegget før no, men kan informere om at Møre Og Romsdal Elbilforening er danna.
Det var ingen representanter fra Sogn og Fjordane, så det blei beslutta å forsøke å få til nokke der seinere.

Det finns desverre ei side på Facebook med som tittulerer seg med Møre og Romsdsdal Elbilforening. Om nokken skulle vite ken som har starta den, gi meg et hint.
Meir info kjem seinere.
Tittel: Sv: Etablering av Nordvestlandet Elbilforening
Skrevet av: e-curiousLørdag 21. April 2018, klokken 15:38
Ettersom Sogn og Fjordane og Hordaland fylker har vedtatt å slå seg sammen, så kan det jo være naturlig å se sørøver til Hordaland.  ("Vestlandet elbilforening" kan vi jo la ligge  foreløbig :) )