Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Think, Buddy og Tazzarai i Aftenposten i dag

Startet av Caspar, søndag 12. august 2018, klokken 09:36

« forrige - neste »

Caspar

Petter Haugneland som er informasjonsansvarlig i Elbilforeningen slår et slag for Think, Buddy og Tazzarai som et alternativ for de som ikke vil vente på en elbil med lang bestillingstid. Er det et godt råd? Det er vel ikke tvil om at disse bilene nå er å regne som hobbybiler for folk med kunnskap og interesse? Du kan ikke vise dette vedlegget.
Remind me later..........
Toppåsveien, rett ved Kolbotn

1000kwh

Nå ser man jo ikke hele teksten, men det er over 3000 elbiler på finn. Man bør klare å finne noe annet enn Think  :D

automat

Trodde elbilforeningen arbeidet for å fremme elbilisme.
Ikke skremme bort potensielle elbilister.
Audun Torsdalen
Styremedlem Østfold Elbilforening 2022-
2014 Peugeot iOn
2017 Tesla mod X75D
2018 Hyundai Ioniq

krl

Dette høres helt ko-ko ut. Håper ikke noen er så dumme at de følger rådet. Trilling-bilene er vel ca. det minste som kan fungere som en normal bil.

elektrolux

Til rette prisen og med backup løsning når bilen svikter er Think OK.

Buddy er på rask vei opp grunnet innføring av bompenger på elbiler, og forskjellen på kjøreopplevelsen på en Buddy og en Think er ikke veldig stior. Er uten tvil den beste 4 hjuls motorsykkelen på markedet.

Tazzari er nok for spesielt interreserte.

En litium ombygget Think Classic og PSA vil selvfølgelig være et perfekte alternativ om en er komfortabel med å bryte loven om batterikjemibytte. Med tanke på at en redder verden med gjenbruk av bil og batteri mer enn oppveier dette forbrytelsen en bedriver. ;)
Stavanger:

Selger utstyr for EV lading og energieffektivisering via http://elbilhjelpen.no AS

Har for tiden Tesla S85, Smart ED, BMW C- evolution, Carver S+, Monotrazer MTE-150, Citroen C1 EVie, div. Think og PSA Classic og City 2010 model, Chin 3 hjuler Pickup, Buddy M9 samt Vectric scooter. Venter på Microlino og Aptera #2246

Daglig leder i Elbilhjelpen.no

1317142119

Sitat fra: elektrolux på søndag 12. august 2018, klokken 11:32
Til rette prisen og med backup løsning når bilen svikter er Think OK.
Du tror det er mange som gidder å ha én nummer 1-bil på diesel som kona bruker, én nummer 2-elbil som som mannen bruker og én nummer 3-bil på bensin som skal stå på gårdsplassen og koste penger fordi mannen kjøpte en drittbil av en elbil som kan risikere at tar kvelden når som helst?

Høres ut som en dårlig spøk spør du meg.

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA