Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

Hvor mye må man betale når man setter seg på venteliste på ioniq?

Startet av Mia83, søndag 20. mai 2018, klokken 22:00

« forrige - neste »

Elmo

Er ikke venteliste i den forstand på Ioniq. Det er bare biler som aldri har vært levert enda som har det, og da tar betaling for å stå på venteliste siden de ikke kan skrive salgskontrakt på noe de hverken vet 100% sokker spec eller pris på enda.

Ioniq kan du bare gå i butikken og skrive kontrakt - og vente leeenge på å få den levert.
Tror ikke noen tar betaling for det siden kontrakten er bindende. Men du må betale noe hvis du bryter den (avbestiller).

På venteliste på biler som ikke er leveringsklare får du som regel pengene ilbake hvis du hopper av ventelisten.
Tesla Model 3 AWD/FSD 03/2019 med sw: 2023.44.30.9  og en Seat Mii 2020.
Bor i Asker. Elbilist siden 2005.
Har hatt div. Saxo/P106 som vi har kjørt tilsammen 170.000 km. Kun en P106 igjen nå.
eUp 2015 - solgt.

Zimon

Bestilte en Ioniq hos Birger N Haug på Økern i Oslo i høst, denne blir levert i siste halvdel av juni/starten av juli. Selger hadde ikke 100% enda med tanke på tid, men bilen skal igjennom litt klargjøring + toning av rutene på bakdørene etc. Så om bestille nybil og ikke noe import eller allerede kommet inn og ligger på finn.no så forvent 6-9mnd levering, men tid avhenger av hva du velger av farge, pakkeløsning da Hyundai produserer ting i bolker. Antar at hvit uten teknikpakke kan fås raskest, men her i Norge gå for teknikkpakke som ett minimum. Varmepumpen vil gjøre deg godt.

Ang forhåndbetaling, BNH = 0kr. Det var for meg å bare signere kontrakt, men i kontrakt så står det en klausul om brutt kontrakt. Slik som Elmo over skriver.
Hyundai Ioniq EV (utlevert juni 2018)

Bosted - Flateby, Enebakk kommune.

Tesla65

Jeg kjøpte 2 stk. Ioniq i februar hos Sven Kvia i Sandnes/Stavanger med levering nå i juni/juli og 1 i juli/august. Tror de har flere biler i bestilling, så sikker mulig å få bil sen sommer, eller tidlig høst. Hadde flere farger og de fleste med teknikkpakke og skinn seter. Noen også med takluke.
Hvit P85 Solgt

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA