Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Spørsmål til hurtigladeoperatørene: Bør dere få bedre overvåking?

Startet av Trekkoppbil, tirsdag 17. juli 2018, klokken 12:06

« forrige - neste »

Trekkoppbil

Hei!

Erfaringen min med hurtigladere, er at man ofte må ringe til selskapet for å få restarta ladesøyla før den kan brukes. Det skaper forsinkelser når man skal lade. Av og til kan man komme til flere ladestolper på samme lokasjon som må restartes. Da synes jeg det er sløvt av tidligere bilister å ikke ha ringt inn for å få dem resatt. Når man har flytta seg over til en annen stolpe som virker, burde man ha tid til å ringe for å få resatt stolpen som ikke virker, så den er klar til nestemann som kommer.  Eller man kan ringe når man har kjørt videre.
Men burde ikke operatørene fange opp fra logger eller overvåking når en stolpe trenger å bli resatt, så det kan gå av seg sjølv uten at vi behøver å ringe inn?

Når det gjelder stolper som dere mister kommunikasjonen med. Kan dere ikke ha fjernstyrte releer så dere kan restarte dem, eller kutte strømmen hvis dem har heteslag om sommeren?

Hvis det er et problem at enkelte ladere har for dårlig kjøling om sommeren, kan dere ikke slå av enkelte DC-moduler når det er for varmt for å kutte noe varme og forebygge utfall? Da må vi leve med lågere ladeeffekt, men det kan være bedre enn at vi stadig møter defekte ladere.  Mange biler har ikke kjøling heller og da er det drepen også for bilene med høy ladeeffekt på varme dager.

Amatøren

VW e-Golf 11.2018 - Smurfen
Audi e-tron 50 03.2020 - Tannløs
---------------------------------------------------------
VW Caravelle 2016 - Rulle
VW T-Roc 2018 - Rocky
---------------------------------------------------------
Venter på ID. BUZZ?
Sannsynligvis ikke pga manglende AID


© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA