Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Selger E-MAX 90S Elektrisk Scooter billig i Lyngdal

Startet av Jørgen Ringvold Ljønes, søndag 10. juni 2018, klokken 13:35

« forrige - neste »

Jørgen Ringvold Ljønes

E-MAX 90S (2009)
UNIK ELEKTRISK SCOOTER SELGES BILLIG


  • Pris: 3 500 kr
  • Kun kjørt 2 213 km
  • 0 kr omregistreringsavgift
  • Batteripakke kan oppgraderes for utvidet rekkevidde
  • Skivebremslås og regntrekk følger med
  • Ønsker raskt salg grunnet flytting
E-Max er en elektrisk scooter som i tillegg til være tilnærmet gratis å kjøre også gir deg gratis parkering på offentlige P-plasser og fri ferdsel gjennom bomringen.

Motoren yter 2,75 kw (4hk) og ligger inne i navet på bakhjulet, så det er ingen bevegelige deler mellom motor og hjulet. Under fotbrettet ligger batteripakken på fire batterier på 40 aH. Oppgitt kjørelengde per lading på nye batterier er mellom 45 og 60 km. Ved oppgradering til mer moderne batterier kan rekkevidden utvides betraktelig.

Tilstand:
Scooteren har vært lite brukt de siste tre årene grunnet problemer med rekkevidden. Batteripakken og/eller laderen har en feil som gjør at batteriene ikke dyplader, noe som går betydelig ut over opplevd rekkevidde. Batteri og lader bør testes grundig med passende utstyr for å finne hvor feilen ligger og så repareres eller byttes ut. Lydhorn og bremselys ved bruk av bakbremse har dårlig kobling og bør også fikses. Den bør ses på som et fikseprosjekt med høyt potensiale.

Scooteren har vært med på flyttelass fra Trondheim til Lyngdal der den nå står. Må hentes her.

Se øvrig info om kjøretøy her: https://regnr.info/EL2616
Finn-annonse: www.finn.no/mc/scooter/ad.html?finnkode=122171842

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA