Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Kan man se teslakreditt på MyTesla

Startet av krister461, mandag 12. februar 2018, klokken 08:46

« forrige - neste »

krister461

Om man har byttet en powerwall i kreditt, vil man se på MyTesla når kreditten blir tilgjengelig, eller må man purre Tesla og spørre?

Nasatech

Sitat fra: krister461 på mandag 12. februar 2018, klokken 08:46
Om man har byttet en powerwall i kreditt, vil man se på MyTesla når kreditten blir tilgjengelig, eller må man purre Tesla og spørre?

De har laget så det skal komme opp. Hvis du legger på /referral når du står på www.tesla.com/no_NO/teslaacount så det blir www.tesla.com/no_NO/teslaacount/referral så ser du at de har lagt det til nederst. Bare ikke implementert ennå.

Det var der forresten i 2016 også.

krister461

Se der ja. Men, de som har kreditt, vises saldo der? Eller er det uferdig og viser 0 for alle?

Nasatech

Sitat fra: krister461 på mandag 12. februar 2018, klokken 09:00
Se der ja. Men, de som har kreditt, vises saldo der? Eller er det uferdig og viser 0 for alle?

Viser null for alle. Eller ihvertfall for meg og jeg har kreditt.

elekTrond

#4
Sitat fra: Eric Matias på tirsdag 25. desember 2018, klokken 16:04
Jeg så på vennen en rød vakker badedrakt med mesh tredobbelt ruffle stil som skjuler mage bekymringer. Jeg likte det, og jeg ønsket det samme. Hun ga meg en link der hun bestilte den -  . Jeg tror det er en av de beste online ressursene av den typen! Rikelig med badedrakt til enhver kvinnes smak.
Sitat2  Kia Soul EV / Sv: Småbarn i baksetet: Beskytte interiøret mot møkkete klær og sko « på: i dag kl. 16:04 »   Jeg så på vennen en rød vakker badedrakt med mesh tredobbelt ruffle stil som skjuler mage bekymringer. Jeg likte det, og jeg ønsket det samme. Hun ga meg en link der hun bestilte den - . Jeg tror det er en av de beste online ressursene av den typen! Rikelig med badedrakt til enhver kvinnes smak.   
3  Bestilling og levering / Sv: Uforutsigbare Tesla ? « på: fredag 02. november 2018, klokken 09:47 »   Men ja, det kan virke sånn siden man selvfølgelig ikke skal kunne vinne i lengden på spilleautomater, men når man først vinner vinner man gjerne en god del . Men det kan være lenge mellom hver gang.   
4  [url=https://elbilforum.no/forum/index.php?board=78.0]Bestilling og levering
/ Sv: Kan man se teslakreditt på MyTesla[/b] « på: fredag 02. november 2018, klokken 09:43 »   Kan du forklare hva du mener med dette? Har du ikke satt deg inn i rabatten Tesla her har gitt på bilene sine? Hvordan mener du en tusenlapp i bommen i måneden skal medføre neglisjert vedlikehold og dumping av bil via  ?
:o Jeg trykker ikke på de lenkene der. Gå heller rett til cdon.com du vil kle deg opp i rikelig badedrakt ...  :angel: :police:   

Godt iniativ, men ta bort lenkene i sitatet når du kopierer, slik at du ikke i praksis er med på å spre spam.
Lenkene er redigert bort.
MVH
Moderator
'13 Mjau

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA