Skrevet av Emne: Demontere dashboard(eller diverse deler av det) i en BMW i3 2014....?  (Lest 524 ganger)

stigero

  • Jr. Member
  • **
  • Innlegg: 5
    • Vis profil
Demontere dashboard(eller diverse deler av det) i en BMW i3 2014....?
« på: tirsdag 10. juli 2018, klokken 23:17 »
Har nettopp gått til anskaffelse av denne godsaken og umiddelbart så kommer trangen til å demontere for å evt. oppgradere o.l. Men aller første ting er bombrikken, og hvor denne kan skjules. Noen som vet om en fin liten plass bak et deksel eller i et "skjult rom" i dashbordet denne kan gjemmes? På Teslaen så er det et lite deksel som kan fjernes for å legge bombrikke i slik at den er skjult men virker fremdeles - har i3 noe slikt?

Eventuelt noen som har en link til hvordan jeg demonterer (store)deler av dashboard? Tenkte området rundt infotainment skjerm og styring, rattstamme, a-stolpe deksel.

Noen som vet om det er hokus pokus å demontere a-stolpe dekslene?

Har kun funnet link til demontering av dørtrekk og til midtkonsoll , men er redd det blir for langt unna frontruta, men det går jo an og prøve i verste fall.

Tips mottas med takk!

Orbit

  • Gold Member
  • ******
  • Innlegg: 1395
    • Vis profil
Sv: Demontere dashboard(eller diverse deler av det) i en BMW i3 2014....?
« Svar #1 på: tirsdag 10. juli 2018, klokken 23:30 »
Se tidligere tråd med link til "BMW TIS", dvs dokumentasjon for hvordan du plukker bilen fra hverandre ned til minste skrue. Demontering av A-stolpe var en av tingene som ble tatt opp i tråden, med direktelenke til anvisninger. (TIS er nødvendigvis veldig stort og omfattende). Åpning av dashbord under senterskjerm er her.

Generelt, dersom dette er for å putte bombrikken et sted, vil jeg heller foreslå i frunken (i vanntett pose). Panser i plast  gjør at brikken kan kommunisere også herfra. Dersom du vil være litt eksotisk, fester du brikken på utsiden av frunk-kassen, så den ikke er i veien for annen bruk av frunken.

Edit: Fortsettelse følger her (under i3-forumet).
« Siste redigering: onsdag 11. juli 2018, klokken 07:52 av Orbit »
2017 BMW i3 94Ah