Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Ta av ramme rundt radio I.Miev 2011

Startet av emagic, torsdag 25. oktober 2018, klokken 08:40

« forrige - neste »

emagic

Noen som har et godt råd for hvordan man får av plastramma som sitter rundt den originale Pioneer radio/navien som sitter i 2011 modellen uten at denne blir ødelagt?   Nå har jeg dyttet og dratt og bannet og svertet i alle mulige retninger med lånt Facom "brekkeverktøy" men det hjelper ikke en tøddel!

Regner med at det er en slags magisk kombinasjon av "opp-ned-venstre-ut" eller noe sånt som må til...

Skulle bare hatt den ut for å få lagt ut en Aux kabel som de jo på en eller annen måte ikke gadd å putte inn når de satte inn radioen i første omgang.

-emagic

Stjerneglis

Bruk fingrene og dra forsiktig opp toppdekslet fra bakkant (ved frontruta) så løsner hele kladden sammen med spilleren. Aux-inngangen sitter på baksiden av spilleren nederst på førersiden.
2021 Tesla Model Y LR AWD
2019 Hyundai Kona Electric
2011 Mitsubishi i-Miev - solgt...

nleitao

just push from the top. I'll post a video removing mine later today.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA