Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Bilkjøleskap på nye Leaf

Startet av amstray, onsdag 04. juli 2018, klokken 15:21

« forrige - neste »

amstray

Jeg skal på langferie med elbilen i sommer, med overnatting i telt (har håp om at det skal være enkelt å få lade bilen på campingplasser). Noen som har erfaring med å bruke bilkjøleskap i denne biltypen? Antar det går fra 12v -batteriet, og ikke fra kjørebatteriet? Vil det være mulig å drive det på det andre batteriet når bilen står stille?
2024: VW ID4
2020: Tesla Modell 3 SR+ - solgt
2018: Nissan Leaf  40kw - solgt

EV-FTW

Ser det er en stund siden du skrev.
Selv kjører jeg 30 kwt utgaven, og er akkurat ferdig med en 5 dager campingferie.
Vi kjørte fra Sandnes til Hardanger, sov der to netter, videre over Hardangervidda til Gol. Sov en natt der, så fra Gol til Seljord. Der hadde vi en natt. Så fra Seljord til Valle og over Suleskard og hjem.

Hadde en 24 liter kjøleboks med på tur og lå i telt.
Samtlige campingplasser vi var på har uttak for strøm. Ha med en 20 leter kabeltrommel, så har du strøm til kjøleboks, lader til bil og event mobil/iPad.

Fungerte utmerket, og var en flott ferie.

Du kan ikke bruke kjøleboksen i bilen når den er avslått, da får ikke boksen strøm. Ikke mulig å omgå dette på en enkel måte.
Huyndai Ioniq 2019
Hyundai Ioniq 2020

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA