Elbilforum.no

Populære temaer => Ladeplasser og ladekabler => Emne startet av: Helspent på Torsdag 04. Desember 2014, klokken 21:35

Tittel: Lading i Oslo/Vika
Skrevet av: HelspentTorsdag 04. Desember 2014, klokken 21:35
Hei,

Helt fersk elbil-eier og avhengig av lading i Oslo... Nå har jeg kjørt litt rundt for å orientere meg og kan konkludere med at dette ikke fungerer særlig bra.

Selv om jeg skulle være villig til å betale kr 360,- for å stå parkert i p-husene, så er det uansett ekstremt få plasser tilgjengelig??

Av alle parkeringshusene i Munkedamsveien er det bare House of Oslo som har, med hele 3 stk (hvorav 2 i ustand per i dag). Saga har riktignok en del plasser langt nede i kjelleren, men det virker som disse er gjort kommunale/gratis, ergo bare å glemme.

Hvorfor setter ikke p-husene opp flere ladeplasser?
 Tittel: Sv: Lading i Oslo/Vika
Skrevet av: hdhTorsdag 04. Desember 2014, klokken 21:59
Du har jo p-huset på Aker brygge, der er det ganske bra med ladekontakter, men igjen så er det jo det med at det fort koster litt å parkere der i lengden.
Tittel: Sv: Lading i Oslo/Vika
Skrevet av: TBFredag 05. Desember 2014, klokken 20:27
Hvorfor setter ikke p-husene opp flere ladeplasser?
Pr. idag er det nok ikkje så mykje å tjene på ladeplasser? Det er samme pris på plass med og uten lading, dvs. vil fort føre til mindre belegg å reserve plassar til lading.

Oslo Kommune har og satt opp mange plassar som er gratis - som gjer at betalingsviljen ikkje er så stor blant elbilister pr. idag.

Men, om p-hus selskapa enten ser ein måte å trekke til seg fleire kundar, eller ser det er mulig å tjene (meir) pengar på å tilby dette -så vil dei nok bygge ut meir.. :-)