Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

God video på en reperasjon av en P85

Startet av trondhla, lørdag 29. februar 2020, klokken 20:14

« forrige - neste »

trondhla

Link til video som viser hvordan en karosseriskadet Model S skal repareres fagmessig. Bilen oppgraderes også litt men nyere årgang frontfanger uten å måtte bytte panser. Bulker i taket er som man kan se alltid arbeidskrevende. Dette var litt moro å se på og lærerikt.

https://www.youtube.com/watch?v=tl50wKsV7Tw

Muffinman

Legit Street Cars, Samcrac og onkel Rich er kanaler som er obligatorisk å følge for den som er bilinteressert på dette nivået. Takk for link!

trondhla

Veeel Samcrack vil jeg ikke akkurat anbefale som en bilrelatert høyverdig yt-kanal. Jeg kan rive meg i håret over hvor overfladisk og lite teknisk intlegent den fyren kan være. (Helle litt magisk fiks-faks olje inn her og der så ordner det seg).
For god forståelse av moderne biler, herunder el.bil og hybrid med henblikk på diagnose og reparasjon er dette kanalen jeg anbefaler:
https://www.youtube.com/channel/UCR73yN7vT7-P541g2qlfRrg

Muffinman

Han har god innsikt i mye, ikke nødvendigvis alt det tekniske. Du har ikke vært innom Tavarish skjønner jeg  :laugh:

PF

hvis man ønsker innsikt i utgående teknologier så anbefales Harry Metcalfe restaurering av Lamborghini Espada
https://www.youtube.com/watch?v=jG2Gwh-H7YE

Samcrac og Tavarish og de ser jeg på som mer underholdning, er lite kvalitet i jobben som gjøres fra deres side, men artig å se på.

Muffinman

Jeg setter veldig stor pris på det Jason i Engineering Explained gjør. Kunskapsbasert tilnærming til alt, og man må bare elske tavla :)

https://www.youtube.com/user/EngineeringExplained/videos

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA