Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap
Hovedmeny

Sport E-tron

Startet av JorEl, lørdag 22. september 2018, klokken 21:02

« forrige - neste »

JorEl

Tesla Model S75D 2018 MCU2 FSD HW3
"the car is driving itself, the driver is only there for legal reasons"

Counterpointer


e-Stig

Uansett flott det er nye modeller på vei. Det begynner å haste litt hvis hver tredje solgte bil fra Audi skal være elektrifisert innen 2025. Det målet er ikke mulig å nå uten å levere modeller som tar over for de mest populære størrelsene; A3, A4 og kanskje A6.
e-Golf august 2018
e-Golf august 2020

Pingle

Denne så da ikke ut til å være avløser for a3,4 eller 6, men heller klassen "kjerringa flyttet ut, jeg oppgraderer til nyere og penere".
Aka bil for å vise finansielle muskler, for oss som har latt det kroppslige samle seg rundt et stadig lengre belte.
Audi e-tron 55, kjøpt 05 2020

HelectriC

Endelig en ny stor elbil som ikke er SUV. Jeg skjønner ikke hvorfor alle skal lage SUV, kjedelige biler! Vil sitte lavt og ikke ha en bil som går fra venstre til høyre til de grader. Kjøre buss kan fotballaget gjøre ;)
ioniq 5

Pingle

#5
Sitat fra: HelectriC på tirsdag 25. september 2018, klokken 22:05
Endelig en ny stor elbil som ikke er SUV. Jeg skjønner ikke hvorfor alle skal lage SUV, kjedelige biler! Vil sitte lavt og ikke ha en bil som går fra venstre til høyre til de grader. Kjøre buss kan fotballaget gjøre ;)
Både Audi etron Sportback concept (Elaine?) og Porsche Taycan/Taycan cross tourismo kommer før GT (se Orbits oversikt på s 46 i "reservasjon av" ...), og alle tre bør kunne by på mer lavtsittende kjøreopplevelse enn fotballaget får. Hvilken som er best familiebil, er et åpent spørsmål, men irrelevant for tråden (jeg holder en knapp på at det ikke er Taycan).
Noterer ellers at Audi beholder en stor "grill" også på Sportback, tviler fortsatt på at det er gunstig for luftmotstand, selv om den bør være bedre enn etron, om ikke annet så pga arealet. 
https://blogg.eabryn.no/audi/elaine/
https://www.audi.no/no/web/no/magasin/livsstil/audi-e-tron-sportback-concept-rundtur-i-spania.html
https://www.audi.no/no/web/no/bilmodeller/audi-tron/audi-e-tron-sportback-concept.html
https://www.porsche.com/international/aboutporsche/e-performance/mission-e-cross-turismo/
Audi e-tron 55, kjøpt 05 2020

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA