Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 535 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Ny drakt på forumet!

Startet av Elbilforum admin, tirsdag 07. mars 2023, klokken 01:24

« forrige - neste »

Warlock

Det har aldri vært problemer med å lese hverken på mobiler (Sony og Samsung for min del) eller på PC. Også med siste oppsett skalerer jeg litt opp på PC og litt ned på telefon, om jeg ikke ber om dektop versjonen på mobil også.

Kan si meg enig at det kastes vekk en god del plass på å ha mye luft overalt, er jo mer luft enn innhold på sidene nå...

Kim-

Kan dere få et mørkt tema?  :)  :)  :D
2023 Tesla Model Y LR
2021 Tesla Model 3 LR - solgt
2018 Tesla Model X 75D - solgt

eisa01

Sitat fra: eisa01 på fredag 24. mars 2023, klokken 18:36Men, det mangler ikon og link for å gå til siste nye innlegg i en tråd som gjør det gjør det litt vel vanskelig å bruke.
Vet ikke hva som skjedde, men er der nå så alt funker bra :)

Dette ble mye bedre

Det kunne blitt enda bedre om man slapp å trykke på det lille "Nye"-ikonet for å komme til siste uleste innlegg, men kan trykke på selve navnet på tråden som i dag tar deg til første innlegg.

Det er som regel det man alltid vil (har man ikke lest tråden før, så kommer man til første innlegg ;) )

hanche

Sitat fra: eisa01 på fredag 24. mars 2023, klokken 18:36Endelig er forumet lesbart på mobil! (iPhone 13 mini)

Men, det mangler ikon og link for å gå til siste nye innlegg i en tråd som gjør det gjør det litt vel vanskelig å bruke.

Joda, du har en lenke. Ordet «Nye» i hvit skrift på blå bakgrunn til venstre for trådtittelen. Fungerer hos meg i hvert fall, iPhone 11 Pro.
Trondheim; Kia Soul 2016 · 2018 · 2020
– ingen planer om nye bilkjøp på laaang tid –

Marsto

#34
Helt supert design på pc men savner hvem som har lagt inn siste innlegg på mobil. Det hadde vært fint å se på første side av innleggene hvem som har lagt inn siste innlegg hvis man har mange sider med innlegg.
Think 2010 mod., 2 seter med Enerdel Lithium Ion batteripakke. Farge: City Citrus

CCTesla

Siden omlegging av forumet, får jeg feil melding i Tapatalk "Server error occurred: Cannot redeclare spamProtection..."

AndreasBS

Sitat fra: Erik Ola Ulvestad på torsdag 23. mars 2023, klokken 22:51Har ny look noko å gjere med at Elbilforum ikkje fungerar i Tapatalk app (Android) i kveld?

Du kan ikke vise dette vedlegget.
Tapatalk byr på en del problemer nå ser vi. Så vi jobber for å finne en løsning

AndreasBS

Sitat fra: førategangtesla på torsdag 23. mars 2023, klokken 23:32Jeg bruker bare mobil stort sett og må innrømme at jeg ikke liker det nye designet. Jeg synes det blir veldig rotete og med stor skrift, uoversiktlig.

Får håpe det går seg til. Er det mulig å endre/implementering av gammelt design for de som liker det?
Vi tok en runde på dette, men det er såpass mye som er annerledes i den siste versjonen, at vi dessverre ikke bare kan hente frem det gamle temaet. Virker mer hensiktsmessig å lage et "minimalt" tema som eventuelt kan brukes. Denne må følges opp senere

Counterpointer

Thank you for contacting Tapatalk!
The forum does not have a working Tapatalk plugin running at this time, hence causing the issue. We contacted the forum owner with a request to update the plugin.
Please report the same to your forum admin as requests from members are looked into more quickly.

Chris
Tapatalk Support


Den ovenstående er fra Tapatalk som jeg brukte og som er mye bedre estetisk enn web versjonen. Fint om Tapatalk kunne brukes.

geear

Sitat fra: eisa01 på fredag 24. mars 2023, klokken 18:36Endelig er forumet lesbart på mobil! (iPhone 13 mini)

Men, det mangler ikon og link for å gå til siste nye innlegg i en tråd som gjør det gjør det litt vel vanskelig å bruke.
Hææ?

Jeg brukte det mye på mobil før, Elbilforum har vært sånn tidtrøyte under venting for meg, et minutt her og fem der, og da syns jeg det gamle forumet fungerte fint i Safari (hadde Tapatalk og, men foretrakk webutgaven i Safari), eneste unntaket var at bilder i blant kunne rote det til, mens det nye her syns jeg er elendig på mobil. Har iPhone 14 Pro Max, så det er vel blant de større skjermene.

eisa01

Var nok de færreste som brukte forumet på mobil, se alle som klager på manglende tapatalk nå

Forøvrig, Tapatalk er ikke anbefalt av SMF lenger (motoren til dette forumet) – har blitt fjernet fra modifications fordi de ikke forholder seg til standardene de har satt: https://www.simplemachines.org/community/index.php?topic=584869.msg4144053#msg4144053

1317142119

Sitat fra: AndreasBS på torsdag 23. mars 2023, klokken 17:27
Sitat fra: snakkesalig på torsdag 23. mars 2023, klokken 17:20Jeg har spurt før, uten å bli hørt. Men er det ikke mulig å fjerne underforum-beskrivelsene fra forsiden, særlig for bilmerkene? Historien til Fiat er sikkert spennende den, men det tar mye plass, særlig på mobil.
takk for forslag! Synes også det blir veldig mye på mobil. Skal ta en runde på dette internt, men tør ikke love at dette fjernes.

Evt om man kunne bare vist underforum som er mye brukt, eller hatt en funksjon for å skjule de.
Kan man ikke bare fjerne teksten om Fiat helt? Det blir jo bare feil uansett og litt rart, gitt at de færreste merkene har en slik tekst. Fiat har for øvrig flere elbiler enn 500e.

hanche

Jeg er blant de som fant forumet totalt ubrukelig på mobil før. Problemet var vel at det krevde horisontal rulling for å lese teksten, og da er løpet kjørt hva brukervennligheten angår. Så jeg prøvde tapatalk, og hev ut den også etter noen dagers bruk. (For lenge siden nå til at jeg husker detaljene, men jeg hatet det intenst.)

Nå synes jeg forumet er fullt ut brukbart på mobil. Jeg så at noen klaget over manglende lenke til siste nye innlegg tidligere i tråden, og jeg svarte at joda, lenken finnes, den. Men nå ser jeg at jeg leste klagen feil. Lenken Nye (hvit på blå bakgrunn) er til første uleste innlegg, som jeg synes virker mest fornuftig. Hvorfor noen vil ha en lenke til siste nye innlegg, er meg en gåte. Men for all del, det er jo bare å gå til siste side i tråden (ett trykk) og så rulle ned til bunnen.
Trondheim; Kia Soul 2016 · 2018 · 2020
– ingen planer om nye bilkjøp på laaang tid –

Marsto

#43
Hei hancke. Det ser ut til å være en enda større gåte at du mener at hvem som har lagt til siste innlegg i et tema ikke er viktig. Jeg har et 10 talls tema/innlegg jeg følger. Det virker som du følger innlegg kun på PC eller kun ett og annet på mobil. Det bør være innlysende å se hvem som har lagt til siste innlegg både på pc og mobil, spør du meg.
Think 2010 mod., 2 seter med Enerdel Lithium Ion batteripakke. Farge: City Citrus

Electric cars in Norway

Sitat fra: hanche på torsdag 30. mars 2023, klokken 14:46Nå synes jeg forumet er fullt ut brukbart på mobil.

hanche  :+1:  er helt enig med deg, jeg...

© 2023, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA