Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Uforutsigbare Tesla ?

Startet av Avh, lørdag 20. oktober 2018, klokken 09:31

« forrige - neste »

Avh

Vet ikke om jeg helt er komfortabel med alle endringer Tesla gjør uten å varsle i god tid på forhånd. F.eks. sikkert noen i USA som gremmet seg over det nye batterivalget for mod 3, etter nylig å ha kjøpt long eller kort versjon.
XPENG P7
Ex Tesla mod 3
Ex Tesla S 85 kWh Rød mm
Ex Tesla Roadster 2,5
Ex-Buddy
2 x EL-sykkel

1000kwh

Har Tesla en plikt til å melde i fra om alt de gjør? Føler de er ganske forutsigbare med all twitringa

Avh

Da misforstår du. En twittermelding som kommer samtidig med endringen kan ikke sies  å være forutsigbar.
XPENG P7
Ex Tesla mod 3
Ex Tesla S 85 kWh Rød mm
Ex Tesla Roadster 2,5
Ex-Buddy
2 x EL-sykkel

sjokomelk

Da kan du jo også argumentere med at alle andre som lager og selger produkter og gjør endringer på de underveis i levetiden også er uforutsigbare. Men Tesla er et såpass lite selskap, så de har ikke tid eller anledning til å vente til neste modellår med å gjøre endringer de ser behovet for. Så de kan fort finne på å bytte ut f.eks. hele skjermen i midtkonsollen til en helt annen modell helt plutselig en tirsdag i mars. Og det er ikke noe galt i det.
Men samtidig ser jeg at det kan bli litt forvirrende som kjøper/forbruker at ikke alle 2018-modellene hadde samme tilvalg eller deler.
Kjører 2017 Tesla Model X 100D - utlevert 1/12-17 - oppgradert til MCU2/HW3 og CCS
RTFM: https://www.tesla.com/ownersmanual

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA