Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Elbilhatet tiltar i styrke, men dette var spesielt.

Startet av Disqusor, onsdag 02. januar 2019, klokken 16:01

« forrige - neste »

Disqusor

https://electrek.co/2019/01/01/tesla-pickup-truck-drivers-supercharger-protest/

Vi ser samme "tendensen" også på flere norske kjøpesentre, folk som parkerer, både elbiler, som ICE, uten tilkoblete ladekabler !

Disqusor

#1
Skulle lade forleden, med i3én, det sto det 3 elbiler, som IKKE var tilkoblet, pluss 2 ICE ! Hallo, dette er et ALLMENT problem, linken er bare en illustrasjon, som jeg har sett flere versjoner av, alle uten tilknytning til Teslas ladestasjoner !

Dette handlerom en atferd som rammer alle, BMW, NISSAN, KIA, iPace, u name it, ALLE, derfor burde linken løftes til samtlige forum ! Min påstand er at dette, som problem, er tiltagende, og det berører alle !

Disqusor

For å si det slik, kanskje dere skjønner problemet den dagen dere opplever at ladeplassen er okkupert av elbiler, som ikke er tilkoblet, og av ICE som bare har parkert på en ledig ladeplass, hvor ingen plasser er ledig....for DEG  !!!

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA