Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Tesla til Astrid Lindgrens Värld (Vimmerby)?

Startet av geear, søndag 28. oktober 2018, klokken 19:59

« forrige - neste »

geear

Må til Vimmerby-området neste sommer, og kommer enten fra Gøteborg eller Malmø-området, og drar hjem via Svinesund. Ser det er ufattelig få superchargere og hurtigladere i sørøstre Sverige, iallfall når jeg sjekker Clever og Tesla. Er det noen andre som har i området?

SuC Ulricehamn er sikkert bankers iallfall om vi kommer via GB eller når vi skal hjemover til Svinesund, men det er fortsatt 17 mil mellom Vimmerby og Ulricehamn, og det eneste jeg finner av lademuligheter er Clever Chademo i Jønkøping. Kommer vi fra Køben/Malmø ser det enda verre ut, men mulig kystveien, E22, er tryggeste valg, selv om det er en god del lenger? 250km fra Kristianstad SuC til Vimmerby, så det går helt greit så lenge vi finner destinasjonslading, men er da helt avhengige av det, siden det verken finnes chademo eller SuC i området.

Hoteller med lademuligheter i området?

Edit: Bommet på kategori, tydeligvis, skulle egentlig i "Lading av Tesla". Får ikke slettet emnet, så da får den bare ligge. Fint om en moderator kan flytte det.

Runaraa

Denne kan du bruke.
Forøvrig er det endel punkter utenfor parken. Tror jeg betalte 100kr dagen der (tror 50kr var kostnad for parkering).

Hurtiglader som jeg la med får du lastet ned en app på og reg kort. Den er tilnærmet umiddelbart ved utkjøring av parken.

Ellers så er SuC Ulricehamn fint å lade på  på vei dit og på vei hjem.

geear

Ja, da nærmer det seg en tur til Vimmerby. Ser du skrev hurtigladee over her, men det er da bare en type 2 AC i følge appen? Ser ut som nærmeste hurtiglader (50kW) er 35km unna, i Målilla.

Ulricehamn blir nok brukt i begge retninger ja, men Må ha juice der vi er også. Ser Tesla har destinasjonsladere på Bjorkbackens Karakterhotell. Noen som har brukt de i det siste?

Kristian O

Tror det var Type 2 inne på Astrid Lindgren verden.
-S 85, MC Rød, tech pakke, 7 seter.
  130.000 km siden April 2014. Solgt april 2019
-Kia Soul 2016
- Model 3 LR april 2019

geear

Ja, men de er visst nok kun 16A 1-fas, så må vel stå omtrent et døgn. Har booket på Björkbackens, så bare TWCene på 7,4kW er oppe og går så satser vi på en natt med en av de, så er vi omtrent i mål. :)

geear

Inne i parken var det fire stk type 2. De ga maks 15A, så det ble ikke allverdens på en dag, men var helt greit. 50 sek i parkering pluss 50 sek for lading. Det var også noen andre uttak, muligens CEE eller schuko, men testet/sjekket det ikke ut.

Lademulighetene ved Björkbackans Karaktärhotell var luksus. Det var noe sånt som 20 plasser med strømtilgang, under tak, hele den ene rekka med schuko (okkupert av fossilbiler), og andre rekka var det tre stk Tesla destinasjonsladere (22kW) og flere type 2. 3,-/kWh. Det var også et solid solcelleanlegg på hotelltaket, så det var kortreist og fornybar strøm.  :D  :+1:

Forøvrig veldig kjekt i parken.  :+1:

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA