Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Prisliste/brosjyre fra Nederland

Startet av Snart-i3, tirsdag 09. oktober 2018, klokken 18:07

« forrige - neste »

Kåre Knatten

Sitat fra: Pingle på mandag 15. oktober 2018, klokken 22:55
Nå slipper man vel fortsatt mva for elbil i Norge, så da kommer man vel på ca 620k pluss regavgift og vrakpant. Mulig det er noen subsidier på elbiler i Sverige også?
Svenskene får subsidier, mener det hjelper ikke noe på biler for eksport. Kr. 60000,- blir utbetalt etter at bilen har vært i personlig eie over 6 måneder. Dette for å unngå at subsidieringen blir eksportert, slik som har skjedd i andre land. Norge har ingen subsidier,  kun avgiftslettelser,  selv om mange oppfatter det motsatte.

Trond.m

Man kan kalle det hva man vil, men å gi mva reduksjon på mer enn 100.000 kr er i praksis subsidiering. Den svenske støtten er det nok ikke mulig å få for norske kunder, for da må bilen registreres først i Sverige. Kanskje det holder med en dags registrering ? Antar at det ville være for enkel omgåelse.

Jon65

Noen som vet hvor mange som står på venteliste i Sverige?


Trond.m

« 600 svenskar redan ställt sig i kö»

Da er det vel 601 i kø siden jeg ikke er svensk  ;)

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA