Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Bilen ruller ujevnt / rister

Startet av shorizo, torsdag 04. oktober 2018, klokken 08:29

« forrige - neste »

Njål

Leverte bilen på verksted idag 14.november. De ringte og sa at mekaniker ikke hadde funnet noe feil, etter å ha testet forstilling og bakstilling m.m. Han som ringte var teamleder for noen av mekanikerne, og ville selv teste bilen mens vi snakket på tlf. Han kjente og bekreftet vibreringen. Det er også en betydelig ulyd ved høyresving, mindre i venstresving, minner om et gåent hjullager. Dette bekreftet han også.

I tillegg er det en "klunk" lyd over dumper og når det er ujevn vei, som om demperne ikke fungerer helt, men minner mest om dårlig foringer i hjuloppheng, bærekule, bærearm eller ymse stag. Han skulle teste bilen mer for å sjekke "klunke" lydene. De må ha bilen ut morgendagen også for videre feilsøking. Ble lovet at de ikke vil gi seg før de finner årsakene, hvilket lover godt.

Fikk enda en telefon fra BNH, som også hadde testet bilen idag. Han bekreftet også vibreringen, samt ulyder og at det definitivt er en feil eller flere. Dette er et lite mysterium, egentlig ganske stort, men de lovet å finne ut av det, forhåpentligvis i løpet av morgendagen!

Det er viktig at flere tester bilen, da det utvilsomt er forskjell på folk/mekanikere. Akkurat som leger, snekkere eller andre som leverer tjenester.

Ny oppdatering følger fortløpende :)


© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA