Bli medlem i Norsk elbilforening og støtt driften av Elbilforum. Som medlem får du i tillegg startpakke, medlemsfordeler og gode tips om elbil og lading. Du blir med i et fellesskap som jobber for mindre utslipp fra veitrafikken. Medlemskap koster 565 kroner per år. elbil.no/medlemskap

X75D Stavanger til Eidfjord (vinter)?

Startet av My2cents, mandag 14. mai 2018, klokken 15:04

« forrige - neste »

My2cents

Noen som har kjørt denne veien på vinter og vet om det er kurant å komme frem til Eidfjord SC fra Stavanger med fullpakka familiebil ? Det er iflg. Jurrasictest.org 266km så er litt usikker men regner med det går greit? Og ja, jeg vet jeg kan stoppe i Aksdal også, men ville helst bare hatt ett stopp før Hardangervidda.

geear

Har ikke kjørt det strekket, men basert på distanse vil det nok i være helt i grenseland. Er ferjene med i distansen? Lav fart oppover der gjør at forbruket er lavt, men allikevel vil det bli veldig knapt hvis ferjene er utenom.

Ti minutter på SuC i Aksdal så unngår du det.

THE

Avhengig av hvilken vei du kjører så har du jo også SuC i Norheimsund og snart i Ytre Arna også. Hvis du kjører om Voss så er det bare noen få km ekstra å svinge oppom SuC på Skulestadmo.
Tesla Model X100D, levert 20.09.17

Zoe Intens 2015 (Q210)     "Solgt"

© 2024, Norsk elbilforening   |   Personvern, vilkår og informasjonskapsler (cookies)   |   Organisasjonsnummer: 982 352 428 MVA